Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا» از اف بی آی، اداره مبارزه با مواد مخدر و وزارت دادگستری این کشور شکایت کرده و ادعا می کند این سازمان ها موارد دقیق استفاده از شناسایی چهره را اعلام نمی کنند.

«اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا» (ACLU) از چند سازمان دولتی در این کشور به دادگاه شکایت کرده است. این اتحادیه ادعا می کند سازمان های مذکور درباره درخواست های آزادی اطلاعات که با شفافیت اجرای قانون استفاده از فناوری شناسایی چهره مرتبط است، پاسخی ارایه نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ACLUدر این شکایت ادعا می کند در ژانویه ۲۰۱۹ درخواست آزادی اطلاعات را به ۳ سازمان دولتی آمریکا (وزارت دادگستری، اف بی آی و  اداره مبارزه با مواد مخدر) ارسال کرده است. در این درخواست از سازمان های مذکور خواسته شده تا به طور دقیق مشخص کنند از فناوری های شناسایی چهره در چه زمان، چه مکان و به چه شکلی استفاده شده است.

 

در شکایت نامه آمده است: ایجاد چنین سوابقی کمک می کند شیوه های استفاده از فناوری های احراز هویت بیومتریک و ردیابی آنان در دولت برای عموم مردم قابل درک شود. این دو فناوری، گستره نظارت های مشکوک ، مداوم و غیر قابل ردیابی را بیشتر می کنند. چنین نظارتی به دولت اجازه می دهد هر حرکت مردم را رصد کند و تهدیدی در برابر ارزش های بنیادین قانون اساسی آمریکا است.

در ادامه بیانیه شکایت توضیح داده شده اف بی آی و اداره مبارزه با مواد مخدر دو هفته پس از ارسال درخواست مذکور، آن را دریافت کردند. با این وجود در آخرین مکاتبه ACLU با اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا در ۱‍۲ آوریل آمده است: درخواست شما  در اسرع وقت رسیدگی می شود.

اما از آن زمان تاکنون ACLU هیچگونه پاسخی از سازمان های گفته شده، دریافت نکرده و این امر نشان  می دهد آنها تصمیمی برای واکنش نسبت به درخواست قانونی درباره قانون آزادی اطلاعات ندارند.

این در حالی است که به گفته این سازمان  اف بی آی هم اکنون از فناوری شناسایی صورت استفاده می کند./مهر

بیشتر بخوانیم/ جف بزوس:فناوری تشخیص چهره نیازمند قانونگذاری دولت آمریکا است

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال‌ نمایش خانگی و درخواست توقف پخش آن
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • دردسر افتخارات تازه یک لژیونر برای استقلال
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد