Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از آخرین خبرها از تدوین متن پیشنهادی برای اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان آور خبر داد و گفت: در صورتی که این متن پیشنهادی به صحن علنی آید با رای بالا تصویب خواهد شد.

دکتر محمدرضا پورابراهیمی در نشست مشترک رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور با حضور تعدادی از نمایندگان استان کرمان بیان کرد: جایگاه و نقش این سازمان در ارائه خدمات مرتبط با بیمه های اجتماعی و برنامه ریزی در حوزه کلان اقتصاد کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص سازمان تامین اجتماعی در سال های اخیر، لزوم برنامه ریزی جامع برای سازمان ضروری است و ما آمادگی داریم به تامین اجتماعی جهت رفع مشکلاتش کمک کنیم که تعهدات خود را در حوزه بیمه ای عملیاتی کرده و در مقوله های اقتصادی به خوبی وارد شود.  

۳۰ هزار میلیارد تومان، تعهدات دولت به سازمان تامین اجتماعی در سال جاری

پورابراهیمی با اشاره به اینکه برآورد می شود تنها در سال ۹۸ تعهدات دولت به سازمان تامین اجتماعی ۳۰ هزار میلیارد تومان باشد، تعیین تکلیف بدهی های دولت به سازمان تامین اجتماعی را یکی از ضرورت های مهم و اساسی نام برد و بیان کرد: افزایش سقف بدهی های دولت به تامین اجتماعی نگران کننده است و استمرار آن موجب مشکلات جدی برای سازمان در پرداخت تعهدات بازنشستگان، بیمه ای و بخشهای مختلف مربوط به جذب سرمایه گذاری می شود و از سوی دیگر این افزایش تثبیت تعهدات دولت را در سالهای بعد دچار مشکل میکند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی می شود حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان تعهدات دولت به سازمان تامین اجتماعی باشد که ادامه این روند نگرانی جدی در تسویه تعهدات دولت به تامین اجتماعی در سال های آینده ایجاد خواهد کرد.

پورابراهیمی بیان کرد: انتطار ما این است که دولت تعهدات خود را ایفا کند و ما هم کمک می کنیم در بحث مالیات بر ارزش افزوده پیشنهادی را لحاظ کنیم که دولت بابت منابعی که از این طریق دریافت می کند بخشی را برای ایفای تعهدات خودش به سازمان تامین اجتماعی لحاظ کند.

وی خاطرنشان کرد: فضای خوبی به جهت حمایت از سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، اما مشکلاتی در کرمان داریم از جمله بحث مشغل سخت و زیان آور که انتظار می رود سریعا پیشنهاد قبلی ارائه شده را عملیاتی کند که کمک کننده به مشاغل سخت و زیان آور از جمله کارگران معادن زغال خواهد بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از آخرین خبرها از تدوین متن پیشنهادی برای اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان آور خبر داد و گفت: در صورتی که این متن پیشنهادی به صحن علنی آید با رای بالا تصویب خواهد شد.

وی تصرح کرد: مشکل بعدی در حوزه غربالگری بیمه های مشاغل خاص است. از یک سو مواجه با افرادی هستیم که هیچگونه تناسبی با رشته قالیبافی و صنایع دستی و کارگر ساختمانی ندارند و از این بیمه استفاده می کنند و از سوی دیگر افراد مستحق استفاده از این خدمات بیمه ای محروم هستند.

پورابراهیمی خطاب به رئیس سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: موارد متعددی از خانواده‌هایی که مشمول استفاده از خدمات قالیبافان هستند، صنایع دستی، خادمان مساجد، کاگران ساختمان مراجعه دارند که امکان استفاده از این ظرفیت بیمه ای برای آنها فراهم نیست و مشکلات عدیده ای ایجاد کرده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بررسی مسائل مربوط به کارگران و کارفرمایان را مطرح کرد و گفت: به دلیل اینکه کرمان استانی معدنی، صنعتی، کشاورزی، خدماتی و گردشگری است، تعداد کارگران و کارفرمایان زیادی دارد و درخواست از تامین اجتماعی است که در کرمان حضور یابد و نشست را با شوراهای کارگری داشته باشند و نشستی با فعالان اقتصادی، کارفرمایان حضور یافته و موضوعات مختلف با تامین اجتماعی را برطرف کنند.  

لایحه مشاغل سخت و زیان آور به زودی در صحن علنی مجلس

دکتر سالاری رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور با تشکر از همراهی خوب و موثر دکتر پورابراهیمی رییس سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در کمک به سازمان طی سال های اخیر بیان کرد: این حمایت ها می تواند کمک کند که خدمات بیشتری را ارائه کنیم.

وی با پذیرش دعوت برای حضور در استان کرمان گفت: به زودی هماهنگی لازم برای حضور و بررسی برنامه ها و مشکلات کارگری و کارفرمایی در دستور کار قرار می دهیم و لایحه مشاغل سخت و زیان آور را در صحن علنی می آوریم که با پیش بینی های صورت گرفته بتواند رای بیاورد.

رئیس سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با غربالگری گفت: با پیشنهاد دکتر پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی برای غربالگری از طریق سندیکاهای تخصصی که در حوزه بخش خصوصی وجود دارد موافق هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تامين اجتماعي پورابراهیمی مشاغل سخت و زیان آور استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند