Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجموعه انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی از برخورد کمیته انضباطی دانشگاه در برخورد با پرونده یک دانشجو انتقاد کرد و گفت: این دانشجو بر اساس شیوه نامه انضباطی سابق تفهیم اتهام شد اما بر خلاق قانون کمیته انضباطی ادامه رسیدگی به پرونده را بر اساس شیوه نامه جدید اعمال کرد.

علیرضا چمن‌زار در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از رفتار کمیته انضباطی دانشگاه علامه طباطبایی در رسیدگی به پرونده کمیته انضباطی یکی از دانشجویان این دانشگاه انتقاد کرد و اظهار کرد: حدود 50 نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی یکسال پیش در حاشیه همایش حقوق شهروندی این دانشگاه به شیوه‌نامه کمیته انضباطی و نقض حریم خصوصی دانشجویان در این شیوه‌نامه اعتراض کردند و خواستار شنیده شدن صدای اعتراضی خود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته یکی از دانشجویان معترض در همایش فوق با اتهام کشف حجاب عمدی به کمیته انضباطی احراز شد که در این زمینه باید عنوان کرد که به هیچ عنوان دانشجویی قصد کشف حجاب عمدی را نداشته است بلکه در درگیری با نیروهای حراست به صورت غیر عمدی کمی از شال یکی از دانشجواین به کنار رفته و این نمی تواند دلیل بر اتهام کشف حجاب عمدی فردی باشد.

دبیر مجموعه انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی همچنین خاطر نشان کرد: دانشجوی فوق بر اساس شیوه‌نامه سابق انضباطی در دانشگاه تفهیم اتهام شد ولی به دلایل برگزاری برخی برنامه‌ها جلسه دوم رسیدگی به پرونده این دانشجو براساس شیوه نامه جدید انضباطی امروز برگزار شد.

به گفته وی، متاسفانه طبق شیوه نامه جدید دانشجو به هیچ عنوان اجازه داشتن همراه یا وکیل در جلسه رسیدگی به اتهام را ندارد و با توجه به اینکه اتهام این فرد بر اساس شیوه نامه قبلی بوده است بنابراین رسیدگی به اتهام نیز باید بر اساس همان شیوه نامه باشد به همین جهت دانشجو متهم و همچنین همراهان او در جلسه امروز حاضر نشدند.

چمن زار همچنین تاکید کرد: تمامی دانشجویان شرکت کننده در اعتراض همایش حقوق شهروندی سال گذشته خوستار این شدند که در جلسه روز گذشته حاضر  شوند چرا که معتقدند اگر قرار است اتهامی به دلیل اعتراض به کسی وارد شود باید همه این دانشجویان متهم واقع شوند. ضمن اینکه باید رسیدگی به ادامه پرونده دانشجوی مذکور بر اساس همان شیوه نامه سابق باشد نه شیوه نامه جدید.

وی خاطر نشان کرد: اقدام کمیته انضباطی در رسیدگی به پرونده دانشجوی فوق اقدامی کاملا غیرقانونی است و ما در این زمینه نامه اعتراضی خود را به رییس دانشگاه ارسال کردیم و این دانشجو نیز تا زمانی که نتواند همراهی در جلسه رسیدگی داشته باشد از حضور در جلسات خودداری خواهد کرد.

وحدت رویه و دیدگاه واحدی در موضوع اجرای احکام پرونده‌ها براساس شیوه‌نامه جدید یا سابق وجود ندارد

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا لطیفی رئیس کمیته انضباطی و معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در پاسخ به انتقاد دانشجویان از رسیدگی به پرونده انضباطی یکی از دانشجویان این دانشگاه براساس شیوه‌نامه جدید به ایسنا گفت: شیوه‌نامه جدید کمیته انضباطی دانشجویان در مردادماه جاری با امضای دو وزیر بهداشت و علوم به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و دانشگاه‌ها موظف شدند از تاریخ ۱۷ شهریور ۹۷ این شیوه‌نامه را اجرایی کنند.

وی ادامه داد: در زمینه اینکه ما می‌توانیم پرونده‌های قبلی دانشجویان در کمیته انضباطی را براساس شیوه‌نامه جدید مورد بررسی قرار بدهیم از نظر حقوق‌دانان و کارشناسان دو دیدگاه مطرح است. عده‌ای از آن‌ها معتقد هستند با توجه به اینکه این شیوه‌نامه به عنوان یک شیوه‌نامه لازم‌الاجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است بنابراین باید رسیدگی به پرونده‌های قبل نیز براساس موارد آن صورت بگیرد. برخی نیز بر این باورند پرونده‌های دانشجویانی که براساس شیوه‌نامه سابق تشکیل شده باید در ادامه نیز بر اساس آن شیوه نامه پیگیری شود.

رئیس کمیته انضباطی دانشگاه علامه طباطبایی تأکید کرد: در حال حاضر وحدت رویه و دیدگاه واحدی در موضوع اجرای احکام پرونده‌ها براساس شیوه‌نامه جدید یا سابق وجود ندارد به همین جهت اعضای کمیته انضباطی دانشگاه تصمیم بر رسیدگی به پرونده‌ها براساس شیوه‌نامه جدید گرفتند. در واقع دانشگاه‌ها نقشی در تدوین شیوه‌نامه جدید ندارند اما ملزم به اجرای آن هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی خاطر نشان کرد: ما در رسیدگی به پرونده‌های کمیته انضباطی معمولا تلاش داریم قانونی را اعمال کنیم که به نفع متهم است و این نگاه در شیوه‌نامه جدید نیز به خوبی مورد تأکید قرار گرفته است. ضمن اینکه پرونده دانشجوی اخیر به گونه‌ای بود که این دانشجو در گذشته دفاعیات شخصی خود را ارائه داده بود اما روز گذشته از ایشان برای دفاع حضوری دعوت کردیم.

به گفته وی، با توجه به اینکه براساس شیوه‌نامه فعلی انضباطی دانشجویان، دانشجو برای حضور در جلسه اجازه آوردن همراه ندارد در نتیجه این دانشجو نیز روز گذشته علیرغم اینکه سه بار در کمیته دعوت شده بود از حضور در جلسه خودداری کرد که البته این کمیته در خصوص آن دانشجو حکم خود را صادر کرده که به زودی ابلاغ می‌کنیم.

دکتر لطیفی خاطر نشان کرد: موارد تأکید شده در شیوه نامه جدید انضباطی دانشجویان بیشتر به نفع آن‌ها است. فقط در مواردی میزان مجازات مقداری افزایش یافته که البته با توجه به اینکه قرار است این شیوه‌نامه اصلاح شود امیدواریم این موارد نیز به نفع دانشجو شود اما هنوز متن اصلاحیه این شیوه‌نامه به دانشگاه‌ها ابلاغ نشده است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه رأی ابلاغی به پرونده‌های دانشجویان در کمیته انضباطی قابل اعتراض از سوی دانشجو است، گفت: دانشجو حق دارد تقاضای تجدید نظر به حکم صادره داشته باشد و رئیس کمیته در جلسه تجدید نظر اجازه حضور دارد اما حق رأی ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شیوه نامه جدید انضباطی دانشجویان کمیته انضباطی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی همایش حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴۰۰ دانشجو در ۶ مرکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان در ۳۸ رشته محل در حال تحصیل هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمد مؤمنی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: در استان 6 مرکز و آموزشکده فنی و حرفه‌ای داریم که زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند که از سال 1390 از آموزش و پرورش جدا و به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملحق شدند.

وی با بیان اینکه در کشور بیش از 180 آموزشکده فنی و حرفه‌ای وجود دارد که وظیفه آن‌ها تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است، گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 38 رشته محل داریم که 19 رشته محل کاردانی و 19 رشته محل کارشناسی است که بعضی پیوسته و برخی ناپیوسته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: ورودی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، از طریق دانش‌آموزان هنرستان و مدارس کار و دانش است و اخیرا از طریق کنکور سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود. بخش اصلی دروس دانشگاه فنی و حرفه‌ای  نسبت به دانشگاه‌های هم‌ارز دیگر عملی است. 40درصد دروس عملی است، به همین دلیل این دانشگاه خدمات خوبی در تربیت نیروی ماهر داشته و آمار فارغ‌التحصیلان شاغل خوب است.

انجام بورسیه صنعتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مؤمنی ادامه داد: امروز دو دلیل اساسی برای تربیت نیروی ماهر در کشور وجود دارد؛ اول اینکه برای جهش تولید زیرساخت‌های لازم وجود دارد و دوم فشار اقتصادی که بیگانگان به کشور می‌آورند. ما باید با توانمندی‌های خودمان بخشی از کالاهای مورد نیاز را تولید کنیم، پس کشور نیاز به نیروی مهارتی دارد، یکی از دانشگاه‌های در خط اول تربیت نیروی مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، اگر مهارت علمی به مهارت عملی تبدیل شود، نیروی مهارتی را تربیت می‌کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: هماهنگی بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دیگر مجموعه‌ها و صنعت باید انجام شود که نیاز دارد عملیات علمی به عملی تبدیل شود، مشکل وزارت علوم این است که صنعت و خدمات در اختیار آن‌ها نیست. ما باید منافع صنعت و خدمات را به دانشگاه و برعکس در نظر بگیریم تا پذیرش دانشجو طوری شود که صنعت هم انتفاعی شود. اگر بخواهیم دانشگاه مهارتی خوب خدمات دهد، صنعت باید در کنار ما باشد. سال قبل بورسیه صنعتی انجام شد و دانشگاه و صنعت در کنار هم قرار گرفت.

مؤمنی عنوان کرد: در قانون توسعه ششم تکلیف قانونی بود که 30درصد دانش‌آموزان به سمت مهارت روند که تا انتهای این قانون 16 درصد جذب در بخش مهارتی داشتیم، در قانون توسعه هفتم این عدد به 40درصد رسیده است.

برپایی نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان، 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه

وی ادامه داد: دانشگاه مهارتی باید تلاش برای جذب داشته باشد که نیاز به سیاست دارد. ما باید دانشجو را مهارت محور کنیم، وزیر علوم اعلام کرد که پیگیر هستیم نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت تبدیل شود که مهارت محوری به وظیفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای اضافه شد تا نیروی انسانی را تربیت کنیم که به درد صنعت و خدمات بخورد که نتیجه آن امیدآفرینی خوبی برای مردم باشد.

مؤمنی با اشاره به اینکه  برپایی نمایشگاه دایمی توانمندسازی دانشجویان استان، پیگیری برای ایجاد شهر مشاغل در شهرکرد و پیگیری موضوع صنایع خلاق از برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان است، خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان از تاریخ 16 لغایت 19 اردیبهشت ماه سال جاری در استان برپا می‌شود که این نمایشگاه هفتمین نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان استان و  دومین نمایشگاه کار است.

وی گفت: در این نمایشگاه کارهای نو دانشجویان در سال اخیر در حوزه‌های مختلف به نمایش گذاشته می‌شود، همچنین صاحبان مشاغل در این نمایشگاه از دانشجویان مصاحبه شغلی گرفته و آن‌ها مشغول به کار می‌شوند. همچنین ایده‌هایی که مشکلات صنعت را دیده و به محصول تبدیل می‌شوند مورد حمایت مرکز رشد قرار گرفته و به پارک علم و فناوری معرفی و برای پیشرفت و تولید می‌رود.

مؤمنی ادامه داد: دراین نمایشگاه 7نهاد حامی برای اجرا داریم که با مشارکت آموزش و پرورش، شهرداری و صاحبان مشاغل در فضای 700متر مربع و با 30غرفه برگزار می‌شود ،در این نمایشگاه برای اولین بار محصولات مرکز رشد که به تولید رسیده به فروش می‌رسد.

3400دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 3400دانشجو در 6مرکز دارد خاطرنشان کرد: در کل کشور بیش از 70درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل شاغل هستند و60درصد در رشته شغلی خود مشغول به کار هستند.

وی افزود: امکانات اولیه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهیاست اما با پیشرفت علم ما هنوز مشکل را 100درصد حل نکردیم، مشکل اساسی اعتبارات این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه‌ها است، سرانه دانشجویان ما نسبت به دیگر دانشگاه‌ها یک سوم است، اگر اعتبار لازم را نداشته باشیم نمی‌توانیم مشکل امکانات را حل کنیم.

مؤمنی بیان کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان 50 میلیارد تومان برای 3 پروژه فعال استان محقق شد، اما تخصیص نیافته است، در سفر اول نیز 31.5 میلیارد تومان اعتبار برای این دانشگاه در نظر گرفته شد که 4.5 میلیارد آن محقق شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گفت: آمایش سالانه انجام می‌شود و رشته محل‌هایی که برای آنها شغل تعریف نشده حذف می‌شود، چون صنعت در استان فعال نیست نیروی کار به خارج از استان می‌رود در مرکز رشد توانستیم آمار خوبی از ایده‌ها را به شغل تبدیل کنیم.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخوردهای دوگانه
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری