Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل بین الملل ضمن تاکید بر تداوم حمایت سوریه از مقاومت و ایستادگی ملت و دولت کوبا در برابر محاصره ظالمانه تحمیلی آمریکا از سال ۱۹۶۲ میلادی گفت: امروز محکومیت این محاصره خصوصا در سایه سیاست های تشدیدی دولت کنونی آمریکا دیگر کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری در نطق خود در مجمع عمومی سازمان ملل در مورد بند مرتبط به  لزوم پایان دادن به محاصره اقتصادی و مالی وضع شده توسط آمریکا بر ضد کوبا بیان کرد: سوریه با بیانیه ای که توسط نماینده جمهوری آذربایجان به نمایندگی از جنبش عدم تعهد و بیانیه نماینده دولت فلسطین به نمایندگی از گروه ۷۷ و چین قرائت شد، موافق است. سوریه اعتقاد دارد که محکومیت محاصره تحمیلی آمریکا علیه مردم کوبا وخصوصا در سایه سیاست تشدیدی که دولت کنونی آمریکا را دنبال می کند مبنی بر تشدید محاصره تا تبعاتش به محدوده منطقه ای کوبا نیز برسد، دیگر کافی نیست.

وی افزود: سوریه حمایت مطلق خود را از پیش نویس قطعنامه مجمع عمومی مرتبط به محاصره وضع شده توسط آمریکا علیه کوبا اعلام می کند واین پیش نویس را بازتاب قانونی و سیاسی روشن از طرف سازمان ملل برای رد اقدامات اقتصادی یکجانبه که مجازات جمعی برای تمام مردم محسوب می شود، می داند.

جعفری به قانون «هلمز بولتون» که به دادگاه‌های آمریکایی اجازه می دهد تا بر ضد شرکت‌های کوبایی اشخاص و یا کشورهای ثالث که از نظر تجاری با بخش های ملی شده در دهه ١٩۶٠ کوبا کار کنند، اقدام کنند, اشاره و اعلام کرد: گزارشات دوره ای دبیرکل سازمان ملل و اطلاعات و ارزیابی ها در مورد سطح خسارات وارده به علت اقدامات یکجانبه اقتصادی اجباری علیه کوبا ما را وادار می کند تا به دنبال ایجاد یک رویکرد جدید غیر از محکومیت این محاصره و درخواست پایان دادن آن را باشیم و عملی کردن پیشنهادات وتوصیه ها که به داد قربانیان این اقدامات برسد را مطالبه میکنیم.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل به شباهت درد ورنج مردم سوریه وکوبا در اثر اتخاذ اقدامات یکجانبه تحمیلی علیه این دو ملت اشاره کرد وگفت: ملت سوریه مانند ملت کوبا از ده ها سال پیش و نیز در حال حاضر از تبعات و پیامدها این اقدمات را رنج می برد.

کد خبر 4765352

منبع: مهر

کلیدواژه: بشار الجعفری کوبا سوریه ایالات متحده آمریکا عراق سوریه دونالد ترامپ ترکیه رژیم صهیونیستی لبنان ابوبکر البغدادی روسیه ایران فلسطین عربستان سعودی داعش افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها

به گزارش قدس آنلاین، برونو رودریگس وزیر امور خارجه کوبا در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وزیر امور خارجه ایالات متحده (آنتونی بلینکن) نه نگران حقوق بشر است و نه نگران حقوق بشر مردم کوبا که آن‌ها را با اقدامات خفه‌کننده و محاصره شدید نقض می‌کند؛ (او) نگران حقوق بشر مردم قتل عام شده‌ی فلسطین نیز نیست.

رودریگس افزود: (بلینکن) نگران حقوق تولیدکنندگان سلاح و اهداف سلطه و غارت آن‌ها است.

وزارت امور خارجه آمریکا در تازه ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهام‌های قبلی خود، از موارد ادعایی نقض حقوق بشر در کوبا، روسیه، بلاروس، نیکاراگوئه و ونزوئلا، برمه، سودان، چین، سوریه، افغانستان، اوگاندا و ایران انتقاد کرد.

یوهانا تابلادا معاون مدیر کل اداره ایالات متحده در وزارت خارجه کوبا نیز در مورد این گزارش گفت: بی‌صداقتی در گزارش یکجانبه دولت ایالات متحده زمانی که وضعیت حقوق بشر در کوبا را برای توجیه جنگ اقتصادی، سیاسی و ارتباطی خود مخدوش می کند، ظالمانه است.

وی در انتقاد از سیاست واشنگتن افزود: آن‌ها روزانه میلیون‌ها دلار برای جلوگیری از افشای حقیقت هزینه می‌کنند.

کوبا همواره درخواست خود مبنی بر پایان تحریم اقتصادی، تجاری و مالی که از سال ۱۹۶۲ از سوی آمریکا تحمیل شده است را تکرار کرده است؛ تحریم‌هایی که از نگاه هاوانا، نقض آشکار حقوق بشر مردم این جزیره توصیف می‌شود.

به گفته مقام‌های کوبایی، در گزارش ارائه شده به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۳، خسارت‌های انباشته شده طی بیش از شش دهه اعمال سیاست تحریم واشنگتن به بیش از ۱۵۹ میلیارد دلار می‌رسد.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتاها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشورها دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • حدود ۱۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در کالیفرنیا بازداشت شدند
  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها