Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سید عبداله موسوی رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران در بازدید از حوزه مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت این شرکت با اشاره به نقش کلیدی این مجموعه در فرآیند تولید نفت و گاز و عملکرد آن در چهار دهه گذشته، اظهار کرد: شرکت ملی حفاری سرشار از تجربیات فنی و مهندسی است و کار در آن منطبق با آنچه در صنعت نفت برای پست‌های سازمانی تعریف شده، انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران نهایت تلاش خود را بر محور استفاده از داشته‌های علمی، تخصصی و تجهیزات موجود شرکت و استفاده از توانمندی‌ها و امکانات شرکت‌ها و مجموعه‌های صنعتی داخلی به ویژه در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات متمرکز کرده است.

موسوی بر همکاری‌های مستمر و هم‌افزایی با مجتمع‌های بزرگ و شهرک‌های صنعتی، شرکت‌های سازنده و دانش بنیان، مراکز علمی و پژوهشی و همچنین تبادل تجربیات و دانش فنی در خصوص ساخت قطعات و تجهیزات تاکید کرد و گفت: این امر در اولویت‌های کاری شرکت تعریف شده است.

وی عملکرد مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت را در این ارتباط بسیار موثر و مهم دانست و افزود: در این رابطه بخش‌های مختلف این مدیریت وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید در تعامل با بخش‌های عملیاتی، پشتیبانی، فنی و مهندسی به نحو مطلوب در جهت تامین به موقع نیاز‌ها و طراحی، ساخت و بومی سازی هر چه بیشتر قطعات و تجهیزات با در نظر گرفتن استاندارد‌های صنعت نفت و ضوابط HSE با اولویت قطعات پرمصرف اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: ۱۴.۴ درصد تولید ناخالص داخلی مربوط به درآمد نفتی است/ سهم ۵۶ درصدی نفت از کل درآمد‌های اقتصادی ایران

**ضرورت استفاده از تجرب‌های متخصصان حفاری

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه محتوای پایان نامه‌های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که مورد حمایت شرکت قرار می‌گیرد باید با نیاز‌های شرکت مرتبط باشد، گفت: یکی از بخش‌های مهم در حوزه پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت، مدیریت دانش است که این بخش باید به جد در سازمان نهادینه شود.

موسوی ادامه داد: مدیریت دانش در مجموعه زمانی موفق است که در نخستین گام تمام سوابق حوزه‌ها را در بخش‌های فنی مهندسی، عملیاتی و ستادی مستندسازی کند تا با پیاده سازی و پایش، به دانش تبدیل و در جهت استفاده کارکنان ارایه شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: همکاران ما در بخش‌های سطح الارضی و تحت الارضی میدان‌ها و مخازن هیدروکربوری از دانش فنی و تخصصی بالایی برخوردار هستند که مناسب است این تجارب و دانش فنی به نحو شایسته مورد استفاده قرار گیرد.

وی ضمن تاکید بر هم‌افزایی بیشتر میان مدیریت‌های پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت با فناوری اطلاعات و ارتباطات در موضوع طراحی و تهیه نرم افزار‌های کاربردی، گفت: برنامه‌های نرم افزاری باید منطبق با نیاز هر بخش طراحی و ضمن پایش اطلاعات، خروجی منتج به نتیجه داشته باشد.

موسوی گفت: در این ارتباط لازم است به بخش‌های مختلف مجموعه (عملیاتی و ستادی) به صورت یکپارچه نگاه شود و همه بخش‌ها به هم متصل تا بتوان آن‌ها را رصد و پایش کرده و از اطلاعات استخراج شده در تصمیم‌گیری استفاده به عمل آید.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در پایان با بیان اینکه هزینه‌ها و سرمایه گذاری در شرکت باید در جهت درآمدزایی و خودگردانی سازمان باشد و بخش‌های ذیربط از جمله مهندسی مجموعه باید فعالیت‌ها را رصد، تحلیل و عیب یابی کند و راهکار مناسب برای رفع اشکالات و تکرار نشدن آن داشته باشد،تصریح کرد: برنامه‌ریزی، انجام کار بموقع و درآمدزایی در اولویت کار شرکت است و ضرورت دارد در هر پروژه‌ای، نگاه اجرایی و عملیاتی به مبحث درآمدزایی برای شرکت معطوف و نظارت بر هزینه‌ها به شدت اعمال شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی انرژی فراورده نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد