Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@19:39:18 GMT

«تنهایی» خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۱۲۲۲

صراط:

نتایج یک بررسی جدید حاکی از‌ آن است، افراد تنهایی که از مشکلات قلبی رنج می‌برند احتمالاً یک سال بعد از بستری در بیمارستان می‌میرند.

تیم تحقیقاتی دانشگاه کپنهاگ تأکید می‌کنند، زنان تنها که از قضا  دچار مشکلات قلبی هم هستند، سه برابر بیشتر احتمال دارد پس از بستری در بیمارستان دچار مرگ زودرس شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بررسی به خوبی نشان می‌دهد، تنهایی و افسردگی و در عین حال بیمار بودن تا چه حد می‌تواند امید به زندگی را در میان افراد کاهش دهد و تبعات جبران‌ناپذیری مانند مرگ در پی داشته باشد. 

دانشمندان دانمارکی که سرپرستی این پژوهش را برعهده داشتند، اکنون از مقامات بهداشتی خواستار بررسی موضوع تنهایی و حل و فصل آن هستند؛ پزشکان عقیده دارند تنهایی نیز به اندازه چاقی بر سلامت افراد تأثیر می‌گذارد. 

این پژوهش به خوبی نشان داد، افراد تنها و بیمار علاوه بر کیفیت پایین زندگی، سه برابر بیشتر از سایر افراد دچار اضطراب و افسردگی هستند. 

این یافته‌ها  که در ژورنال قلب منتشر شده است نشان می‌دهد که تنهایی خطر ابتلا به مرگ و میر  را ۱۱۴ درصد برای مردان و ۱۹۲ درصد برای زنان افزایش داده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تنهایی مرگ زودرس امید به زندگی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟

ایتنا - بر اساس یک بررسی جدید، هیجان‌های اخیر در خصوص کشف نشانه‌هایی از حیات بیگانه در سیاره‌ای دور ممکن است نابجا‌ــ یا دست‌کم زودهنگام باشد.
طی هفته‌های اخیر، هیجان‌ها درباره یک سیاره‌ به نام کی۲‌ــ۱۸بی (K2-18b)، سیاره‌ای در فاصله ۱۲۵ سال نوری از زمین، افزایش یافت. پژوهشگران اواخر سال گذشته فاش کردند که احتمالا یک مولکول [حاوی نشانه] «حیات» را در آن سیاره مشاهده کرده‌اند.

از آن زمان، گمانه‌زنی‌ها و هیجان‌ها در خصوص آنچه ممکن است نشانه‌ای از حیات در سیاره‌ای دیگر باشد، افزایش پیدا کرده است. اما پژوهشگران هشدار دادند که این کشف و آشکارسازی «اتکاناپذیر» بود و برای تایید آنچه در این سیاره رخ داد، به تحقیق بیشتری نیاز است.

با این حال، اکنون پژوهشگران هشدار داده‌اند که این سیگنال آن قدر که در ابتدا به نظر می‌رسید، واضح نیست. این سیگنال با متان همپوشانی دارد و پژوهشگران فکر می‌کنند هنوز نمی‌شود این دو را از یکدیگر تشخیص داد و تفکیک کرد.

آن‌ها این کار را با استفاده از مدل‌های رایانه‌ای انجام دادند که هم فیزیک و شیمی مولکول و هم جو احتمالی کی۲‌ــ۱۸بی را شبیه‌سازی می‌کرد. این مدل‌ها نشان دادند که برای اطمینان از اینکه این یافته واقعا وجود دی‌متیل سولفید یا دی‌ام‌اس را نشان می‌دهد، هیچ راهی وجود ندارد.

اما این یافته‌ها تنها ممکن است نشان دهند ما هنوز نشانه‌هایی از حیات [فرازمینی] را پیدا نکرده‌ایم، نه اینکه حیات بیگانه در کل وجود ندارد. دانشمندان در حال بررسی بیشتر این سیاره با ابزارهای دیگرند و قادر خواهند بود به طور قطعی ببینند که آیا آن مولکول در آنجا وجود دارد یا خیر.

این کار با استفاده از ابزاری انجام می‌گیرد که در آشکارسازی طول‌ موج‌های فروسرخ از ابزاری که در بررسی سال گذشته استفاده شد، بهتر است.

این تحقیق که در مقاله جدیدی با عنوان «گازهای گوگرد بیوژنیک به عنوان نشانه‌های زیستی در سیارات آبی معتدل زیر نپتونی» توضیح داده شده، در آستروفیزیکال‌ژورنال‌ لترز (The Astrophysical Journal Letters) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • ۳۰ درصد پلیس‌های ترکیه در فکر خودکشی
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چه بود؟
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟