Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهرستی از معیار‌های زیبایی دردناک مناطق مختلف جهان را در این گزارش به شما نشان می‌دهیم.

به گزارش شریان نیوز، هیچ گاه نمی‌توان برای زیبایی معیار خاصی را در نظر گرفت و کاملا نسبی و بر اساس سلیقه و فرهنگ این معیار قابل عوض شدن است؛ بنابراین طبیعی است که مردم درک‌های متفاوتی از زیبایی داشته باشند. به عنوان مثال ممکن است یک ستاره هالیوود از نظر شما بسیار زیبا باشد، اما برای مردم آفریقا هیچ جذابیتی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درک زیبایی با تغییر جغرافیا و فرهنگ، تغییر می‌کند. به تازگی هم عکسی در فضای مجازی منتشر و پر بازدید شد که در آن یکی از سنت‌های چینی‌ها برای زیباتر شدن نشان داده می‌شود که تا دو دهه پیش هم کاملا رایج بود. چینی‌ها برای قرن‌ها سنتی به نام بستن پای زنان و دختران را دنبال می‌کردند تا پا‌های آن‌ها کوچک‌تر و عروسکی دیده شود! سنتی که باعث می‌شد برای زیباتر دیده شدن، دختران چینی درد بسیاری را تحمل کنند تا پاهایشان کوچک بماند. به همین دلیل امروز سعی کرده ایم به معیار‌های زیبایی دردناکی که در فرهنگ‌ها و مناطق مختلف جهان وجود دارد نگاهی بیندازیم.

گردن بلند
داشتن گردنی بلند و زیبا در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان نمونه‌ای از زیبایی مرسوم شده است. در برخی کشور‌های آسیایی و آفریقایی از جمله میانمار داشتن گردن بلند از نشانه‌های زیبایی و سلامت زنان محسوب می‌شود و جذابیت آن‌ها را برای مرد‌ها بیشتر می‌کند. آن‌ها ازچهار یا پنج سالگی از این گردنبند‌های بلند استفاده می‌کنند و هر زمان که به وزن گردنبند عادت کنند یک حلقه دیگر به آن اضافه می‌شود. وزن این گردنبند‌ها حدود ۱۱ کیلو است.

لب بشقابی
در بخش‌هایی از آفریقا و آمریکای جنوبی لب‌های کشیده برای مرد‌ها جذاب‌تر است. در میان زنان قبایل اتیوپی داشتن لب‌های کشیده، نشان دهنده بلوغ است. آن‌ها برای بشقابی کردن لب‌های شان با بشقاب‌های سفالی یا چوبی قبل از سوراخ کردن لب‌ها دو عدد از دندان‌های پایینی خود را می‌کشند! این بشقاب‌ها به مرور زمان بزرگ و بزرگ‌تر می‌شوند تا لب‌ها را کشیده‌تر کنند. به نظر آن‌ها هر چه بشقاب بزرگ‌تر باشد زیبایی آن‌ها هم بیشتر می‌شود و جذابیت بیشتری برای مردان قبیله دارند.

تیغ زنی
تیغ زنی سنتی است که در بسیاری از نقاط جهان از غرب اقیانوس آرام گرفته تا آمریکای جنوبی و قسمت‌هایی از آفریقا شهرت دارد. در بیشتر این فرهنگ‌ها هم زنان و هم مردان تیغ زنی را انجام می‌دهند. این زخم‌ها درست مثل تاتو‌های قبیله مائوری پیغامی درباره موقعیت اجتماعی، نقش مذهبی یا سیاسی و شجره نامه افراد دارد. این زخم‌ها مراحل زندگی مثل جوانی، بلوغ و... را نیز نشان می‌دهد و با تمام شدن این مراحل زمان ازدواج فرا می‌رسد.

سر‌های تراشیده و لاله‌های کشیده گوش
اعضای قبیله ماسایی در آفریقا با استفاده از جواهرات سنگین ساخته شده از عاج فیل و آویزان کردن آن‌ها از گوش هایشان، اقدام به کشیدن لاله‌های گوش خود می‌کنند! با گذر زمان و به دلیل استقبال از این نوع زیبایی در کنیا، تعداد زنان بیشتری در آفریقا دست به چنین عملی می‌زنند. البته تراشیدن سر و آویزان کردن مهره‌های رنگی روشن و زیور آلات از گوش را هم به زیبایی‌های مورد علاقه مردم کنیا اضافه کنید.

باریکی کمر
یکی از مرسوم‌ترین زیبایی‌ها در بین زنان که در بسیاری از جوامع وجود دارد، داشتن کمر باریک است. در برخی کشور‌های آسیایی و اروپایی برای داشتن کمر‌های باریک از کودکی گن‌های تنگی را به طور مدام استفاده می‌کنند. این گن‌ها آن قدر تنگ است که فشار زیادی به بدن وارد می‌کند. فشار روی دنده‌ها و مشکلات تنفسی از شایع‌ترین مشکلات در این روش است. همچنین، سقط جنین و مرگ و میر در میان آن‌ها بسیار رایج است.

تغییر در شکل جمجمه
اصلاح ساختار فیزیکی جمجمه و کاسه سر انسان کاملا در جهان باستان مرسوم بوده است. اما هنوز در میان برخی از مردم بومی استرالیا و آمریکای شمالی دیده می‌شود. آن‌ها برای زیباتر شدن این کار را انجام می‌دهند. معمولا یک ماه بعد از تولد جمجمه نوزاد قابل انعطاف خواهد بود و در شش ماهگی محکم می‌شود. عمل شکل دادن به یک جمجمه در هر تاریخی و با توجه به فرهنگ آن در همان دوران کودکی توسط والدین صورت می‌گیرد. اما این روش هم مانند روش‌های دیگر خطراتی را در پی خواهد داشت و ممکن است روی ضریب هوشیاری افراد تاثیر بدی بگذارد. با این حال این روش هم یکی از فرهنگ‌های داشتن زیبایی به شمار می‌آید.

ما هم وارد این فهرست شده ایم؟
همه آن چه پیش از این گفته شد، درباره روش‌های دردناکی بود که برای زیباتر شدن در فرهنگ‌های مختلف استفاده می‌شد و در بعضی موارد هنوز هم ادامه دارد، اما در کشور خودمان هم روش‌های دردناکی برای زیباتر به نظر آمدن وجود دارد که بیشتر مربوط به زمان‌های اخیر است. گرچه برخی تصاویر سحر تبر، گریم است و تمام آن تغییرات مربوط به عمل‌های جراحی زیبایی نیست، اما شاید بتوان او را نماد گرایش به این مسئله در شرایط فعلی دانست. جدا از تزریق ژل به نقاط مختلف بدن، عمل بینی یکی از رایج‌ترین روش‌ها برای زیبا‌تر شدن است که علاوه بر درد و عوارض آن هزینه زیادی نیز به همراه دارد. این روش زیبا شدن آن چنان متداول شده است که حتی در مواردی افرادی که عمل نکرده‌اند هم چسب‌های مخصوص را خریداری می‌کنند تا وانمود به عمل کنند. آیا ما هم وارد این فهرست شده ایم و۱۰۰ سال دیگر چینی‌ها خواهند گفت ایرانی‌ها سال‌ها بینی شان را جراحی می‌کردند تا عروسکی و زیباتر به نظر بیایند؟

 

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر