Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@04:37:13 GMT

مدارهای مغزی مرتبط با اختلال اضطراب کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۴۹۰۵

مدارهای مغزی مرتبط با اختلال اضطراب کشف شد

خبرگزاری میزان- پژوهشگران "دانشگاه بریتیش کلمبیا" در بررسی جدید خود توانستند مدار‌های مرتبط با اختلال‌های اضطراب و خلقی را کشف کنند. تاریخ انتشار: 18:04 - 13 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۴۹۱۴

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بررسی جدید پژوهشگران "دانشگاه بریتیش کلمبیا" (UBC) که بزرگترین پژوهش در نوع خود برای بررسی تصویربرداری از مغز است، نشان می‌دهد که چرا افراد مبتلا به اختلال اضطراب و اختلال خلقی، اغلب احساس می‌کنند که نمی‌توانند از افکار و احساسات منفی بگریزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران در این پروژه، اسکن‌های مغز بیش از ۹۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار دادند و سپس فعالیت مغز بزرگسالان سالم را با فعالیت مغز افراد مبتلا به اختلال اضطراب و اختلال خلقی مقایسه کردند.

تحلیل‌های انجام شده طی این بررسی نشان داد که کاهش فعالیت در قسمت‌هایی از مغز که در توقف افکار یا تغییر آن‌ها نقش دارد، با کنترل شناختی و فعالیت بیش از حد قسمت‌های دیگر مغز در ارتباط است که احساسات و افکار عاطفی را پردازش می‌کند.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که مدیریت افکار عاطفی، برای مغز بیماران مبتلا به اختلال اضطراب و اختلال خلقی دشوار است. مغز این افراد، بیشتر استعداد پذیرش شایعات و افکار منفی را دارد.

دکتر "سوفیا فرانگو" (Sophia Frangou)، استاد روانپزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا و از نویسندگان این پژوهش گفت: یافته‌های به دست آمده از اسکن‌های مغزی، توضیحی علمی را در مورد دلیل قرار گرفتن افراد در حالت‌های اختلال اضطراب و اختلال خلقی ارائه می‌دهد. این یافته‌ها نشان می‌دهند که افراد مبتلا به این اختلالات، توقف و تغییر افکار و احساسات منفی را نیز تجربه می‌کنند.

اختلالات اضطراب و خلقی در این پژوهش، اختلال افسردگی عمده، اختلال دوقطبی، اختلال استرسی پس از آسیب روانی و چندین اختلال اضطراب را در بر می‌گیرند.

به گفته پژوهشگران، این بررسی فاقد اسکن‌های مغز کودکان و افراد مسن است؛ در نتیجه نمی‌توان این نتایج را به گروه‌های سنی گوناگون تعمیم داد.

آن‌ها امیدوار هستند که پژوهش‌های بیشتر بتوانند روش‌های تمرکز بر مدار‌های مغز را ارزیابی کنند و درمان‌های هدفمندی ارائه دهند.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علمی اضطراب مدارهای مغزی افسردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد