Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان نشست دانشجویی «پس‌انداز و زندگی دانشجویی» با محوریت اقتصاد مقاومتی دوشنبه ۱3 آبان در دانشگاه فرهنگیان اردبیل برگزار شد.

 در این نشست مدرس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: لازمه پس‌انداز در زندگی دانشجویی، نوآوری، فرصت‌بینی و بهره‌مندی ‌از فرصت‌های موجود اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن خداپناه با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، یک رکن اساسی و مهم، مقاوم بودن اقتصاد است، افزود: اقتصاد مقاومتی را باید در تمامی جنبه‌های زندگی قرار داد، اقتصاد باید مقاوم باشد تا بتواند در مقابل آنچه که ممکن است در معرض توطئه دشمن قرار گیرد، ایستادگی کند.

وی خطاب به دانشجو معلمان خاطرنشان کرد: عمده کارآفرینان چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن اغلب معلم بوده‌اند و از نقطه نظر مقام معظم رهبری، دانشجو در اقتصاد مقاومتی کنونی که شرایط تحریم اقتصادی بر آن حاکم است، یک سرمایه ملی محسوب می‌شود که بایستی بتواند در این شرایط با خلق ایده و نوآوری مسائل خود را مطرح کند.

این کارشناس اقتصادی، حمایت از تولید ملی را رکن دیگر اقتصاد مقاومتی عنوان و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی، کاهش وابستگی‌ها، تاکید روی مزیت‌های تولید داخلی و تلاش برای خود اتکایی را دنبال می‌کند.

خداپناه با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی را می توان معنا و مفهومی از کارآفرینی دانست، بیان کرد: دنیای امروز با سرعت زیادی در مسیر تغییر و پیشرفت گام برمی‌دارد، اگر در گذشته نه چندان دور، دارایی افراد با شاخص‌های سخت‌افزاری و دارایی‌های مشهود سنجیده می‌شد، امروزه این نوآوری، ابداع و دارایی‌های نرم‌ هستند که سرمایه اصلی افراد شناخته می‌شوند.

وی اضافه کرد: آمارها نشان می‌دهد در دنیای امروز ثروتمندترین انسان‌ها، افراد صاحب دانش و کارآفرینان هستند که با تشخیص‌ فرصت و موقعیت‌ها و استفاده به موقع از آنها، پیشگام تغییر در اقتصاد و تحولات‌ اجتماعی‌ به حساب می‌آیند.

مدرس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کارآفرینی به عنوان نماد پیشرفت در عصر حاضر تلقی می‌شود، تصریح کرد: واژه کارآفرین در درون خود در بردارنده معنای موفقیت می‌باشد و ایده‌پردازی، لازمه کارآفرینی است.

خداپناه در پایان خطاب به حاضران گفت: معلمی یکی از مقدس‌ترین مشاغل است و چه خوب می‌شود پولی که از این شغل بدست می‌آورید، در راه اقتصاد مقاومتی کشور خودمان صرف شود.

وی با اشاره به بحث پس انداز دانشجویی با توجه به شرایط سخت اقتصادی جامعه امروزی یادآور شد: دغدغه مالی اگر مشکل همه دانشجویان نباشد، دستکم شرایط زندگی بسیاری از ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در این راستا نوآوری، فرصت‌بینی و بهره مندی از فرصت های موجود اقتصادی می تواند به عنوان راه حل مناسب مطرح شود.

خداپناه با اشاره به اینکه کارآفرین کسی است که ارزش آفرینی می‌کند و در عصر انقلاب صنعتی چهارم لازمه پیشرفت در آن تفکر و نو آوری است، ادامه داد: اولین گام برای تامین مالی برای کارآفرینی اندک پس‌انداز فردی، گام دوم قرض گرفتن از دوستان و آشنایان، گام سوم اخذ تسهیلات بانکی و گام چهارم مربوط به فرشتگان کسب و کار یا افراد سنتی حاضر در بازار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دانشجويي بهره وري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و هفتمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در دادگستری استان و دومین نشست این ستاد در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضا برگزار شد.

حجت الاسلام‌والمسلمین اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های دستگاه قضائی در حمایت از امر تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مشخص شده است که بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و … قابل شناسایی است و امکان برنامه‌ریزی برای رفع آن وجود دارد.

وی افزود: چنانچه فردی سرمایه‌گذار به علت وجود موانع در سرمایه‌گذاری یا تولید، متحمل ضرر و زیان شود این موضوع بازتاب نامناسبی خواهد داشت و مانع از ورود افراد دیگری در عرصه تولید و اقتصاد خواهد شد و تلاش اعضای ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری اصفهان از این پس این موضوع را به طور مستمر در دستور کار خود خواهند داشت.

رئیس دستگاه قضائی استان اصفهان در ادامه از رسیدگی به مشکلات عرصه تولید و اقتصاد در این ستاد به صورت مسأله‌محور خبر داد و تصریح کرد: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحدهای تولیدی و فعالین اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی انجام می‌پذیرفت اما مصوبه جدید اعضای ستاد بدین نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به صورت ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چندین واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

کد خبر 6090970

دیگر خبرها

  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان