Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس نظرسنجی جدید رسانه‌ملی، شبکه یک مقبول علاقه‌مندان در موضوع خانواده و مردم برای طنز و سرگرمی، شبکه نسیم را به رسانه‌های دیگر ترجیح می‌دهند. ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

شبکه یک، شبکه مقبول علاقه‌مندان به موضوع خانواده

شبکه یک ، شبکه سه و شبکه پنج به ترتیب اولویت اصلی مردم برای تماشای برنامه‌های خانواده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، درمجموع 46 درصد از پاسخگویان پیگیر برنامه‌ها و مطالب مربوط به خانواده از سیمای جمهوری اسلامی یا سایر رسانه‌ها هستند که از این میزان 33.5 درصد پاسخگویان فقط از سیمای رسانه ملی و 5.7 درصد فقط از سایر رسانه‌ها و 6.8 درصد هم از سیمای رسانه ملی و هم سایر رسانه‌ها برنامه‌ها و مطالب مربوط به خانواده را پیگیری می‌کنند. بر این اساس، میانگین مدت تماشای برنامه‌ها و مطالب مربوط به خانواده   از رسانه ملی در بین پاسخگویان 23 دقیقه در شبانه‌روز و میانگین مدت پیگیری این مطالب از سایر رسانه‌ها 7 دقیقه در شبانه‌روز است.

در این نظرسنجی، پاسخگویان برنامه‌ها و مطالب مربوط به خانواده را با آمار 17.6درصد از شبکه یک، 9.2 درصد از شبکه سه و 7.2 درصد از شبکه پنج سیما دنبال می‌کنند و 5.7 درصد از طریق شبکه‌های اجتماعی پیگیر آن هستند.

تقدیر مدیر شبکه سه از سازندگان برنامه‌های اربعین

علی فروغی مدیر شبکه سه در مراسمی از عوامل و دست اندرکاران پوشش رسانه‌ای راهپیمایی اربعین حسینی (ع) تقدیر کرد.

فروغی در ایران مراسم که عوامل برنامه‌های اربعینی شبکه سه ازجمله در آستان خورشید، مخاطب خاص، موکب ایرانی و هشتگ اربعین حضور داشتند، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در انعکاس حماسه عظیم راهپیمایی اربعین حسینی (ع) گفت: اهتمام و جدیت شما عزیزان در پوشش راهپیمایی اربعین برگ دیگری از توفیات رسانه ملی را رقم زد.

وی افزود: خدا را سپاسگزاریم که امسال شاهد رشد کمی و کیفی برنامه‌های اربعینی شبکه نسبت به سال گذشته بودیم. البته نباید به همین مقدار بسنده کنیم. چنین برنامه هایی باید سال به سال بهتر شوند.

مدیر شبکه سه سیما در پایان با تاکید بر لزوم حفظ و ارتقاء برنامه های محرم و صفر شبکه سه، اظهار داشت: باید با نوآوری در برنامه‌ها بتوانیم ضمن پوشش حداکثری راهپیمایی اربعین، هرساله شاید بهبود چنین برنامه‌هایی باشیم.

«دفتر خاطرات» در «نمای رادیو» ورق می‌خورد

کتاب «دفتر خاطرات» نوشته نیکلاس اسپاکس در سری جدید «نمای رادیو» توسط اکبر زنجانپور روایت می شود.

این سری از برنامه «نمای رادیو» با مشارکت رادیو، ایران صدا و بخش کتاب گویای این رسانه فراگیر تولید و پخش می‌شود.

«نمای رادیو» به تهیه کنندگی مجید فتاحی هر شب ساعت 22:30  و 03:30 و 8 و 14 از شبکه نسیم پخش می‌شود.

ماجرای بازگشت بازیگر "قلاده‌های طلا" به تلویزیون/ پگاه: همیشه مراقب خودم و کارنامه‌ بازیگری‌ام هستم!اولین حضور ملاقلی‌پور در تلویزیون با "کتونی زرنگی"داریوش ارجمند: من در خواب نقش حضرت ابوالفضل(ع) را بازی کردم/ مشکل تلویزیون، فیلمنامه است

«بهشت گم‌شده» در آی‌فیلم پیدا شد

مجموعه تلویزیونی «بهشت گم‌شده» از امروز دوشنبه 13 آبان، روی آنتن آی‌فیلم فارسی می‌رود.

«بهشت گم‌شده» جایگزین «همسفر خورشید» در نوبت پخش ساعت 18 کانال فارسی این شبکه می‌شود. «بهشت گم‌شده» به کارگردانی کامران قدکچیان، در سال‌های 1375 و 1376 تولید و از شبکه یک سیما پخش شد. این مجموعه درباره سرهنگ بازنشسته‌ای است که در زمان جنگ، در جبهه حضور داشته و اینک پسرش که در خارج زندگی می‌کند به ایران بازگشته است؛ اما با بازگشت او، اتفاقات مختلفی رقم می‌خورد و…

مرحوم جمشید مشایخی، اسماعیل شنگله، علی نصیریان، فخری خوروش، مرحوم ابراهیم‌آبادی، محمد صادقی، آناهیتا همتی، مرجان محتشم، حسن دادشکر و.... در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

«بهشت گم‌شده» هر روز ساعت 18 روی آنتن می‌رود. علاقه‌مندان به تماشای این مجموعه می‌توانند در ساعت‌های 2 و 10 بازپخش آن را تماشا کنند.

 طلایه‌دار شبکه‌های سیما در جذب مخاطبان برنامه‌های طنز

براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی که در زمینه برنامه‌های طنز و سرگرم‌کننده رسانه ملی به انجام رسیده، رسانه ملی با اختلاف زیادی نسبت به سایر رسانه‌ها مورد رضایت مردم قرار گرفته است و شبکه نسیم طلایه‌دار شبکه‌های تلویزیون در جذب مخاطبان برنامه‌های طنز و سرگرم‌کننده است.

در نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی که از افراد بالای 11سال و بالاتر در تهران و سایر استان‌ها به انجام رسیده، در مجموع 63.2 درصد پاسخگویان پیگیر برنامه‌ها و مطالب طنز و سرگرم‌کننده یا مسابقه‌های غیر ورزشی از سیمای جمهوری اسلامی  یا سایر رسانه‌ها هستند که از این میزان 40.5 درصد این برنامه‌ها را فقط از سیمای رسانه‌ملی و 7.4 درصد فقط از سایر رسانه‌‌ها و 15.3درصد نیز هم از سیما و هم از سایر رسانه‌ها دنبال می‌کنند.

شبکه نسیم در میان شبکه‌های مختلف تلویزیون با 30.8 درصد بیش‌ترین بیننده را داشته و شبکه سه با 20.7 درصد رتبه دوم را به دست آورده است. شبکه آی‌فیلم، شبکه شما، شبکه دو و شبکه یک به ترتیب در رتبه‌های بعدی این نظرسنجی قرار دارند.

پاسخگویان به غیر از شبکه‌های سیما، 11.4 درصد غالباً از شبکه‌های اجتماعی و 5.7 درصد از ماهواره برنامه‌ها و مطالب طنز و سرگرم‌کننده یا مسابقه‌های غیر ورزشی را دنبال می‌کنند.

میانگین مدت تماشای برنامه‌ها و مطالب طنز و سرگرم‌کننده یا مسابقه‌های غیر ورزشی در بین پاسخگویان 40 دقیقه در شبانه‌روز است؛ این درحالی‌ است که میانگین مدت استفاده از سایر رسانه‌ها برای پیگیری برنامه‌ها و مطالب طنز و سرگرم‌کننده یا مسابقه‌های غیرورزشی، 16 دقیقه در شبانه‌روز است.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کارگردانان سینما و تلویزیون ایران مجریان تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجریان تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم تلویزیون مجریان تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه نسیم تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازیهای تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازیهای تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقادها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ‌ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی(شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه‌ هواداران و از راه نخ نمای مزه‌ پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمارهای بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی‌ تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه‌ آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

دیگر خبرها

  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان