Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه حجم گسترده ای از شبکه بسیج کل کشور برای تامین امنیت کشور در خدمت نیروی انتظامی هستند از تعامل با ناجا برای کاهش آسیب های اجتماعی در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پلیس، سردار " محمد حسین سپهر" در حاشیه مراسم یوم الله 13 آبان در شهر اصفهان با قدردانی از زحمات شبانه روزی نیروهای انتظامی گفت: وجود پلیسی اسلامی، ولایی و مخلص همچون ناجا، نعمت بسیار بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی است و بایستی خداوند را به خاطر چنین نیرویی شاکر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بسیج و ناجا تعاملات بسیار خوبی در عرصه های مختلف دارند که یکی از مهمترین این عرصه ها در بخش امنیتی و گشت های رضویون است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور به همکاری خوب پایگاه های مقاومت مساجد با کلانتری ها و پاسگاه های سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: امروز حجم زیادی از بسیجیان برای کمک به نیروی انتظامی در تامین امنیت محلات سازمان دهی شدند و این امر با تعامل دستگاه قضائی و وزارت کشور پیگیری می شود که تا کنون دستاورد های بسیار خوبی نیز به همراه داشته است.
سردار سپهر، اضافه کرد: در بخش کارهای فرهنگی و از جمله توسعه فرهنگ عفاف و حجاب نیز بسیج و ناجا ارتباط بسیار نزدیکی با هم دارند که توافقات و تفاهم نامه های زیادی در این عرصه وجود دارد.
وی همچنین از تعامل بسیج با ناجا برای کاهش آسیب های اجتماعی در کشور خبر داد و گفت: در خصوص مقابله با آسیب های اجتماعی توافقات زیادی با ناجا داریم و شبکه بسیج کل کشور برای کاهش این آسیب ها در تعامل با ناجا است و در این رابطه حجم گسترده ای از نیروهای بسیج در خدمت ناجا هستند.
سردار سپهر به موضوع همکاری بسیج با ناجا در ماموریت اربعین اشاره کرد و با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در برپایی هرچه بهتر مراسم پیاده روی اربعین امسال گفت: طی توافقات صورت گرفته نیروهای بسیج از مسیر شهر ها تا پایانه های مرزی در حوزه های امنیتی، انتظامی و حتی ترافیکی به کمک ناجا آمدند و یک توان بسیار بزرگی از بسیج برای همکاری با ناجا در ماموریت اربعین سازمان دهی شده که در سال های آتی نیز از آن ها استفاده خواهد شد.
وی  بسیج را مصداق بارز نقش آفرینی مردم در تولید امنیت کشور توصیف کرد و اظهار داشت: گشت های رضویون، شبکه مبارزه با آسیب های فضای مجازی و مقابله با آسیب های اجتماعی همه مردمی هستند و باید اذعان کرد که هرجا بسیج به دستگاهی از جمله ناجا کمک می کند با حمایت و نقش آفرینی مردم است و بنابر این نتیجه می گیریم که مردم نقش بسیار مهمی در تولید امنیت جامعه دارند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور خاطر نشان کرد: باید قدر این مردم را بدانیم و از توده های عظیم ملت در عرصه های مختلف به ویژه تولید امنیت بهره برداری کنیم که البته مشارکت مردم نیازمند سازو کارهای لازم است و بسیج این سازو کارها را در اختیار دارد و ناجا می تواند با کمک بسیج از مشارکت مردم در تامین نظم و امنیت جامعه به خوبی استفاده کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تعامل بسیج کاهش آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد