Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد عصر امروز بعد از اتصال سیلندر خوراک به خطوط گازدهی زنجیره های سانتریفیوژ و پایان موفقیت آمیز خلا سازی خطوط، عملیات پسیواسیون شروع شده است پس از این اقدام گازدهی به زنجیره ها آغاز خواهد شد. ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران شامگاه چهارشنبه طی بیانیه‌ای کوتاه از ادامه روند آماده‌سازی سایت غنی‌سازی شهید دکتر علیمحمدی (فردو) برای آغاز فرآیند گازدهی به سانتریفیوژها خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات دریافتی از سایت غنی سازی شهید دکتر علیمحمدی ساعتی پیش پس از اتصال سیلندر خوراک به خطوط گازدهی زنجیره های سانتریفیوژ و پایان موفقیت آمیز خلا سازی خطوط، عملیات پسیواسیون شروع شده است پس از این اقدام گازدهی به زنجیره ها آغاز خواهد شد.

​​​تا ساعت 24 زنجیره ها در حال پسیواسیون و خارج کردن گازهای سبک خواهند بود، و تیل و پروداکت دومرتبه مخلوط میشوند پس از نیمه شب شیرها باز شده و محصول جمع آوری خواهد شد فردا بعد از ظهر بعد از پایدار شدن شرایط نمونه گیری انجام خواهد شد.

واکنش آژانس به انتقال گاز هگزافلوراید اورانیوم به فردوقرارگرفتن 2000کیلوگرم گاز هگزافلوراید اورانیوم در مجتمع غنی‌سازی فردوکمالوندی: انتقال مواد هسته‌ای به فردو از فردا آغاز می‌شود

انتهای پیام/.

R1535/P/S8,95/CT12 واژه های کاربردی مرتبط برجام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برجام آژانس بین المللی انرژی اتمی برجام آژانس بین المللی انرژی اتمی سازمان انرژی اتمی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • دستگیری ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • عفو بین‌الملل: اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد