Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@10:48:20 GMT

جلسه‌ انتخاب هیئت رئیسه شورای شهرستان رشت لغو شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۴۶۵۷

جلسه‌ انتخاب هیئت رئیسه شورای شهرستان رشت لغو شد

رئیس شورای شهرستان رشت گفت: امروز سومین جلسه‌ انتخاب هیئت رئیسه اعضای شورای شهرستان رشت است که به‌دلیل آبستراکسیون اعضا تشکیل نشده است. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ابراهیم اخوان عصر امروز در بیست و دومین جلسه شورای اسلامی شهرستان رشت با دستورجلسه انتخاب هیئت رئیسه این شورا در رشت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز سومین جلسه‌ انتخاب هیئت رئیسه اعضای شورای شهرستان رشت است که به‌دلیل آبستراکسیون اعضا تشکیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهرستان رشت با بیان اینکه قرار بود تا تعیین تکلیف وضعیت 2 عضو سلب عضویت شده این شورا جلسه‌ای تشکیل ندهیم گفت: با توجه به درخواست فرماندار شهرستان رشت و به جهت حفظ حرمت و رعایت حقوق شهروندان این جلسات را ادامه دادیم.

وی تصریح کرد: با وجود تصمیم شورای شهرستان رشت در جلسه رسمی چندماه پیش، نامه‌ای به شورای حل اختلاف استان گیلان فرستادیم اما از آن زمان تاکنون و با گذشت 4 ماه هیچ اقدامی در رابطه با غیبت‌های متعدد دو عضو مذکور نشده است.

در جلسه شورای شهر رشت مطرح شد: پروژه پارک آبی «گیل‌لند» اقتصاد شهر رشت را متحول می‌کنداعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر رشت انتخاب شدندرئیس شورای شهر رشت: اعضای شورا برای جذب سرمایه‌گذار فرصت‌سوزی می‌کنند

اخوان افزود: پس از عدم اقدام در این رابطه طی نامه‌ای دیگر 52 برگ مستندات کافی برای دبیر شورای حل اختلاف استان گیلان فرستادم و بعد از آن نیز نامه دیگری فرستادم و فرماندار شهرستان رشت نیز تأکید کردند اگر در جلسه امروز نیز اعضای شورا غیبت کردند موضوع را به شورای حل اختلاف استان برای پیگیری‌های قانونی می‌فرستیم.

رئیس شورای شهرستان رشت غیبت‌های متعدد اعضای شورا را دهن‌کجی و بی‌حرمتی به مردم دانست و خاطرنشان کرد: غیبت‌های حامد عبداللهی و 6 عضو دیگر که منتخب مردم هستند، نوعی بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در قبال مردمی است که به آنها رأی دادند.

اخوان با اشاره به اینکه شورای شهرستان رشت در این مدت عملکرد خوبی داشت و برای نخستین بار توانست جلسات را در شوراهای شهرستان‌ها برگزار کند بیان کرد: مدتی است که کار شورا متوقف شده وعلت آن نیز غیبت اعضا بوده و شورا از هدف خود بازمانده است.

وی در رابطه با آخرین لایحه‌ای که به دبیر حل اختلاف شوراهای استان گیلان فرستاده است عنوان کرد: حامد عبدالهی از مجموع 25 جلسه برگزار شده، در 22 جلسه و حجت جذب نیز 14 جلسه غیبت داشتند و در نامه‌‌ای جداگانه اعلام کردند که در این جلسات حضور پیدا نمی‌کنند و این افراد وضعیت آبستراکسیون را رقم زدند.

رئیس شورای شهرستان رشت ابراز داشت: جلسات این شورا ماهانه یکبار برگزار می‌شود و غیبت اعضا طی 3 جلسه متوالی و بدون دلیل موجه منجر به حذف آنها خواهد شد اما تاکنون کاری برای حذف این افراد انجام نشده است.

به گزارش تسنیم، در انتهای این جلسه اخوان طی تماس تلفنی با فرماندار شهرستان رشت، غیبت 7 عضو این شورا را به وی اطلاع داد و فرماندار نیز گفت که این موضوع را جهت بررسی و پیگیری‌های قانونی به شورای حل اختلاف استان گیلان اطلاع خواهد داد.

حامد عبداللهی، حجت جذب، محمد صادقی، مجتبی عزیزصفت، مجید فاتحی، محمدعلی شورشی و محرم‌علی رسولی 7 عضو غایب این جلسه بودند.

انتهای پیام/ ع

R7877/P1494/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف ۴۵ منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف ۲۴۵ نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مشخص شده و قرار است این افراد به مدت ۴ سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌ رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

۱۳۳۰

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

۱۳۳۰

زاهدان

وحید احمدی

۱۳۳۱

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

۱۳۳۱

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

۱۳۳۱

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

۱۳۳۲

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

۱۳۳۳

زاهدان

کامران غضنفری

۱۳۳۵

تهران

مصطفی مطورزاده

۱۳۳۵

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

۱۳۳۵

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

۱۳۳۵

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

۱۳۳۶

رشت و خمام

علی امامی‌راد

۱۳۳۶

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

۱۳۳۶

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

۱۳۳۶

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

۱۳۳۷

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

۱۳۳۸

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

۱۳۳۸

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

۱۳۳۸

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

۱۳۳۹

بوشهر، گناوه و دیلم

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

۱۳۶۸

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

۱۳۶۸

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

۱۳۶۸

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

۱۳۶۷

تهران

محسن فتحی

۱۳۶۶

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

۱۳۶۵

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

۱۳۶۵

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

۱۳۶۴

پیرانشهر

علی خضریان

۱۳۶۳

تهران

محمد سرگزی

۱۳۶۳

زابل

مهدی فلاح

۱۳۶۳

رشت و خمام

فاطمه جراره

۱۳۶۳

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

۱۳۶۲

اهواز

محمد خوش سیما

۱۳۶۲

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

۱۳۶۲

مبارکه

ابراهیم رضایی

۱۳۶۱

دشتستان

مصطفی پوردهقان

۱۳۶۱

اردکان

بهشید برخوردار

۱۳۶۰

زرتشتیان

ولی داداشی

۱۳۶۰

آستارا

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف ۴۵ نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

کد خبر 849616 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»