Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@09:23:44 GMT

ماجرای مرگ نوزاد ۲۹ هفته در بیمارستان یاسوج

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۸۰۶۸

ماجرای مرگ نوزاد ۲۹ هفته در بیمارستان یاسوج

یک نوزاد ۲۹ هفتگی به صورت نارس به دنیا آمده بود و برای ادامه حیات در بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج بستری شد تا با قرار گرفتن در دستگاه آنکوباتور بتواند به وزن طبیعی رسیده و ادامه حیات بدهد.

روند ادامه حیات این نوزاد رو به بهبود بود تا اینکه در شب گذشته به علت خراب بودن دستگاه نبولایزر بیمارستان، استفاده از دستگاه بخور برای نوزاد تجویز شد، اما متاسفانه به علت رعایت نشدن استاندارد‌های لازم و همچنین فاصله مناسب در کنار سهل انگاری‌های احتمالی صورت گرفته، نوزاد از ناحیه سر، گوش، بازو و سینه دچار سوختگی شد که صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آبان ماه متاسفانه این نوزاد از دنیا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



"عبدالصاحب نجفی پور"، پدر ۴۱ ساله این نوزاد به خبرنگار ایسنا گفت: "امیر حسین" فرزند ۲۹ هفته ام که مدت دو ماه است در بخش نوزادان (NICU) بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج تحت درمان بود، سه شنبه شب ۱۴ آبان ماه در دستگاه بخور گذاشتند، پرستارش به ما گفت؛ نوزاد را گذاشتم در ذستگاه بخور یه لحظه رفتم بیرون تا برگشتم دیدم که دچار سوختگی شده است.

وی افزود: صورت و بعضی اعضای دیگر فرزند یک کیلو و ۴۰۰ گرمی ام دچار سوختگی شد.
نجفی پور بیان کرد: متاسفانه فرزندم صبح امروز چهارشنبه، ۱۵ آبان ماه فوت کرد و هم اکنون در سردخانه بیمارستان است.

پیگیری پرونده فوت نوزاد در بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج
دکتر گردآفرین نیکبخت، سرپرست بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج نیز در این رابطه گفت: پرونده بررسی دلایل مرگ نوزاده ۲۹ هفته‌ای در این بیمارستان در دست بررسی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، وی افزود: نوزادی نارس که در بیست و نهمین هفته بارداری متولد شد بعد از ۶۳ روز درمان صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آبان ماه فوت کرد.

نیکبخت با ابراز همدری با خانواده این نوزاد اظهارکرد: با دستور دکتر پرویز یزدان پناه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گروه‌های مختلفی با هدف بررسی دقیق دلایل مرگ این نوزاد تشکیل شده و به جد پیگیری‌ها ادامه دارد.

دکتر نیکبخت افزود: بعد از بررسی‌ها در صورت محرز شدن کم کاری از سوی هر کدام از پرسنل بیمارستان، بدون اغماض قاطعانه برخورد می‌کنیم.

تشکیل کمیته بررسی و تحلیل دلایل مرگ نوزاد یاسوجی در بیمارستان امام سجاد (ع)
دکتر غلامعباس سبز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با تشریح جزئیات درمان نوزاد ۲۹ هفته‌ای در بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج گفت: کمیته بررسی دلیل مرگ این نوزاد تشکیل شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، وی افزود: این نوزاد به صورت نارس یعنی در زمان ۲۹ هفته‌ای به دنیا آمد که از همان روز اول درمان وی در بیمارستان امام سجاد (ع) آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این نوزاد نارس ۶۳ روز در بیمارستان بستری بوده و مراحل درمان وی انجام می‌شد، اظهارکرد: این بیمار دچار مشکلات متعدد بوده است.

دکتر سبز خاطرنشان کرد: این بیمار شب گذشته متعاقب استفاده از دستگاه بخور؛ متاسفانه دچار سوختگی حدود ۲۰ درصد شده و با وجود اقدامات متعدد درمانی صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آبان درگذشت.

وی تصریح کرد: به محض وقوع این اتفاق به دستور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کمیته بررسی دلایل مرگ این نوزاد تشکیل و از شب گذشته تاکنون چندین جلسه در این راستا برگزار شده و رسیدگی به موضوع به جد در دستور کار است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با ابراز همدردی با خانواده این نوزاد بیان کرد: با کسانی که در موضوع قصور داشته‌اند، بدون هیچ گونه اغماضی برخورد قانونی و قاطع می‌شود و در این زمینه با کسی تعارفی نداریم و جزئیات بعد از بررسی کامل و دقیق در صورت نیاز اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مرگ نوزاد نوزاد درمان حادثه یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیئت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیئت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیئت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تولد پنجاه و شش نوزاد از ابتدای امسال در بیمارستان کیش
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • (ویدئو) ماجرای بارش شگفت‌انگیز ماهی از آسمان یاسوج چه بود؟
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • ماجرای جالب نجات یک نوزاد در کنار جاده (فیلم)
  • ماجرای جالب نجات یک نوزاد در کنار جاده!
  • ماجرای جالب نجات یک نوزاد در کنار جاده! + ویدئو