Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از این تعداد، تاکنون طرح هادی ۷۰۵ روستای بالای ۲۰ خانوار با حدود ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی اجرا شده است.

غلامحسین خانی افزود: سال گذشته ۴۴۷ میلیارد ریال برای تهیه و اجرای این طرح‌ها از محل اعتبارات استانی و ملی به تصویب رسید که تا پایان شهریور سالجاری ۲۸۷ میلیارد ریال آن تخصیص یافت و در ۳۶۵ روستای استان هزینه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح برای ۹۱۱ روستای بالای ۲۰ خانوار استان تهیه شده و برای هشت روستا در حال تهیه است و قابلیت اجرای آن در ۱۶ روستای اصفهان وجود ندارد.

مدیرکل بنیاد مسکن اصفهان با اشاره به اینکه طرح هادی ۴۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار استان نیازمند بازنگری است، گفت: ۳۱ میلیارد و ۷۰۶ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی استانی و ملی برای تهیه و بازنگری طرح هادی روستاهای استان در سالجاری هزینه شده است.

به گفته وی، همچنین در سالجاری برای اجرای این طرح در ۲۰۱ روستا ۲۹۰ میلیارد و ۸۳۵ میلیون ریال هزینه شده است.

خانی تاکید کرد: طرح هادی روستایی از جمله اقدامات موثر دولت در توسعه و عمران زیربنایی روستاها و کاهش مهاجرت به شهرهاست که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اجرای سنگ فرش و آسفالت، احداث پیاده‌راه و اصلاح شبکه معابر، احداث سیل‌بند، آماده‌سازی اراضی پیش‌بینی شده برای گسترش روستا و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از اقداماتی است که در قالب طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام می‌شود.

این مقام بنیاد مسکن استان خاطرنشان کرد: طرح هادی برای ساماندهی و اصلاح بافت موجود، نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از جمله مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی، ساماندهی تاسیسات، تجهیزات عمومی روستایی اجرا می‌شود.

خانی، اصلاح و بازگشایی معابر، جدول‌گذاری، آسفالت و سنگ فرش معابر، ساماندهی فضای سبز و ایجاد محل بازی کودکان را از دیگر اهداف اجرای طرح هادی روستایی ذکر کرد.

وی تصریح کرد: طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی هم برای ۱۲۱ روستا در ۱۸ دهستان تهیه و مصوب شده است.

خانی با اشاره به صدور اسناد مالکیت در استان اصفهان گفت: تاکنون ۲۳۶ هزار و ۹۳۰ برگ سند مالکیت املاک برای ۲۱۲ هزار و ۹۱۳ واحد مسکونی روستایی و شهری صادر شده است.

وی تعداد اسناد صاد شده در ۶ ماه اول امسال را  چهار هزار و ۱۲۴ برگ برای سه هزار و ۷۹۵ واحد مسکونی شهری و روستایی اعلام کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن اصفهان ادامه داد: علاوه بر این، طرح‌های دیگری از جمله تهیه طرح‌های بافت با ارزش روستایی و روستاهای هدف گردشگری هم در استان وجود دارد که طرح بهسازی بافت با ارزش روستاهای 'خشوئیه' و 'وانشان' و طرح روستای هدف گردشگری 'خفر'، اجرا و طرح گردشگری برای روستاهای 'قورتان'، 'بلان' و 'دماب' تهیه شده است.

استان اصفهان با پنج میلیون و ۱۲۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از یکهزار و ۷۰۰ روستا و آبادی با جمعیت حدود ۶۰۰ هزار نفر است.
۹۳۵ روستای اصفهان بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارد.

برچسب‌ها طرح های زیرساختی بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی اصفهان مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های زیرساختی بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی اصفهان مسکن طرح های زیرساختی بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی اصفهان مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی

معاون ترویج و جریان سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) از ارسال یک‌هزار ۵۰۰ اثر به جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

سعید زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) این جشنواره را راستای اشاعه فرهنگ رضوی دانست و اظهار داشت: این جشنواره در بخش‌های مختلف با 7 عنوان برگزار می‌شود که بخش چاووش‌خوانی و منقبت‌خوانی، پرده‌خوانی و نقالی، عکس روستایی در استان بوشهر برگزار می‌شود.

وی مراسم اختتامیه ششمین دوره جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای سر کره دشتستان را 13 اردیبهشت اعلام و بیان کرد: در این بخش یک‌هزار و 500 اثر ارسال شده که یک‌هزار و 467 اثر به بخش عکس روستایی، 55 اثر به گروه سرود روستایی، 30 اثر به بخش گروه نمایشی و 31 نفر هم در بخش نقالی و چاووشی‌خوانی حضور دارند.

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) یکی از ویژگی این جشنواره را میزبانی مردم روستای سر کره دشتستان از مهمانان دانست و اضافه کرد: مردم منازل روستایی خود را در اختیار شرکت‌کنندگان در ششمین دوره جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای سر کره دشتستان قرار داده‌اند و روستاییان در بخش اسکان، ایاب و ذهاب، پذیرایی سه وعده صبحانه، نهار و شام از شرکت‌کنندگان این جشنواره استقبال می‌کنند.

زمانی با اشاره به اینکه در مراسم اختتامیه ششمین دوره جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم در روستای سر کره دشتستان مسئولان کشوری و استان بوشهر حضور دارند، گفت: آثار شرکت‌کنندگان این بخش از 13 استان است که تا روز جمعه ادامه دارد. در پایان این جشنواره نمایشگاه عکس آثار هنرمندان روستایی با 65 اثر در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) اضافه کرد: در بخش شعر جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) در 4 زبان فارسی، ترکی، عربی و کودک و نوجوان اجرا می‌شود.

زمانی با اشاره به بخش روستایی این جشنواره خاطرنشان کرد: در بخش عکس روستایی در 2 بخش آزاد و عکاسان حرفه‌ای یک‌هزار و 467 اثر با دوربین و موبایل به دبیرخانه ارسال شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود