Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:33:50 GMT

ششمین گشت اقیانوس‌شناسی خلیج فارس و دریای عمان

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۲۲۱۵

ششمین گشت اقیانوس‌شناسی خلیج فارس و دریای عمان

ششمین گشت اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس و دریای عمان از محدوده اروندرود تا خلیج چابهار، از ۱۸ آبان‌ماه جاری به مدت ۱۰ روز برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این گشت تحقیقاتی که در راستای برنامه پایش بلندمدت خلیج‌فارس و دریای عمان و با حضور ۱۴ نفر محقق و پژوهشگر از پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، دانشگاه‌های تهران، چابهار و گیلان و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور انجام می‌شود، در حوزه‌های فیزیک و شیمی دریا، زیست‌شناسی دریا، زمین‌شناسی دریا، فناوری و مهندسی دریا، علوم جوی، سنجش‌از دور ماهواره‌ای و کوتاه‌برد (با استفاده از پهپاد) و همچنین مطالعه شرایط حاکم بر خلیج‌فارس و دریای عمان، نمونه‌برداری و داده‌برداری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر ابوالفضل صالح، مدیر گشت تحقیقاتی اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس و دریای عمان هدف از برگزاری این گشت را، ارزیابی وضعیت زیستگاه مرجان‌های منزوی در بخش‌های عمیق خلیج‌فارس، بررسی کوکولیتوفورها (پلانکتون‌های دارای پوسته کربناته) در خلیج‌فارس و دریای عمان، تعیین بیشینه وسعت منطقه هایپوکسی (کم اکسیژن) در خلیج‌فارس، رصد منطقه کم اکسیژن در دریای عمان، بررسی وضعیت زیستگاه‌های مرجانی در خلیج‌فارس با استفاده از پهپاد و پایش ترکیبات نفتی در آب‌های سطحی خلیج‌فارس و تنگه هرمز عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه اقيانوس شناسي خليج فارس دریای عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است

امیر سرتیپ «مهدی خواجه‌امیری» معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، در آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس که در فرهنگ‌سرای اندیشه برگزار شد، با اشاره به اهمیت راهبردی دریا اظهار کرد: در قرآن کریم بار‌ها بار‌ها نام «بحر» آمده است و همین موضوع، گویای اهمیت دریا است.

وی با اشاره به اهمیت خلیج فارس افزود: خلیج فارس بزرگ‌ترین گذرگاه انتقال انرژی جهان است و بیش از ۳۰ درصد انرژی جهان از تنگه هرمز عبور می‌کند؛ بنابراین توجه به دریا و بهره‌برداری از ظرفیت‌های غنی آن می‌تواند موجب پیشرفت‌های بسیار قابل توجه برای کشورمان شود.

امیر خواجه‌امیری گفت: دریا، منبع قدرت و ثروت است و کشور‌هایی که به دریا راه دارند، منابع غنی قدرت و ثروت را دارند.

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع تاکید کرد: امنیت خلیج فارس به دلایل گوناگون از جمله دربرگیری بیش از ۸۰ درصد تجارت کشورمان، صادرات نفت و… از اهمیت خاصی برای ما برخوردار است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی هم بار‌ها بر اهمیت خلیج فارس برای ملت ایران و ملت‌های منطقه، تاکید داشته و دارند.

امیر خواجه‌امیری گفت: ویژگی دیگر خلیج فارس که به این منطقه اهمیت می‌بخشد، سهولت حمل و نقل در آن است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • شاعر نیشابوری برگزیده ششمین کنگره ملی شعر خلیج فارس
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است