Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، آیت‌الله موسوی‌تبریزی با بیان این مطلب افزود: در انتخابات مجلس از تبریز کاندیدا شده بودم و با ۶ نفر از اعضای مجاهدین خلق رقابت می‌کردم. در واقع همه بودند و این در نهایت تشخیص مردم بود که به چه کسی رأی بدهند. حتی موسی خیابانی از حوزه تبریز و مسعود رجوی به دور دوم انتخابات راه یافتند و در آن مرحله از رفتن به مجلس باز ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با اشاره به تاثیر حضور همه جریان‌ها بر افکار عمومی به اعتماد آنلاین گفت:‌ مردم وقتی می‌دیدند کاندیداهایی با اختلاف‌نظرهایی جدی در انتخابات هستند، می‌فهمیدند که قرار است در یک انتخابات آزاد رأی بدهند. در چنین شرایطی آنهایی که هم به هر دلیل شایستگی نداشتند، از سوی مردم پس زده می‌شدند و نمی‌توانستند ادعا کنند که حق‌شان نادیده گرفته شده است.

موسوی‌تبریزی ادامه داد: در انتخابات مجلس اول نهضت‌ آزادی، ملی‌مذهبی‌ها، حزب جمهوری‌اسلامی و خلق مسلمان نماینده داشتند و حتی چهره‌هایی که از ملی‌مذهبی‌ها هم تندتر بودند به عنوان اقلیت در مجلس اول حضور پیدا کردند که صدایشان شنیده می‌شد، اما نمی‌توانستند نظرشان را به قانون تبدیل کنند. مثل بحث تسخیر لانه جاسوسی که مرحوم یدالله سحابی و محمد منتظری خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا شدند که خب، رأی نیاورد. اما نتیجه این بود که آزادی مجلس عیان می‌شد.

موسوی‌تبریزی همچنین توضیح داد: با توجه به اینکه نظام به مجلسی پویا و کارساز احتیاج دارد، باید انتخاباتی برگزار کنیم که همه بتوانند در آن شرکت کنند. این نظارت استصوابی که قبل از رحلت امام برقرار نبود و در قانون هم نیست، باید کنار گذاشته شود و فقط افرادی رد صلاحیت شوند که در دادگاه حکمی برایشان صادر شده باشد. چون در شرایط کنونی خیلی از شایسته‌ها رغبتی به شرکت در انتخابات نشان نمی‌دهند.

این پژوهشگر دینی ادامه داد: عده‌ای که به خاطر تندروی و تحلیل‌های غلط از وقایع نزدم مردم جایگاهی ندارند، با اصرار بر تداوم نظارت استصوابی این هدف را دنبال می‌کنند که رقیب را قبل از شروع رقابت از دور خارج کنند تا بلکه با رأی‌هایی کم‌شمار بتوانند مجلس‌نشین شوند یا گزینه خود را به سِمت ریاست‌جمهوری برسانند، که این نوع رفتار آشکارا با مصالح نظام و مردم در تضاد است.

آیت‌الله موسوی‌تبریزی در پایان سخنانش گفت: تندروها در صورت رفتن به مجلس با دروغ، ریاکاری و تملق رفتار می‌کنند که معلوم است نمی‌توانند قانون‌های خوبی به تصویب برسانند.

کد خبر 461924 برچسب‌ها مجلس - انتخابات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی آماده برگزاری انتخاباتی پرشور در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

استان لرستان دارای هفت حوزه انتخابیه اصلی بوده که در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، نمایندگان منتخب شش حوزه انتخابیه با رأی مردم مشخص شدند و انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی باتوجه‌به رقابت نزدیک کاندیداها، به‌دور دوم کشیده شد.

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، «محمدرضا ملکشاهی راد»، «رضا سپهوند»، «هادی هاشمی نیا» و «قدرت الله ایمانی» قرار است با یکدیگر به رقابت بپردازند، رقابتی که در یک هفته منتهی به برگزاری دور دوم انتخابات، بیشتر در مناظره‌های تلویزیونی و همچنین فضای مجازی داغ‌تر شده است.

تا کنون دو مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در شبکه استانی لرستان برگزار شده، در این مناظره‌های تلویزیونی، رقابت چالشی بیشتر در بین «محمدرضا ملکشاهی راد» که سابقه و تجربه حضور در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و همچنین «رضا سپهوند» که از چهره‌های علمی این حوزه انتخابیه به شمار می‌آید، وجود دارد.

در این میان «هادی هاشمی نیا» در این مناظره‌های تلویزیونی خود را در حاشیه امن قرار داده و تنها نسبت به ارائه برنامه‌ها و اقدامات خود در مجلس آینده در صورت رأی‌آوردن اقدام کرده و این «قدرت الله ایمانی» است که در مناظره‌های تلویزیونی که این روزها فضای انتخاباتی مرکز لرستان را گرم‌تر کرده حضور پیدا نکرد و این امر موجب ایجاد سؤالاتی در اذهان عمومی مردم شد.

ردپای تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و نشست‌های خانگی

همچنین هر کدام از کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی اقدام به راه‌اندازی کانال‌ها و گروه‌های مجازی در شبکه‌های مختلف تلگرام، اینستاگرام، ایتا و… کرده‌اند تا از دیگر رقبای خود عقب نمانند، استفاده از فضای مجازی اگرچه ممکن است دارای برخی از محاسن باشد و استفاده از کاغذ و پوسترهای رنگی را به حداقل برساند، اما آنچه واضح بوده، تأثیرگذاری منفی آن بر انتشار اخبار غیرصحیح و شایعه است.

برگزاری نشست‌های خانگی از سوی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی از دیگر نمونه‌های تبلیغات انتخاباتی در لرستان است، نامزدها برای جمع‌کردن آرای مردم به محله‌های مختلف می‌روند و در منازل اقوام و فامیل اقدام به ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌های خود می‌کنند.

باتوجه‌به فضای قومی و قبیله‌ای که در لرستان وجود دارد، تجربه نشان داده که این شکل از تبلیغات همیشه برای کاندیداها ثمربخش بوده و این امر موجب شده که کاندیداها بر برگزاری این‌گونه نشست‌های خانگی پافشاری فراوانی داشته باشند.

انتخابات تمام الکترونیک برگزار می‌شود

محمدباقر احمدی چگنی فرماندار خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، ۴۳۰ شعبه اخذ رأی در دور اول انتخابات داشتیم و همین تعداد را مجدد برای برگزاری دور دوم انتخابات در نظر گرفته‌ایم و تعداد شعب اخذ رأی اضافه یا کسر نشده است.

وی عنوان کرد: از مجموع ۴۳۰ شعبه اخذ رأی، ۳۶۵ شعبه مربوط به شهرستان خرم‌آباد به‌عنوان حوزه اصلی و ۶۵ شعبه دیگر آن مربوط به حوزه فرعی، یعنی چگنی است.

فرماندار مرکز لرستان، بیان داشت: انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی به‌صورت کاملاً الکترونیک برگزار خواهد شد.

احمدی چگنی با تأکید بر اینکه از دستگاه‌های احراز هویت پیشرفته‌تری استفاده خواهیم کرد، گفت: این دستگاه‌ها مجهز به قسمت اثر انگشت هم هستند.

کد خبر 6096310

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات