Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@02:08:34 GMT

کارنامه فرنگی‌کاران امید در مسابقات جهانی

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۷۷۸۶

کارنامه فرنگی‌کاران امید در مسابقات جهانی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، رقابت‌های کشتی فرنگی زیر 23 سال (امیدها) قهرمانی جهان در حالی روزهای 10 تا 12 آبان ماه در شهر بوداپست برگزار شد که در پایان تیم ایران با 3 مدال طلای میثم دلخانی، محمدرضا گرایی و علی‌اکبر یوسفی در اوزان 63، 72 و 130 کیلوگرم و 3 مدال برنز مهدی محسن‌نژاد، سجاد ایمن طلب و محمدهادی ساروی در اوزان 60، 67 و 97 کیلوگرم و کسب 122 امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم‌های گرجستان و روسیه نیز با کسب 121 و 118 امتیاز پس از تیم ایران به عنوان های دوم و سوم رسیدند.

نمایندگان کشورمان در این رقابت‌ها صاحب 21 پیروزی و 6 شکست شدند که در این بین میثم دلخانی، محمدرضا گرایی و علی‌اکبر یوسفی در اوزان 63، 72 و 130 کیلوگرم عملکرد درخشان‌تری نسبت به سایر ملی‌پوشان با کسب مدال طلا داشتند، البته گرایی در این بین علاوه بر اینکه 5 دور کشتی گرفت (دلخانی و یوسفی دور اول استراحت داشتند) با حریفان مطرح‌تر و قدرتری نیز سرشاخ شد. 

گرایی در دور اول از سد چنگیز ارسلان، قهرمان سال گذشته این مسابقات از ترکیه گذشت و سپس ماگومد یاربیلوف از روسیه را از پیش رو برداشت و در یک چهارم نهایی در حالی در مصاف با راماز زوئیدزه، دارنده مدال نقره زیر 23 سال جهان از گرجستان با نتیجه 7 بر 5 و ضربه فنی به برتری دست یافت که تا ثانیه‌های پایانی 5 بر 3 از حریفش عقب بود.

از سوی دیگر تیم ملی کشتی فرنگی امید ایران در حالی به عنوان قهرمانی در این دوره دست یافت که سال گذشته با کسب 4 مدال برنز توسط مهدی محسن‌نژاد در 60، مهدی ابراهیمی در 82، علی‌اکبر حیدری در 97 و علی‌اکبر یوسفی در وزن 130 کیلوگرم و یک عنوان پنجمی میثم دلخانی در وزن 63 کیلوگرم با 70 امتیاز در جایگاه ششم جهان قرار گرفته بود.

کارنامه عملکرد کشتی‌گیران کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: پویا ناصرپور (عنوان دهمی)

دور اول: استراحت 

دور دوم: با نتیجه 13 بر 3 مقابل سرداربیک کونوشبایف از قرقیزستان به پیروزی رسید

یک چهارم نهایی: مقابل شوتا اوگاوا، دارنده مدال برنز جهان از ژاپن با نتیجه 8 بر صفر مغلوب شد. ناصرپور در این دیدار از ناحیه مچ پا دچار شکستی شد و به بیمارستان انتقال یافت و بدین ترتیب از ادامه کار در این مسابقات بازماند.

60 کیلوگرم: مهدی محسن‌نژاد (مدال برنز)

دور اول: استراحت 

دور دوم: مقابل آیاتا سوزوکی از ژاپن با نتیجه 10 بر صفر به پیروزی دست یافت

یک چهارم نهایی: مقابل آرمن ملیکیان از ارمنستان با نتیجه 4 بر صفر شکست خورد، اما با توجه به حضور این کشتی‌گیر در فینال، به گروه بازنده‌ها رفت.

شانس مجدد: با نتیجه 8 بر صفر مارتین ولیف از بلغارستان را مغلوب کرد و به دیدار رده‌بندی راه یافت

رده‌بندی: کریستین کچکمتی از مجارستان را با نتیجه 9 بر 5 مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

63 کیلوگرم: میثم دلخانی (مدال طلا)

دور اول: استراحت 

دور دوم: مقابل ماکسیم نهودا از بلاروس با نتیجه 9 بر 6 به پیروزی دست یافت

یک چهارم نهایی: اولکساندر هروشین از اوکراین را با نتیجه 5 بر یک مغلوب کرد

نیمه نهایی: با نتیجه 4 بر یک از سد مهمت چکر از ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد

فینال: با نتیجه 7 بر 6 از سد لوانی کاوجارادزه از گرجستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

67 کیلوگرم: سجاد ایمن طلب (مدال برنز)

دور اول: استراحت 

دور دوم: با نتیجه 5 بر 3 مقابل الکساندر لیانوونچیک از بلاروس مغلوب شد، اما با توجه به راهیابی این کشتی‌گیر به دیدار پایانی، به گروه شانس مجدد راه یافت

شانس مجدد: با نتیجه 3 بر یک از سد حاجی کاراکوش از ترکیه گذشت و به دیدار رده بندی راه یافت

رده‌بندی: در مصاف با دیوید دیمیتروف از بلغارستان با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد و به مدال برنز دست یافت.

72 کیلوگرم: محمدرضا گرایی (مدال طلا)

دور اول با نتیجه 10 بر 3 از سد چنگیز ارسلان، قهرمان سال گذشته این مسابقات از ترکیه گذشت

دور دوم: با نتیجه 3 بر 2 ماگومد یاربیلوف از روسیه را از پیش رو برداشت

یک چهارم نهایی: در مصاف با راماز زوئیدزه، دارنده مدال نقره زیر 23 سال جهان از گرجستان با نتیجه 7 بر 5 و ضربه فنی به برتری دست یافت

نیمه نهایی: ماکسیم یوتوشنکو از اوکراین را با نتیجه 6 بر 2 مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت

فینال: سانان سلیمان اف از آذربایجان را با نتیجه 7 بر صفر از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

77 کیلوگرم: علی نوروزی (بیست‌وششم)

در دور نخست مقابل تمرلان شادوکایف از قزاقستان با نتیجه 9 بر صفر مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در مرحله نیمه نهایی مقابل حریف روس، حذف شد.

 82 کیلوگرم: سیدمحمد چوبچیان (سیزدهم)

دور اول: استراحت 

دور دوم: با نتیجه 10 بر 5 مغلوب گئورگ ماریا از رومانی شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در دور بعد، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

87 کیلوگرم: حمیدرضا بادکان (هجدهم)

دور اول: با نتیجه 3 بر 2 مقابل مارتیناس نمسویسیوس از لیتوانی شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در دور بعد، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

97 کیلوگرم: محمدهادی ساروی (مدال برنز)

دور اول: استراحت 

دور دوم: با نتیجه 9 بر 3 بنس الماسی از صربستان را مغلوب کرد

یک چهارم نهایی: مقابل آروی ساوولاینن قهرمان جوانان جهان و زیر 23 سال اروپا از فنلاند با نتیجه 5 بر یک شکست خورد، اما با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، به گروه شانس مجدد رفت

شانس مجدد: مقابل آریف نیفتولایف از آذربایجان با نتیجه 7 بر یک پیروز شد و به دیدار رده بندی راه یافت

رده‌بندی: با نتیجه 6 بر 4 و ضربه فنی ولادلن کوزلیوک از اوکراین را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

130 کیلوگرم: علی‌اکبر یوسفی (مدال طلا)

دور اول: استراحت 

دور دوم: در مصاف با کونستا مایین پایای از فنلاند با نتیجه 3 بر صفر به برتری دست یافت

یک چهارم نهایی: با نتیجه 3 بر 2 از سد فرانز ریشتر از آلمان گذشت

نیمه نهایی: با نتیجه 7 بر 6 از سد عثمان ایلدیریم، دارنده مدال نقره زیر 23 سال جهان از کشور ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد

فینال: با توجه به مصدومیت زویادی پاتاریدزه، قهرمان سال گذشته این مسابقات پیروز میدان شد و به مدال طلا رسید.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: 1- شوتا اوگاوا (ژاپن) 2- امین صفرشایف (روسیه) 3- اکرم اوزتورک (ترکیه) و زائور علی اف (آذربایجان) ... 10- پویا ناصرپور (ایران)

60 کیلوگرم: 1- آرمن ملیکیان (ارمنستان) 2- ژولمان شارشنبیکوف (قرقیزستان) 3- مهدی محسن نژاد (ایران) و آرتور پتروسیان (روسیه)
63 کیلوگرم: 1- میثم دلخانی (ایران) 2- لوانی کاوجارادزه (گرجستان) 3- ماکسیم نیهودا (بلاروس) و فادیس والیتوف (روسیه)
67 کیلوگرم: 1- محمد السید (مصر) 2- الکساندر لیاوونچیک (بلاروس) 3- سجاد ایمن طلب (ایران) و آرتور پولیتایف (اوکراین)
72 کیلوگرم: 1- محمدرضا گرایی (ایران) 2- سانان سلیمان اف (آذربایجان) 3- والنتین پتیچ (مولداوی) و ماکسیم یوتوشنکو (اوکراین)
77 کیلوگرم: 1- اسلام اوپیف (روسیه) 2- کودای ساکورابا (ژاپن) 3- تامرلان شادوکایف (قزاقستان) و سرکان آکویون (ترکیه) ... 26 کیلوگرم: علی نوروزی (ایران)
82 کیلوگرم: 1- میلاد علیرضایف (روسیه) 2- ویکوسلاو لوبوریچ (کرواسی) 3- یوگنی پولیوادوف (قزاقستان) و آیونگو ریکادزه (گرجستان) ... 13- سید محمد چوبچیان (ایران)
87 کیلوگرم: 1- سمن نوویکوف (اوکراین) 2- گورامی ختسوریانی (گرجستان) 3- دانیل هیچاواریا (کوبا) و کریل ماسکوویچ (بلاروس) ... 18- حمیدرضا بادکان (ایران)
97 کیلوگرم: 1- آروی ساوولاینن (فنلاند) 2- گئورگی ملیا (گرجستان) 3- دیمتیری کامینسکی (بلاروس) و محمدهادی ساروی (ایران)
130 کیلوگرم: 1- علی اکبر یوسفی (ایران) 2- زویادی پاتاریدزه (گرجستان) 3- داوید اوواساپیان (ارمنستان) و عثمان ایلدیریم (ترکیه)

رده بندی تیمی: 1- ایران 122 امتیاز 2- گرجستان 121 امتیاز 3- روسیه 118 امتیاز 4- اوکراین 77 امتیاز 5- بلاروس 69 امتیاز 6- ژاپن 65 امتیاز 7- ترکیه 65 امتیاز 8- ارمنستان 64 امتیاز

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشتی فرنگی جهان ایران گرجستان روسیه مدال طلا کشتی ترکیه تیم ملی کشتی فرنگی عنوان قهرمانی وزن قرقیزستان ژاپن بیمارستان ارمنستان بلغارستان بلاروس قزاقستان رومانی صربستان آلمان روسیه کشتی کشتی فرنگی مدال طلا مجارستان کارنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت

نایب‌قهرمان کشتی فرنگی آسیا می‌گوید که ابتدای مبارزه فینالش با حریف ژاپنی آسیب دیده اما تعصب ایرانی‌اش اجازه نداده میدان را ترک کند و تا آخرین لحظه هم برای بردن جنگیده است. - اخبار ورزشی -

محمدرضا رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با اشاره به مصدومیتش در مسابقات قهرمانی آسیا، اظهار داشت: در کشتی فینال آسیب دیدم. بعد از بازگشت از مسابقات MRI دادم و تشخیص، پارگی همسترینگ بود. چند هفته باید فیزیوتراپی کنم و بعد از آن دوباره تمریناتم را شروع خواهم کرد.

وی درباره اینکه آیا این آسیب‌دیدگی در شکست 9 بر 5 او مقابل حریف ژاپنی در فینال تاثیر داشت؟ گفت: نمی‌خواهم بهانه بیاورم. به هرحال آسیب دیدم، همان ابتدای کشتی هم پایم آسیب دید اما تعصب ایرانی‌ام اجازه نداد میدان را ترک کنم و همه تلاشم را کردم که این کشتی با برد همراه شود اما نشد. تا لحظه آخر جنگیدم که با کسب مدال طلا کارم تمام شود.

رستمی در خصوص اینکه به دلیل رضایتبخش نبودن عملکردش در قهرمانی آسیا به اردوی جدید تیم ملی دعوت نشده، خاطرنشان کرد: هیچ کشتی‌گیری نمی‌خواهد ببازد. من هم می‌خواستم با برد کشتی را تمام کنم اما نشد. خودم هم راضی نبودم.

دارنده مدال برنز جوانان جهان در سال 2019 درمورد اینکه چقدر شانس حضور در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی را برای خود قائل است، گفت: نمی‌دانم نظر کادر فنی چیست اما تلاش می‌کنم و امیدوار هستم که در ادامه مسیر بتوانم اعتماد کادر فنی را جلب کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگشت امیدهای بوکس ایران از آسیا با ۳ برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب 3 مدال برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب ۳ مدال برنز در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • صعود مقتدرانه بوکسور جوان ایران به فینال آسیا
  • بوکس امید و جوانان آسیا؛ صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • تداوم شکست بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی امید و جوانان آسیا
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند