Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از یورونیوز، طبق تحلیل‌های انجام شده بر روی تاثیر اقتصادی فعالیت‌های روزانه مشخص شده است که اگر کارفرمایان بتوانند کارکنان خود را با موفقیت برای انجام تمرینات ورزشی توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی تشویق کنند، اقتصاد جهان سالانه تا ۱۰۰ میلیارد دلار تقویت خواهد شد.

در مطالعات گروه بیمه سلامت «ویتالیتی» و اتاق فکر «رند» اروپا، مشخص شد: اضافه کردن ۱۵ دقیقه پیاده‌روی یا طی کردن یک مسیر یک کیلومتری، به برنامه روزانه، کارایی را بهبود بخشیده و امید به زندگی را افزایش می‌دهد، که این منجر به رشد اقتصادی بیشتری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولفان این گزارش تحقیقاتی می‌گویند: این رشد اقتصادی از کاهش نرخ مرگ‌ومیر حاصل خواهد شد. به عبارت دیگر این باعث می‌شود افراد بیشتری زنده بمانند و برای مدت بیشتری کار کرده و در اقتصاد مشارکت داشته باشند. همچنین کارکنان روزهای کمتری را به علت بیماری مرخصی خواهند گرفت. 

اتاق فکر «رند» اعلام کرد که این مطالعه رابطه مستقیم بین کاهش فعالیت ورزشی و از دست رفتن کارایی را نشان داد و باید دیدگاه جدیدی برای کارفرمایان و سیاست‌گذاران در مورد نحوه بهبود کارایی جمعیت کار خود، به وجود بیاورد. 

سازمان سلامت جهانی توصیه کرده است که هر فرد ۱۵۰ دقیقه ورزش ملایم یا ۷۵ دقیقه ورزش شدید در هر هفته انجام دهد.

کد خبر 4765184

منبع: مهر

کلیدواژه: پیاده روی رشد اقتصادی جهان طرح تحول سلامت بانک مرکزی ایران قیمت دلار ایالات متحده آمریکا قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بورس قیمت یورو تحریم اقتصادی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت رضا اردکانیان بازار سهام تولید نفت وزارت نیرو روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است

داده‌های فنی و تخصصی نزد مقاومت فلسطین حکایت از یک مطالعه مهندسی دارد که «نقش حیاتی» آوارها در نوار غزه را در «مسدود کردن خدمات راداری» به واسطه فناوری‌های بسیار مدرن که توسط ایالات متحده، انگلیس و فرانسه به اشغالگران ارائه شده بود، ثابت کرد.

به گزارش ایسنا، این داده‌ها نشان می‌دهد که سیاست «تخریب خانه‌ها و ساختمان‌ها» در غزه که توسط نیروی هوایی اشغالگران اجرا شد، به ضرر خودشان نیز تمام شده زیرا باعث کاهش اثربخشی فعالیت‌های راداری با فناوری پیشرفته‌ای شد که در پهپادهای جاسوسی  برای تعقیب و زیر نظر گرفتن تحرکات اعضای گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس در «تونل‌ها» و همچنین برای کمک به تلاش‌ها به منظور «شناسایی محل حضور اسیران صهیونیست» کار گذاشته شد.

به نظر می‌رسد که یک اتاق عملیات اطلاعات هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی از این حقایق آگاه شده است، زیرا متخصصان در گزارش‌های خود اشاره کرده‌اند که آوارهای سیمانی - بتنی و خاک بر پیچیدگی‌های عملیات نظارت زیرزمینی افزوده است.

بنابراین کارایی دستگاه‌های بسیار مدرن که وظیفه آنها نفوذ بیش از ۲۰ متر به خاک و پی بردن به اتفاقات حرارتی بود، تأثیر منفی گذاشت و دلیل آن این بوده که سیمان به طور خاص با مقادیر آهن موجود در آوارها مانع اثربخشی پرتوهای مورد استفاده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • کولاک یک‌ نیمه‌ای لیونل مسی برابر نیویورک ردبولز؛ تاثیر مستقیم روی ۶ گل!
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • فعالیت سامانه بارشی در بوشهر ادامه دارد
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟