Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@05:07:34 GMT

تشکیل تیم‌های واکنش سریع در بخش آب و فاضلاب

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۸۲۶۲

تشکیل تیم‌های واکنش سریع در بخش آب و فاضلاب

«میثم جعفرزاده» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: دستورالعمل‌های لازم برای این تیم‌ها تدوین و ابلاغ شده است.
این مقام مسوول با بیان اینکه تشکیل چنین تیم‌هایی در دستگاه خدمات‌رسانی مانند وزارت نیرو ضروری است، ادامه داد: اکنون این تیم در مشهد به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده و مقدمات لازم برای فرماندهی حوادث را فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جعفرزاده خاطرنشان کرد: تیم‌های واکنش سریع به واسطه سطح آمادگی که دارند سرعت عمل بالاتری در مواقع حساس خواهند داشت.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو از برگزاری مانورهای منطقه ای برای افزایش سرعت عمل امداد رسانی خبر داد و گفت:  مانورهای منطقه ای در پنج نقطه از کشور به طور متوسط دو بار در ماه برای کمک رسانی برگزار شده و سناریوهای مختلف مورد بررسی قرار می گیرد .
جعفرزاده تامین آب و برق پایدار در شرایط بحرانی را از اولویت‌های وزارت نیرو برشمرد و خاطرنشان ساخت: بر این اساس در سال های اخیر تلاش شده وابستگی آب و برق در مواقع بحرانی کاسته شود.
به گفته این مقام مسئول در سال های گذشته وابستگی آب و برق به گونه ای بود که با وقوع حادثه و قطع برق تامین آب هم مشکل می شد اما اکنون وابستگی این دو به هم کاهش یافته است.
جعفرزاده افزود: اکنون بیش از ۲۰ درصدتصفیه خانه ها و ایستگاه های پمپاژ مجهز به دیزل ژنراتور برای تامین برق هستند و طبق برنامه ریزی انجام شده این میزان به ۵۰ در صد خواهد رسید.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو گفت: در مدیریت بحران دو بحث مدیریت سیلاب ها از طریق سدها و هشدار سیلاب مطرح است که در بحث مدیریت سیلاب با توجه به پیش بینی ها مدیریت سیلاب هم به لحاظ رخ دادسیل و هم به لحاظ آب موجود در سد هاانجام می شود.
این مقام مسئول ادامه داد: بر این اساس اکنون از حجم ۵۰ میلیارد متر مکعب سدها ۲۶ میلیارد مترمکعب( معادل ۵۱ درصد ) پر بوده و  ۴۹ درصد برای مدیریت و کنترل  سیلاب خالی است.
جعفرزاده افزود: در بحث هشدار سیلاب هم علاوه بر اطلاعات سازمان هواشناسی موسسه تحقیقات منابع آب ایران نیز امکان پیش بینی هشدار سیلاب دارد که در مواقع بحرانی با استفاده از اطلاعات این دوموسسه و براساس نظام نامه آمادگی سیلاب کارگروه سیلاب تشکیل و تمهیدات لازم پیش بینی می شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو ادامه داد: در مواقع بروز حادثه با توجه به جنس و سطح آن استفاده از استان های معین در دستور کار قرار می گیرد.
جعفرزاده خاطرنشان کرد: استفاده از دیزل ژنراتور سیار ، مخازن آب اضطراری و آب  رسانی سیار در مواقع بروز حادثه از  دیگر اقدام ها است و بر این اساس یک دیزل ژنراتور ۱۰مگاواتی سیار آماده شده که هرجا نیاز باشد به سرعت ارسال می شود.
این مقام مسئول به ابلاغیه دولت برای برخورداری مراکز و دستگاه های حساس از دیزل ژنراتور اشاره کرد و از برگزاری هشت مانور برای آمادگی مراکز و دستگاههای حساس در موقع بروز حادثه خبر دادتا سطح آمادگی این مراکز افزایش یابد.

برچسب‌ها سیل آبرسانی وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیل آبرسانی وزارت نیرو سیل آبرسانی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است

سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات معاون وزارت خارجه روسیه اظهار داشت حکومت کنونی افغانستان فراگیر است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

واکنش طالبان به اظهارات «امیرعبداللهیان»: در راستای حکومت فراگیر تلاش می‌کنیمچین: از طالبان برای تشکیل حکومت فراگیر حمایت می‌کنیمواکنش طالبان به درخواست‌ها برای تشکیل حکومت فراگیر: موضوع داخلی است

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایند‌گان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • ۴۲ درصد سد‌های استان گلستان آبگیری شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه