Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «بهروز کمالوندی» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی امشب (چهارشنبه) با حضور در گفت‌وگوی بخش خبری ۲۱ شبکه اول سیما درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در گام چهارم کاهش تعهدات برجامی در سایت غنی سازی شهید مسعود علیمحمدی (فردو) عنوان کرد: براساس دستور رئیس جمهور گام چهارم از امروز شروع و ۲ هزار کیلوگرم گاز هگزافلوراید در یک مخزن از سایت شهید احمدی روشن نطنز به سایت فردو منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این نکته که این ۲ هزار کیلوگرم گاز هگزافلوراید از پسماند‌های دوره‌های گذشته تولید شده و رقم بزرگی بوده است، اظهار داشت: الان ۲ تن را بردیم. ما از پسماند‌ها از سایت شهید احمدی روشن توانستیم ۲۵ تن گاز هگزافلوراید تولید کنیم.

کمالوندی عنوان کرد: بعد از انتقال ۲ تن گاز هگزافلوراید به سایت فردو، در محل خود قرار گرفت و به لوله‌های خوراک متصل شد و همه مراحل تحت نظر بازرسان آژانس انجام می‌شود.

وی در گفتگو با خبر ساعت ۲۱ به تشریح فرآیند غنی سازی اشاره کرد و افزود: همه عملیات به صورت موفقیت آمیز و با سرعت بسیار زیادی انجام شده و تا ۲۴ امشب کار پسیواسیون و خارج کردن گاز‌های سبک را تمام می‌کنیم و به مرحله برداشت محصول می‌رسیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: البته در دوره پسیواسیون محصول پسماند را دوباره مخلوط می‌کنیم. باید به حدی برسیم که محصول با کیفیت مناسب تولید کنیم. ساعت ۲۴ شیر‌ها را باز و محصول را جمع آوری می‌کنیم، البته این سیستم باید پایدار بشود و فردا (پنجشنبه) از محصول نمونه گیری می‌شود. آژانس این نمونه‌ها را می‌بیند و تا روز شنبه نیز سطح پایداری باید ادامه یابد. حوالی ساعت ۱۰ و ۱۱ صبح شنبه به سطح ۴.۵ درصد می‌رسیم و انشاءالله به حد پایداری می‌رسد.

وی عنوان کرد: جمعی از خبرنگاران روز شنبه از فردو و آخرین اقدامات انجام شده بازدید کرده و نشستی خبری نیز در این محل برگزار خواهد شد.

معاون سازمان انرژی اتمی درباره وضعیت توان هسته‌ای ایران بعد از گام چهارم نیز گفت: صنعت هسته‌ای صنعت شادابی است و با توجه به اینکه دانشمندان ما قله‌های تکنولوژی را طی کردند، در وضعیت بسیار خوبی هستیم. در حوزه غنی سازی ما دیروز و پریروز به حدود هشت هزار و ۶۰۰ سو ظرفیت تولید رسیم و حدود ۹۰۰ سو نیز از فردو اضافه می‌شود که حدود ۹ هزار و ۵۰۰ سو می‌شود که اگر در نظر بگیریم در قبل از برجام در بالاترین حدش ۱۱ هزار سو داشتیم، الان تقریبا به حدود قبل از برجام نزدیک شده ایم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی انرژی اتمی بهروز کمالوندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • مسی از محصول جدیدش رونمایی کرد
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • توضیحات وزیر کار درباره افزایش بیمه کارگری
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • تاریخ سفر گروسی به ایران مشخص شد
  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان