Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار غلامرضا جلالی در هشتمین همایش ملی پدافند غیرعامل گفت: با توجه به مردمی محور شدن تهدیدات استراتژی مردمی شدن دفاع در اولویت پدافند غیرعامل است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هشتمین همایش ملی پدافند غیر عامل با حضور آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت و تنی چند از استانداران و مسئولان کشوری و لشکری در همایش‌های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بخش جمع‌بندی همایش، سردار جلالی با بیان اینکه تهدیدات پیش رو در چند وقت اخیر سبب شده تغییر سیاست‌ها و موازنه قدرت در منطقه شده است گفت: این تحولات، سبب تشکیل عصر جدیدی در غرب آسیا یا به تعبیر غربی‌ها ظهور خاوریانه جدید شده است و منطقه وارد دوران گذار شده است.

وی ادامه داد: نخستین نتیجه این تحولات این است که آمریکا در حال خروج از منطقه است، چون نه توان ماندن دارد و نه ابزار آن را. آنجایی هم که آمریکا حضور دارد نیز تنها نمایشی است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه نتیجه دیگر این تحولات، تولد یک قدرت جدید در منطقه به نام ایران مقتدر اسلامی گفت: اکنون دیگر قدرت و نفوذ ایران در منطقه سبب شده تا همه کشور‌های منطقه استراتژی‌های خود را با ایران تنظیم کنند. دیگر دوران نفاق و فعالیت پشت پرده از سوی کشور‌های مرتجع منطقه به پایان رسیده است.

سردار جلالی تصریح کرد: از منظر آمریکا، ۵ مولفه، راهبرد جمهوری اسلامی است که توسط آن‌ها رصد می‌شود. نخست قدرت راهبردی ایران است. دوم وضعیت زیرساخت‌های حیاتی و تاب آوری کشور است. سوم انسجام داخلی و پنجم نیز درک دشمن از الگوی رفتاری ماست.

وی ادامه داد: اینکه آمریکا چشمه تولید تهدید علیه کشور ماست مشخص است. اما آنچه مسلم است جنس تهدیدات، از نوع تهدیدات ترکیبی است که در مولفه‌های مختلف، اقتصادی، سیاسی، سایبری، مردم محور و... را شامل می‌شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه ویژگی این تهدیدات که تحت عنوان قدرت هوشمند در نظر گرفته می‌شود این است که قابلیت هم‌افزایی دارد تصریح کرد: یعنی تهدیدات می‌تواند حوزه‌های مختلفی همچون اقتصاد، سیاست و اجتماع را با هم درگیر کند.

وی با بیان اینکه یکی از جنبه‌های نوین تهدیدات، فناور محور شدن آنهاست اظهار داشت: واقعیت این است که تهدید در ذات فناوری است. همین باعث می‌شود که تهدیدات وارد زیرساخت‌ها شود به طوری که ما در این حوزه با اختلاط تهدید و فرصت مواجهیم. مقابله با این تهدیدات هم پیچیده است، چون هم نیاز به نظریه دارد و هم باید برای مقابله راهبرد داشته باشیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه حریف نظامی ما آمریکایی‌ها هستند خاطرنشان کرد، آمریکا اکنون به نقاط ضعف خود پی برده است. از همین رو راهبرد دیگری را برای حمله علیه ما بکار برده است.

سردار جلالی خاطرنشان کرد، آمریکا اکنون تمام زیرساخت‌های اقتصاد جهانی را علیه ما بکار گرفته است. در حوزه سایبر نیز تنها کشوری که به ما اعلام رسمی حمله سایبری کرده است، آمریکا است که البته چتر دفاعی سایبری ما پاسخ آن‌ها را داده است. همچنین در حوزه رسانه نیز آمریکا به دنبال تاثیر بر افکار عمومی است.

وی با بیان اینکه با این تصویر از تهدیدات رویکرد ما برای مقابله باید خاص باشد ادامه داد: نخستین استراتژی موثر در این مسیر مقاومت فعال است که از سوی مقام معظم رهبری تبیین شده است. یعنی همه بخش‌ها غیر از آنکه فعالیت رو به پیشرفت خود را انجام می‌دهند باید مقاومت ساختارمند را دنبال کنند تا انسجام بین دستگاهی در حوزه قدرت دفاعی و قدرت پدافند غیرعامل شکل گیرد.

سردار جلالی با بیان اینکه استراتژی بعدی دفاع قاطع در حوزه نظامی است خاطرنشان کرد، این یعنی از زمین، دریا و هوا اجازه هیچگونه تجاوزی را به حریم کشور نخواهیم داد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل استراتژی دیگر موثر در شرایط کنونی را تصمیم قاطع سیاسی مبنی بر تداوم کاهش تعهدات برجام تا زمان تحقق وعده‌های آن دانست و گفت: باید توجه داشته باشیم که به هیچ وجه پیام ضعف از درون به دشمن مخابره شود و اقتدار درونی را حتی اگر مشکل داریم، حفظ کنیم.

سردار جلالی با بیان اینکه استراتژی دیگری که مقام معظم رهبری به کار گرفته‌اند مردمی کردن دفاع است، خاطرنشان کرد، چون تهدیدات مردم‌محور است باید دفاع نیز مردم‌محور باشد. ما باید صف ضد انقلاب را از مردمی که به شرایط اعتراض به حق دارند جدا و تفکیک کنیم.

وی افزود: برخورد با فساد، فاسد و مفسد نیز در این زمینه بسیار موثر بود که البته باید شفاف و غیر سیاسی باشد. مانند همین رویکردی که آیت الله رئیسی در قوه قضائیه پیش گرفته اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: در این مسیر باید اصلاح مداوم و دائمی کار‌ها را در دستور کار قرار دهیم و با همراهی مردم، توسعه پدافند مردم محور را در دستور کار قرار دهیم.

سردار جلالی با بیان اینکه همچنین در کنار تمام این اقدامات، مصون‌سازی زیرساخت‌ها در قالب پدافند کالبدی و حفاظت سابیری از آن‌ها باید به جدیت دنبال شود گفت: در این مسیر باید آمادگی‌مان را هم به مردم و هم به دشمنان نشان دهیم تا مردم از دیدن آن روحیه بگیرند و دشمن نیز با دیدن آن‌ها مایوس و درمانده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار جلالی سازمان پدافند غیرعامل محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی بیژن نامدار زنگنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی