Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته روز پنجشنبه روزنامه فایننشال تایمز، اسپنسر در گفت وگو با این نشریه گفت: آمریکا از تجهیزات بسیار دقیق و پیشرفته وارداتی از کشورهای روسیه و چین برای ساخت کشتی های جنگی استفاده می کند.

وزیر مشاور نیروی دریایی آمریکا همچنین از مقام های کشورش خواست تا از قطعات مهم و حساسی که این کشورها تولید می کنند برای کشتی های جنگی آمریکایی استفاده نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه فایننشال تایمز در ادامه نوشته است، که استفاده آمریکا از فناوری های نظامی از کشورهای خارجی نشان می دهد که اقتصاد این کشور همچنان به جهان وابسته است و نمی توان گفت که این کشور تمایل دارد تا رابطه اقتصادیش را با جهان قطع کند.

این خبر درحالی منتشر شده که پیش تر روزنامه وال‌استریت ژورنال نوشته بود که هکرهای چینی چندین سال است که نیروی دریایی آمریکا و شرکای این کشور را در محاصره سایبری قرار داده اند.

بر اساس این گزارش، هکرهای چینی علاوه بر رخنه اطلاعاتی توانسته اند به برخی از تاسیسات دریایی آمریکا آسیب وارد کنند.

یک افسر نیروی دریایی آمریکا ه وال‌استریت ژورنال گفت، ما در محاصره سایبری چینی‌ها قرار داریم و اگر با این ویروس مقابله نکنیم از بین می رویم.

پیش‌ازاین نیز، جیمز دورسری کارشناس امنیت سایبری در مصاحبه با فاکس نیوز گفته بود، فرماندهی نیروی دریایی امریکا به‌تازگی به ماهیت جدی تهدیدات سایبری پی برده است و به‌طور مداوم به توسعه فرهنگ و آگاهی کارکنان در حوزه امنیت سایبری در کنار تقویت قابلیت‌های فناوری اطلاعات روی آورده است.

برچسب‌ها روسیه کشتی چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه کشتی چین ایالات متحده آمریکا روسیه کشتی چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از، لبنان ۲۴، سنتکام از توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه به علت شرایط بد آب و هوایی خبر داد.

سنتکام اعلام کرد که شدت وزش باد و ارتفاع امواج دریا شرایط ناامنی را برای نظامیانی که مشغول ساخت اسکله هستند، ایجاد کرده است.

گفتنی است که آمریکا به دنبال ساخت اسکله شناور در سواحل غزه است. این طرح شامل دو جزء اصلی است که باید به هم وصل شوند - یک اسکله شناور بزرگ که از قطعات فولادی تشکیل شده و یک گذرگاه و اسکله دو طرفه ۵۴۸ متری.

این گذرگاه از اتصال قطعات فولادی ۱۲ متری تشکیل شده است که تا ساحل ادامه دارد.

کشتی‌های باری تدارکات را به آب‌های غزه می‌رسانند و کمک‌ها سپس بر روی تعدادی قایق و کشتی‌های کوچک‌تر - معروف به کشتی‌های پشتیبانی لجستیکی - بارگیری و به اسکله برده می‌شود. از آنجا به بعد، وسایل نقلیه زمینی امکانات را به داخل غزه خواهند برد.

این مسیر فلزی در دریا وصل و سپس به سمت ساحل هدایت می‌شود و نیروهای آمریکایی مجبور نیستند پا به ساحل غزه بگذارند.

کد خبر 6095946

دیگر خبرها

  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟