Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات کشاورزی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون، گمرک و سایر نهادهای مربوط آمار و ارقامی در خصوص صادرات محصولات میوه و تره بار اعلام نکرده اند.

وی افزود: علی رغم بهبود شرایط تولید محصولات کشاورزی نسبت به مدت مشابه سال قبل، اما برآوردها حاکی از آن است که صادرات به سبب مشکلات زیر ساخت، محدودیت هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورانی ادامه داد: آمارها نشان می دهد که صادرات سبزی و صیفی نسبت به سال گذشته افزایش داشته، اما در خصوص میوه در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم در ماه های باقی مانده سال به اهداف توسعه صادرات دست یابیم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی، برنامه ریزی مدون برای توسعه صادرات را امری ضروری دانست و گفت: این در حالی است که نبود کانتینرهای یخچالی، گرانی حمل و نقل، اتخاذ تصمیمات خلق الساعه مبنی بر ممنوعیت های یکباره صادرات و بی اعتمادی تجار خارجی زمینه را برای حضور سایر رقبا در بازار های هدف فراهم کرده است که این امر به صلاح کشور نیست.

بیشتر بخوانید: تشکیل وزارت بازرگانی در هاله‌ای از ابهام/ خودکفایی محصولات استراتژیک در ورطه نابودی قرار گرفت

وی ادامه داد: اگرچه در شرایط فعلی تحریم، صادرات محصولات کشاورزی کماکان به صورت مویرگی در حال انجام است، اما هزینه های صادرات اعم از کاغذ، بسته بندی و حمل و نقل و... نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۵ برابر رشد داشته است که نوسان نرخ ارز بر موضوع افزایش هزینه ها بی تاثیر نیست.

نورانی با اشاره به اینکه صادرات و واردات جاده دو طرفه است، افزود: این در حالی است که پروتکل های ما یک طرفه است، به طوریکه صادرات با تعرفه بالا و واردات با تعرفه پایین انجام‌می شود ،  این مسائل منجر به کندی صادرات می شود، از این رو امیدواریم با رفع این مسائل شاهد جهش صادرات باشیم.

وی با بیان اینکه صادرات کنونی محصولات کشاورزی لاک پشتی است، اظهار کرد: اگر عزم ملی برای صادرات وجود داشته باشد دیگر نیازی به درآمدهای نفتی نداریم، اما امروز به سبب ورود دلارهای نفتی در اقتصاد دچار تنزل شدیم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در پایان تصریح کرد: با توجه به افزایش چند برابری تولید محصولات کشاورزی نسبت به سال قبل در سال رونق تولید تمامی تلاش مسئولان باید در جهت توسعه صادرات و دور زدن تحریم ها باشد.

انتهای پیام/

صادرات محصولات کشاورزی لاک پشتی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صادرات محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۸۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان

ناظر گمرکات خوزستان، گفت: میزان صادرات در یک ماهه امسال یک میلیون و ۶۶۶ هزار تن به ارزش ۵۲۳ میلیون دلار بود که به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و ارزشی ۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، بهروز قره‌بیگی، اظهار داشت: میزان درآمد گمرکات خوزستان در یک ماهه امسال 19 هزار و 879 میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل از آن 30 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: میزان صادرات به کشور عراق به عنوان یکی از اهداف راهبردی تجاری استان در مدت یاد شده به میزان 674 هزار تن به ارزش 198 میلیون و 788 هزار دلار بوده که از نظر وزنی 75 درصد و ارزشی 311 درصد رشد داشته است.

قره‌بیگی اظهار کرد: میزان واردات از گمرکات استان نیز در همین مدت یک میلیون و 326 هزار تن به ارزش 628 میلیون دلار بوده که از نظر وزنی 87 درصد و ارزشی 55 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرکل گمرک اهواز افزود: تعداد مسافران ورودی از مرزهای شلمچه، چذابه و فرودگاه اهواز و مرز دریایی خرمشهر در یک ماهه امسال 118 هزار نفر و تعداد خروجی 177 هزار نفر ثبت شده است.

به گزارش تسنیم، خوزستان به واسطه داشتن هفت بندر تجاری و 2 مرز خاکی سومین استان در امر صادرات و دومین در واردات کشور است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد