Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی عقل خود را کنار گذاشته و افتراپراکنی می‌کنند /مجلس کنونی هم پوپولیست است

عضو شاخص جامعه روحانیت مبارز معتقد است: برای ممانعت از ظهور و بروز افرادی مثل احمدی‌نژاد، باید به دنبال ایجاد احزاب و شکل‌های سیاسی نیرومند برویم که در طول سال فعالیت مستمر داشته باشند.

 

عزم جزم احمدی نژادی ها برای حضر در انتخابات اسفند​  

به گزارش خبر آنلاین، احمدی نژادی ها این روزها بیکار ننشسته اند و خبرهای جسته و گریخته حکایت از آن دارد که عزم خود را برای حضور در انتخابات اسفندماه جزم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاباتی که شاید با حضور چهره هایی ناشناخته یا حتی با شعارهای پوپولیستی راهی برای بازگشت به قدرت پیدا کنند.

اگرچه برخی معتقدند نباید نگران حضور احمدی‌نژادی‌ها بود چراکه با فیلتر شورای نگهبان روبه رو خواهند شد اما برخی دیگر براین اعتقادند احتمال شناسایی همه نیروهای این جریان خاصه اگر ناشناخته و چهره های سفید باشند وجود ندارد. 

حجت الاسلام سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در این‌باره می گوید فردی نظیر احمدی‌نژاد دستپخت خودمان بود و همین شورای نگهبان هم صلاحیت او را تایید کرد؛ این درحالی است که اگر در کشور تحزب قوی وجود داشت، احتمال ظهور و بروز افرادی نظیر او به شدت کاهش می‌یافت. 

مشروح گفت‌و گوی سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز را در ادامه بخوانید؛

*****

آقای اکرمی! زمزمه‌های زیادی طی ماه‌های گذشته درباره احتمال ورود احمدی‌نژادی ها و افراد منتسب به رئیس جمهور سابق در انتخابات مجلس شنیده می‌شود، فکر می کنید احمدی‌نژاد به دنبال کرسی‌های مجلس است؟

احمدی‌نژاد و جریان احتمالی منتسب به او کنون هیچ‌گونه سازمان و سخنگویی ندارند که بتوان در مورد قصد آن‌ها برای حضور در انتخابات گمانه‌زنی کرد. ابتدا باید صبر کرد که افراد این جریان در انتخابات ثبت‌نام کنند و اگر شورای نگهبان صلاحیت آن‌ها را تایید کرد آن‌گاه می‌توان در مورد این امر صحبت کرد.

مجلس دهم دستپخت شورای نگهبان است

فکر می کنید شانسی برای تایید صلاحیت شدن دارند؟ 

همین مجلس دهم که کارآمدی ندارد، دستپخت شورای نگهبان است؛ این شورا  در سال ۹۴ هم چهره‌های بنام و شاخص را رد کرد به همین خاطر بی‌نام و نشان را وارد مجلس شدند. مادامی که در کشور تحزب نداریم انتخابات ما هم فصلی و موجی است و نتیجه هم بهتر از این مجلس فعلی نخواهد شد. ما باید تشکل‌های سیاسی و احزاب را تقویت کنیم تا افراد شناخته شده به صحنه بیایند و اکنون هر جریانی هم که وارد کارزار انتخابات شود تنها بر روی موج سوار می‌شود.

برخی عقل خود را کنار گذاشته و افتراپراکنی می کنند

برای نمونه برخی در مجلس فراموش کرده‌اند که توافق برجام مصوبه همین مجلس، شورای عالی امنیت ملی بوده و مهمتر از همه اینکه به تایید مقام معظم رهبری رسیده است. حالا نتیجه هرچه که شده است برخی این را دستمایه توهین و افتراپراکنی علیه دیگران و همکاران خود در بهارستان قرا می‌دهند. این افراد عقل خود را کنار گذاشته‌اند و درگیر احساسات و هوس‌ها شده‌اند. باید به دنبال تشکیل احزاب و تشکل‌های سیاسی نیرومند برویم که در طول سال فعالیت مستمر داشته باشند و اینگونه نباشد که فقط چند ماه آن هم در آستانه انتخابات به تکاپو بیفتند.

مجلس کنونی هم پوپولیست است/احمدی‌نژاد دستپخت خودمان بود

با همین سیستم انتخاباتی که به آن نقص هایی وارد می دانید، پوپولیست ها چقدر شانس ورود به پارلمان را خواهند داشت؟

ما چهل سال است که با همین موضوعات درگیر هستیم. مگر همین افرادی که اکنون در مجلس حضور دارند پوپولیستی عمل نمی‌کنند؟ مگر احمدی نژاد که بود؟ او دستپخت خودمان است. شهردار تهران بود و یک مرتبه با تایید صلاحیت شوای نگهبان رئیس‌جمهور شد، هرچه انجام داد هم هیچ پاسخی به کسی نداد و همگان فقط تماشا کردند. در دوره او ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی و گازی داشتیم. با این حال هیچ‌کس پیدا نشد که از او حساب بخواهد. ما همه پوپولیستی عمل می‌کنیم.

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۵۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اماره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید

وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تایید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها و استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمانهای مناطق آزاد کیش،قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که « ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است» اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات بصورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که «تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند»، عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیرا اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقیست که عمدتا این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

«شفافیت» در دستور کار شورای نگهبان است

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت لایحه‌های برنامه هفتم و شفافیت اظهار کرد: برنامه هفتم تاکنون دومرتبه برای اظهار نظر به شورای نگهبان ارسال شده است؛ هنوز اصلاحیه اخیر مجلس را دریافت نکردیم. درباره شفافیت نیز اصلاحیه را دریافت کردیم و در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفته است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره سیستم انتخابات تناسبی اظهار کرد: این موضوع در مصوبه اصلاح قانون انتخابات مطرح و از سوی شورای نگهبان تأیید شد اما اعضای هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام دراین زمینه نکاتی داشتند که در آن مقطع مجلس تصمیم گرفت آن را از مصوبه خارج کند.

برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود تاکید کرد: بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است و تاکید عزیزان نیز همیشه بر اجرای قانون بوده است؛ این حرفها تازگی ندارد ظاهراً برخی وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

ایرادی به مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نداشتیم

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه بطور کامل ابلاغ می‌شود. طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی گفت: آموزش‌هایی را برای عوامل اجرایی و نظارتی در نظر گرفتیم که انجام شده است؛ همچنین در حوزه‌هایی که انتخابات بصورت الکترونیکی انجام می‌شود آموزش‌هایی برای مردم ارائه و پیش‌بینی‌هایی برای آشنایی با فرآیند انجام شده است؛ فرآیند نظارتی شورای نگهبان نیز متناسب با این نوع برگزاری انتخابات پیش‌بینی شده است.

کد خبر 849323 منبع: ایسنا برچسب‌ها بازنشستگان کشوری خبر ویژه حسن روحانی زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان