Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از عزم جدی این وزارتخانه برای شناسایی و بازگشت به تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمدرضا پرنده در سفر به چهارمحال و بختیاری که با هدف بررسی وضعیت این استان در حوزه آسیب‌های اجتماعی صورت گرفت، در خصوص بازگشت به تحصیل کودکان گفت: معاونت رفاه به منظور پیشگیری از فقر آموزشی، طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل را به عنوان یکی از برنامه‌های محوری در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که به منظور اجرای این طرح، فهرست کودکان بازمانده از تحصیل از وزارت آموزش و پرورش دریافت و سپس در پایگاه اطلاعات ایرانیان مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: با همکاری خوب سازمان ثبت احوال کشور، کد ملی سرپرست خانوار این کودکان احصاء و با کمک وزارت ارتباطات شماره تماس این خانوار‌ها دریافت شد.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: به منظور شناسایی این کودکان و بررسی علل بازماندگی از تحصیل، ابتدا ۱۱۴ هزار پیامک از سوی این وزارتخانه برای خانواده‌ها ارسال شد که حدود ۱۱ هزار از خانوار‌ها پیامک را پاسخ دادند.

وی در خصوص خانوار‌هایی که پاسخ پیامک را نداده اند، خاطرنشان کرد: از طریق برقراری تماس تلفنی با تک تک این خانوار‌ها و همچنین مراجعه به درب منازل آنان به دنبال شناسایی دلایل بازماندگی از تحصیل کودکان این خانوار‌ها هستیم تا از طریق حمایت‌های لازم از سوی وزارت متبوع و موسسات خیریه بتوانیم آن دسته از کودکانی که امکان فرا گرفتن آموزش را دارند به چرخه تحصیل بازگردانیم.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: البته بررسی‌ها در سنوات قبل نشان می‌دهد یکی از دلایل مهم بازماندگی از تحصیل معلولیتهاست؛ همچنین دلایلی از جمله دوری از مدرسه، مسایل فرهنگی، فقر، دو زبانه بودن و مشکلات خانوادگی نیز از دیگر دلایل بوده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرنده تاکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استفاده از ظرفیت کلینیکها، مراکز توانبخشی و مددکاران اجتماعی در حال حاضر با مراجعه به درب منازل کودکان بازمانده از تحصیل در حال شناسایی علل و کمک به بازگشت به تحصیل کودکان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آسیب اجتماعی ترک تحصیل تحصیل کودکان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حداقل حقوق و دستمزد کارگران در شورای عالی کار به تصویب رسیده است و در این رابطه تغییر جدیدی نداریم و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

به گزارش مشرق، صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز - چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت - در حاشیه نشست هیات دولت درباره اصلاح حقوق کارگران اظهار داشت: تحت هیچ شرایطی سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران حذف نمی‌شود.

وی ادامه داد: نمایندگان کارگران موضوعی را مطرح می‌کردند مبنی بر اینکه شورای عالی کار، جانب کارفرمایان را می‌گیرد که برای رفع این شبهه بهتر است کار را به مجلس بسپاریم چرا که نمایندگان به دلیل اشراف بیشتر، می‌توانند نیازهای این قشر را مورد بررسی قرار دهند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در روز کارگر امسال برخی نمایندگان کارگران از رئیس‌جمهور درخواست کردند که وزیر کار از پیشنهادی که داده است عدول کند و آیت الله رئیسی هم به من اشاره‌ای کرد که آن را دستور تلقی کردم و موضوع اصلاح ماده ۴۱ قانون کار را از دستور کار خارج کردیم.
مرتضوی بیان داشت: حداقل حقوق و دستمزد را در شورای عالی کار تصویب کردیم و تغییری در حداقل حقوق و دستمزد ایجاد نمی‌شود و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

وی با بیان اینکه حقوق بازنشستگان کشوری طبق قانون افزایش یافت، ادامه داد: برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم براساس مصوبه شورای عالی کار، احکام اصلاح شد و از این ماه به مرور پرداخت می‌شود.

وزیر کار درباره اقدامات این وزارتخانه برای ایجاد اشتغال نیز گفت: سال قبل حدود ۳۰۰ هزار کارجو در سامانه تسهیلات اشتغال کشور ثبت‌نام کردند که تعداد قابل‌توجهی از آنان با همین سامانه جذب بازار کار شدند. البته کارخانه‌ها و کارفرمایان هم در آن سامانه ثبت‌نام کرده اند که متناسب با نیاز آنان نتوانستیم کارگران را هدایت کنیم و کارگران نخواستند که در آن مشاغل حضور پیدا کنند.

مرتضوی با اشاره به اینکه هدفگذاری برای سال جاری جذب ۴۰۰ هزار کارجو در بازار کار است که امید است بتوانیم این هدف را محقق کنیم، درباره سیاست دولت مبنی بر تداوم طرح کالابرگ نیز یادآورشد: لازم است ارزیابی مقدماتی از عملکرد سه‌ماهه داشته باشیم و گردش کاری را تنظیم کنیم و حتما در مراجع تصمیم‌گیری بررسی شود و آنچه من اطلاع دارم این است که سیاست دولت به طور اجمالی تداوم این طرح است.

وی با بیان اینکه دهک‌بندی‌های یارانه قابل اصلاح است، افزود: سامانه پایگاه رفاه ایرانیان شاخص‌هایی برای دهک‌بندی‌ها تعریف کرده است و امکان دارد کسی از دهک چهار به دهک پنج ارتقا یابد و بالعکس. این سامانه همواره قابل به روزرسانی است و هر ۶ ماه یک بار بازآفرینی و دهک‌بندی‌ها اصلاح می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: اگر کسی به دهک‌بندی اعتراض دارد می‌تواند از طریق سامانه‌های متعدد نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کند تا نتیجه آن پس از بررسی، به وی اعلام شود.

دیگر خبرها

  • پاسخ وزیر ورزش به چرایی فضای ملتهب فوتبال
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • ارسال پیامک تذکر حجاب به ۳۲۱ سرنشین خودرو
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • هنیه: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی جهت توقف جنگ ارسال شده است