Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظرسنجی در بین هفت کشور اروپایی از جمله آلمان نشان می‌دهد که حدود ۳۰ سال بعد از سقوط دیوار برلین اکثر شهروندان دموکراسی در کشورهایشان را در معرض خطر می‌بینند. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "زوددویچه سایتونگ" آلمان در مطلبی نوشت حدود 30 سال بعد از سقوط دیوار برلین اکثر شهروندان آلمانی دموکراسی در این کشور را در معرض خطر ارزیابی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیوار برلین که نماد دو قطبی شدن و ارثیه شرایط ژئوپلیتیک پایان جنگ جهانی دوم بود در تاریخ نهم نوامبر 1989 و 30 سال بعد از احداث آن فرو ریخت و هر ساله جشنی به این مناسبت در برلین برگزار می شود.

به نوشته روزنامه "زوددویچه سایتونگ"، حدود 30 سال بعد از سقوط دیوار برلین انسان ها در اروپای شرقی و مرکزی همچنان نگران دستاوردهای انقلاب های صلح آمیز آن زمان هستند. این نتیجه نظرسنجی انجام شده توسط بنیاد جامعه باز است که در 7 کشور اروپای مرکزی و شرقی انجام شده و امروز (دوشنبه) منتشر شده است.

بر اساس این نظرسنجی حتی در خود آلمان هم 52 درصد شهروندان آلمانی دموکراسی را در معرض خطر ارزیابی می کنند. شهروندان دیگر کشورهای اروپایی هم شرایط را با بدبینی می بینند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی در اسلواکی 61 درصد شهروندان و در مجارستان و رومانی 58 درصد و در بلغارستان 56 درصد شهروندان دموکراسی در کشورشان را در معرض خطر می بینند.

اتحادیه اروپا با «تمدید انعطاف‌پذیر» برگزیت موافقت کرد

بر اساس این نظرسنجی در سراسر بلوک شرق پیشین مردم تردید زیادی به پایداری دستاوردهای کلیدی انقلاب های 30 سال پیش دارند. در کشور بلغارستان 74 درصد شهروندان دولت مشروعه را در معرض خطر می بینند. در اسلواکی و رومانی هم به ترتیب 70 و 68 درصد شهروندان چنین دیدگاهی دارند. در کشورهای لهستان و مجارستان هم به ترتیب 64 و 59 درصد شهروندان چنین دیدگاهی دارند. همچنین در آلمان هم 49 درصد شهروندان آلمانی حاکمیت قانون را در معرض خطر می بینند.

"گوتز فرامهولز" از محققان این بررسی در این باره گفت است که این آمارها نشان می دهد که مردم نگران آینده و دستاوردهای دموکراتیک ما هستند. در این میلن بخصوص نتایج این نظر سنجی درباره آلمان نگران کننده است. وی تاکید کرد که این آمارها بخصوص در کشور پایداری مانند آلمان 30 سال بعد از سقوط دیوار برلین یک سیگنال هشدار دهنده است، حتی وقتی که شرایط در کشورهای اروپای شرقی بعضا دراماتیک تر باشد.

این نظرسنجی از بین 13 هزار نفر از شهروندان در 7 کشور اروپایی انجام شده است.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که اکثر شهروندان در کشورهای مجارستان و لهستان این را خطرناک ارزیابی می کنند که آشکارا از دولت خود انتقاد کنند. در مجارستان 63 درصد شهروندان و در لهستان 55 درصد شهروندان چنین دیدگاهی دارند.

در بسیاری از این مناطق هم اعتماد به آزادی و عدالت انتخابات از دست رفته است. در بلغارستان 76 درصد شهروندان این معیارها را دیگر برآورده شده نمی بینند. در آلمان هم از هر 5 نفر 1 نفر به انتخابات آزاد و منصفانه تردید دارند.

در همه این کشورهای اروپایی به غیر از آلمان که در آن ها این تحقیق انجام شده است اکثریت شهروندان به رسانه های جمعی بی اعتمادند. همچنین بی اعتمادی نسبت به اطلاعاتی که از طرف دولت این کشورها منتشر می شود هم در بین شهروندان بسیار بالا است. در بین شهروندان کشور اسلواکی بیشترین بی اعتمادی به دولت وجود داشت و 72 درصد شهروندان به اطلاعاتی که از طرف دولت منتشر می شد اعتماد نداشتند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اتحادیه اروپا اخبار آلمان اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • آتش‌ سوزی در کارخانه صنایع نظامی در برلین آلمان
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟