Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - مایکروسافت و شرکت فیلمسازی وارنر برادرز اعلام کردند در پروژه سیلیکا روشی جدید برای ذخیره سازی فیلم‌ها ابداع کردند.
محققان مایکروسافت با همکاری شرکت فیلمسازی وارنر برادرز نسخه‌ای از یک فیلم را روی تکه‌ای از شیشه سیلیکای سخت ذخیره کردند. این روش ذخیره سازی اطلاعات حتی بهتر از فرمت‌های دیجیتال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مهر، با کمک این روش ذخیره سازی می‌توان انبوهی از اطلاعات را روی یک شیشه از جنس سیلیکا سخت ذخیره کرد. شرکت‌های فیلمسازی همیشه با ذخیره سازی نگاتیو فیلم ها مشکل داشتند. زیرا نگاتیوها حساس هستند و در طولانی مدت از بین می‌روند.

اما به گفته مایکروسافت شیشه سیلیکا را می‌توان در آب داغ جوشاند، در یک اجاق پخت، در مجاورت مایکرو ویو و در برابر تهدیدهای محیطی دیگر قرار داد، اما اطلاعات همچنان حفظ می‌شوند.

در حقیقت شرکت فیلمسازی وارنر بردارز برای ذخیره کاتالوگ انبوهی از فیلم ها و سریال‌های قدیمی خود به مایکروسافت مراجعه کرد. آرشیو آنها در حال حاضر به طور دیجیتال در هارد درایو های رایانه‌ای و البته نگاتیوهای فیلم در اتاق هایی مخصوص ذخیره می‌شود.

برای آزمایش این فناوری  شرکت وارنر برادرز نسخه‌ای از فیلم سوپرمن که در سال ۱۹۷۷ میلادی ساخته شده را روی یک تکه کوچک از شیشه سیلیکا سخت شده، ذخیره کرد. 
کل این فیلم روی یک تکه شیشه با ابعاد ۷۵ در ۷۵ میلی متر با ضخامت ۲ میلی متر ذخیره شد.

این فرآیند با استفاده از لیزر برای ایجاد برش مشبک  سه بعدی در مقیاس نانو در لایه‌های شیشه انجام شد. این برش‌های مشبک در نور پلاریزه قابل خوانش هستند. مارک راسینوویچ از شرکت مایکروسافت در این باره می‌گوید: ذخیره کامل فیلم سوپرمن در شیشه و توانایی خواندن آن، یک نقطه عطف به حساب می‌آید.
به نظر می‌رسد با ارتقا و انجام آزمایش‌های بیشتر می‌توان این روش را توسعه داد.

فناوری جدید برای ذخیره سازی فیلم‌ها حتی بهتر از سیستم‌های بک دیجیتال است زیرا هارد درایوهای رایانه نیز فرمت با ثباتی نیستند و پس از ۳تا ۵ سال غیر قابل استفاده خواهند بود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت برادران وارنر ذخیره اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۰۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به طرح های در حال اجرا برای جبران بخشی از کمبود آب مشهد گفت: برای خدمت رسانی موثر و بیشتر به مشترکان شهری و روستایی زیرمجموعه این شرکت و نیز بهره مندی و دسترسی مشترکان به آب شرب سالم و بهداشتی، ۱۰ مخزن ذخیره جدید با ظرفیت ۹۰ هزار و ۷۵۰ مترمکعب طی سال گذشته به بهره برداری رسید.
حسین اسماعیلیان افزود: از مجموع ۱۰ مخزن جدید، ۳ مخزن با ظرفیت ۹۰ هزار مترمکعب در حوزه پهنه مشهد به بهره برداری رسیده و ۷ مخزن دیگر در مناطق روستایی شامل شریف آباد، دوله، برج موری، چشمه علیمو، دهنه چهل و جرخشک، بالنده و ده غیبی با ظرفیت ذخیره سازی ۷۵۰ مترمکعب آماده سازی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: افزایش ظرفیت مخزن ذخیره آب، یکی از اقدامات ویژه‌ای است که نقش موثری در مدیریت توزیع در شهرستان مشهد دارد.

دیگر خبرها

  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا