Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش پررنگ نوجوانان و جوانان در کشور و تبیین مفاهیم آشنایی با جنایات آمریکا با استناد به مستندات کشف شده در لانه جاسوسی آمریکا این ضرورت را بیشتر می‌کند که انتقاد رهبری به اینکه هیچ نشانی از آنها در کتاب‌های درسی نیست را آموزش و پرورش پیگیری کند. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در روز‌هایی که از استکبار جهانی و شعارهای مرگ بر آمریکا حرف به میان می‌آید، سوالات و ابهامات مختلفی هم از چرایی این شعارها تا علت دشمنی با آمریکا در ذهن نوجوانان و جوانان نقش می‌بندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از جریانات 13 آبان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط جوانان و نوجوانان نقش این قشر از جامعه جایگاه جدی‌تری به خود گرفت که لزوم یادآوری جنایات آمریکا، تبیین چرایی شعار «مرگ بر آمریکا» و دشمنی با آمریکای مستکبر برای این نسل جدید یکی از ضروریاتی است که رهبر انقلاب نیز به آن اشاره کردند.

رهبر انقلاب در صحبت‌های اخیر خود تذکر دادند که « بعد از آنکه جوان‌های ما رفتند و سفارت خانه آمریکا را تسخیر کردند و با زحمت زیاد کاغذهای خرد شده و مدارکی که در کاغذ خردکن ریخته شده بود را جمع کرند، آن وقت معلوم شد چه توطئه‌هایی در طول این مدت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته است. این مدارک و اسناد حدود 70 جلد کتاب است و یکی از اعتراضات من این است که چرا از مضامین برگزیده این کتابها در مجموعه مدارس، دبیرستان‌ها و دانشگاه هیچ نشانی از آنها نیست، چرا این مطالب را داخل کتاب‌های درسی قرار نمی‌دهید، چرا نمی‌گذارید نسل جوان ما و نسل جدید بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده و چه توطئه‌هایی را زیر سر داشته است»

استناد به مستندات کشف شده لانه جاسوسی آمریکا

دخالت‌های بسیار زیاد آمریکا و کودتاهایی که در کشور‌های مختلف از جمله ایران انجام می‌داد نتیجه پیروزی آمریکا در جنگ جهانی دوم بود و بدین جهت خود را مجاز به دخالت در سایر نقاط دنیا می‌پنداشت.

علاوه بر این جنایت‌های آشکار، کودتا، ترور سیاسی، کمک مالی به اپوزیسیون و حتی تبلیغات زیادی که برای سرنگونی دولت‌ها و منحرف کردن آنها انجام می‌داد، دست به توطئه‌های جاسوسی و برنامه‌ریزی‌های بلند مدت می‌زد. این در صورتی است که در هرکجا که سفارت‌خانه آمریکا وجود داشت حتما شورش و فتنه‌ای هم در حال رخ دادن بود. حال با گذشت آن روزها و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و کشف منابع و اسناد توطئه باید این مستندات در کتاب‌های درسی دانش‌آموزان قرار گیرد تا با مفاهیم استکبارستیزی و جنایات آمریکا آشنا شوند.

دولت ملزم به تعیین سرفصل‌‌ جنایات آمریکا در کتب درسی شدتصویب کلیات طرح تأسیس موزه جنایات آمریکا در کمیسیون فرهنگی مجلسبیرجند| حمایت از گروهک‌های تروریستی نمونه‌ای از جنایات آمریکا است

حجت الاسلام احمد سالک، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراض رهبری و پیگیری این موضوع در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان گفت: طی دیدار برخی از نمایندگان با وزیر آموزش و پرورش و معاون‌های مربوطه موضوعات مختلفی مورد بحث قرار گرفت و اشاره‌ای به فرمایشات رهبری شد.

کوتاهی نسبت به فرمایشات رهبری

وی با بیان اینکه برنامه‌هایی در این راستا پیش‌بینی شده‌است، تصریح کرد: متاسفانه نسبت به فرمایشات رهبری کوتاهی‌هایی صورت گرفته و باید جنایات آمریکا در مدارس حتی از ابتدایی با ادبیات متناسب با این سطح به آنها این مفاهیم را انتقال دهیم وبعد برای دانش‌آموزان، دانشگاه و دانشجویان سطح بالای کشور بازگویی کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این کاری است که وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش هردو تصمیم و اقدام کنند اما کمیسیون‌های تخصصی آموزش عالی و تحقیقات و فرهنگی باید زمینه آن را فراهم کنند.

به گزارش تسنیم، با توجه به نقش پررنگ نوجوانان و جوانان در کشور و همچنین تبیین مفاهیم آشنایی با جنایات آمریکا باید با استناد به مستندات کشف شده در لانه جاسوسی آمریکا به آنها از توطئه و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت آمریکا برای دخالت و ادامه جنایات بگوییم.

از طرفی هم یکی از ویژگی هایی که نظام سلطه و در راس آنها آمریکا دارد این است که در ظاهر ادعای حمایت از حقوق بشر، دموکراسی و آزادی می کند اما در عمل اوج استبداد، اختناق و نقض حقوق بشر را از آنها می بینیم.

همچنین با نگاهی به تاریخچه جغرافیای سیاسی جهان بعد از جنگ جهانی دوم می‌بینیم بسیاری از ملت را نظام سلطه و آمریکای جنایتکار از صحنه سیاسی حذف کرده است. حال با این وجود ضرورت این امر مبنی بر تذکر رهبری و ادامه این جنایات در قالب جنگ نرم نشان می‌دهد آموزش و پرورش به عنوان نهادی پایه در امر یادگیری نسل جدید این امر را در اولویت خود قرار دهد.

انتهای پیام/ش

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم خرداد امسال در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی سوابق تحصیلی دوره متوسطه دوم در پذیرش دانشگاه‌ها تأثیر دارد.

بیشتر بخوانید؛ احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود

یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند، برای پایه یازدهم و دوازدهم از ۱۱ عنوان درس و برای پایه دهم ۱۲ عنوان درس امتحان نهایی گرفته خواهد شد.

در کنکور سال ۱۴۰۳، سوابق تحصیلی سهم ۵۰ درصدی دارد که ۲۸ درصد برای دروس عمومی و ۲۲ درصد برای دروس اختصاصی است.

دانش‌آموزان پایه دوازدهم از تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ و ذانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم باید از روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در امتحانات نهایی شرکت کنند.

طبق تأکید مسئولان وزارت آموزش و پرورش، سوالات امتحانات نهایی از کتاب درسی طراحی می‌شود و طراحی سؤالات امتحانات نهایی چند روز قبل از برگزاری آزمون در قرنطینه و امنیت کامل و با کمک گروهی از دبیران با تجربه در مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با همکاری معاون آموزش متوسطه و نمایندگان دفتر برنامه ریزی و تألیف کتابهای درسی متوسطه نظری انجام می‌شود.

همچنین به طراحان سوالات تاکید شده است از طراحی سوالات پرتکرار سال‌های قبل، جزوات و کتاب‌های کمک درسی پرهیز کنند.

طراحان سوالات امتحانات نهایی از میان دبیران مدارس دولتی

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طراحی سوالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است و از طراحان خواسته شده درصدی از سوالات به سوالات آسان‌ و بخش عمده سوالات در حد متوسط باشد.همچنین تعدادی از سوالات سطوح بالای شناختی را مورد ارزشیابی قرار می‌دهد.

طراحان سؤالات دبیران مدارس دولتی سراسر کشور هستند و با توجه به شیوه‌های تدریس، متناسب با دانش‌آموزان سؤالات را طراحی خواهند کرد.

دانش‌آموزان هیچ بخشی از کتاب درسی را حذف نکنند

وزارت آموزش و پرورش ضمن توصیه‌هایی به داوطلبان اعلام کرده است: دانش‌آموزان تمام کتاب درسی را مطالعه کنند و هیچ بخشی را حذف نکنند چون از تمام بخش‌های کتاب درسی طراحی سؤال می‌شود، دانش‌آموزان به مؤسسات خصوصی و کتاب‌های کمک‌آموزشی مراجعه نکنند و کتاب‌های درسی را مبنا قرار دهند اما به‌جای پرداختن به کلیدواژه‌ها و نکات مهم، مفاهیم را مورد توجه قرار بدهند، یادگیری مهم است یعنی اگر مطلب را به‌خوبی متوجه شوند از عهده امتحانات نهایی برمی‌آیند.

نحوه طراحی سوالات در امتحانات نهایی

دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند که انواعی از سؤالات در امتحانات نهایی قابل طرح هستند که برخی از آنها بدین قرارند:

مشابه آنها در قالب‌های گوناگونی مانند فعالیت، تمرین خود را بیازمایید و خودارزیابی در کتابهای درسی آمده‌اند.

در چارچوب محتوای کتاب هستند اما می‌توانند عیناً همان پرسش‌های موجود کتاب درسی نباشند.

ممکن است که بیش از یک راه حل و یک جواب داشته باشند؛ پس دانش آموزان می‌توانند پاسخ‌های متفاوتی به آنها بدهند. میتوانند داده محور و شاهد محور باشند در این نوع سوالات دانش، داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیار دانش آموز قرار داده می‌شود تا با بررسی آنها به سوالات پاسخ دهد.

دانش آموزان را به تأمل و تفکر بیشتر ترغیب و به آنها کمک میکنند تا یادگیری خود را به موقعیت جدید تعمیم دهند.

به دانش آموزان کمک میکنند تا درک قوی تری از یک موضوع داشته باشند و با موضوعات دیگر یا دنیای واقعی ارتباط برقرار کنند.

دانش آموزان را تشویق میکنند تا با استفاده از دانش و مهارت‌های خود موضوع را در سطح عمیق تری بررسی کنند.

نمی توان با بله و خیر یا یک پاسخ ساده و چند کلمه‌ای به آنها پاسخ داد بلکه از دانش آموزان میخواهند تا نظرات و دلایل خود را ارائه کنند.

تنها دانسته‌های دانش آموزان را اندازه نمی‌گیرند بلکه مطالب جدیدی به آنها یاد میدهند تا بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند، یادگیری خود را نظارت و هدایت کنند و از این طریق احساس رشد و عاملیت را در آنها تقویت می کنند.

در قالبهای متفاوتی مانند کوتاه پاسخ، درست، نادرست، کشف ارتباط و تشریحی ارائه میشوند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229396 برچسب‌ها دانش‌آموزان

دیگر خبرها

  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بودند
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان