Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی ها نشان می دهد از اردیبهشت سال 96 تا کنون تنها 44 جلسه از سوی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده است؛ این در حالی است که قرار بود این جلسات به صورت منظم و هر دو هفته یک بار برگزار شوند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با گسترش پدیده فساد اقتصادی، بنا به ضرورت‌ مبارزه با فساد و پیرو صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد اقتصادی و ارتقای سلامت اداری در دهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۰، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با هدف اصلی از بین بردن ریشه فساد مالی، اقتصادی، عمل قاطع و گره‌گشا با حضور معاونان قوای سه‌گانه به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت یازدهم و دوازدهم، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور ریاست این جلسات را برعهده داشت. اما بی نظمی های گسترده در تشکیل این جلسات همچنان با گذشت 6 سال از وظیفه دولت در راهبری این جلسات به چشم می خورد.

بررسی ها نشان می دهد از اردیبهشت سال 96 تا کنون تنها 44 جلسه از سوی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده است؛ این در حالی است که قرار بود این جلسات به صورت منظم و هر دو هفته یک بار برگزار شوند؛ اگر در این سال هال این جلسات به صورت مکرر و منظم برگزار شده بود، از ابتدای سال 96 تا انتهای مهرماه سال 98، می بایست حدود 66 جلسه برگزار شده باشد.

بررسی ها نشان می دهد از ابتدای سال 96 تا کنون نه تنها 66 جلسته تشکیل نشده بلکه آمار دقیقی از برگزاری این جلسات در دست نیست و بر اساس گزارش های سایت ستاد مبارزه با فساد اقتصادی تنها 44 جلسه برگزار شده است که از خرداد ماه سال جاری تا کنون یعنی 5 ماه گذشته جلسه ای تشکیل نشده است.

هرچند یکی از نمایندگان مدعی است آخرین جلسه مرداد ماه سال جاری بوده اما به نظر می رسد این جلسات دوباره ضرورت خودرا برای دولت از دست داده اند به طوری که در خوشبینانه ترین حالت سه ماه است که این جلسات تشکیل نشده است.

در همین راستا پیگیری های خبرنگار دانا از شهباز حسن پور بیگلری، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به جایی نرسید؛ این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آخرین جلسه برگزار شده چه زمانی بوده است عنوان کرد: اطلاعی ندارم چرا که در حوزه انتخابیه به سر می برم و در این جلسات شرکت نکرده ام.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با اراده خود در این جلسات شرکت نکرده و یا اینکه اساساً این جلسات تشکیل نشده است عنوان کرد: وارد حاشیه ها نشوید و در این مورد نمی توانم اظهار نظر کنم!

 

عدم برگزاری جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی پیام خوبی را به به جامعه منتقل نمی کند؛ در شرایطی که قوه قضاییه تمام هم و غم خود را برای مقابله با مفاسد اقتصادی گمارده است و زمان محاکمه مفاسد اقتصادی فرا رسیده است تعلل در برگزاری این جلسات قابل قبول نیست.

از طرف دیگر صرف برگزاری این جلسات کافی نبوده و تا زمانی که گزارش دقیقی از این جلسات منتشر نشود مردم نمی توانند باور کنند که عزم و اراده جدی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی جدی است.

پیش از این حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفته بود: برگزار نشدن جلسات این ستاد موجب بی اعتمادی مردم می شود و این پیام را دارد که عزمی برای  مقابله با اختلاس و چپاول گری وجود ندارد و به خصوص در شرایطی که اخبار مختلفی از مفاسد و سلاطین متعدد در جامعه پیچیده تعطیلی بیش از سه ماهه ی این جلسات هیچ توجیهی ندارد.

 

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت