Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:40:06 GMT

آسیب های اجتماعی شایع در دیشموک شناسایی می شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۹۸۷۲

آسیب های اجتماعی شایع در دیشموک شناسایی می شوند

به گزارش ایرنا، ظرف چند سال گذشته تاکنون معضلات اجتماعی و آسیب ها از جمله خودسوزی و خودکشی گریبان گیر این منطقه شده و این مهم سوژه بسیاری از رسانه های استانی و خارج از استان شده است.

به گفته کارشناسان کاهش و رفع این آسیب اجتماعی نیازمند برنامه ریزی منسجم و مشخص است و با ورود به موقع دستگاه ها و نهادهای مرتبط فرهنگی و اجتماعی می توان دلایل بروز آن ها را شناسایی و راه های پیشگیری از بروز آن را به مردم آموزش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به رویکرد دولت در رفع آسیب های اجتماعی در سراسر مناطق کشور، این بخش نیز مورد توجه دولتمردان قرار گرفت و تاکنون چندین مرتبه در راستای رفع آسیب های اجتماعی موجود به این بخش سفر کردند.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه دیشموک روز پنجشنبه در نخستین نشست نخستین طرح ملی گفتگو خانواده با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و اداره آموزش و پرورش این بخش در دیشموک، اظهار داشت: این کارگاه با هدف کاهش آسیب های اجتماعی، ایجاد گفتگو و مفاهمه در درون خانواده تشکیل شده است.

محمد نوروزی تصریح کرد: برنامه های جداگانه ای برای بهبود وضعیت موجود تدوین و موضوع مدیریت آسیب ها به صورت عملیاتی پیگیری می شود.

وی ابراز داشت: این کارگاه در فازهای دیگری ویژه فرهنگیان، دانش آموزان واولیا آن ها ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه دیشموک گفت: نخستین کارگاه با عنوان «طرح ملی گفتگو خانواده» با حمایت معاونت اموربانوان ریاست جمهوری و  امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و امور بانوان و خانواده استانداری توسط انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری اداره آموزش و پرورش منطقه دیشموک برگزار شده است.

نماینده انجمن جامعه شناسی ایران در کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: انجمن جامعه شناسی مجری اجرای طرح گفتگوی خانواده است.

آرمان حیدری افزود: در مرحله نخست این کارگاه از افراد دغدغه مند و فعالان فرهنگی دعوت شدند که در ادامه نیز هفت کارگاه دیگر ویژه پدران، مادران و فرزندان طی هفته های آتی برگزار می شود.

حیدری ادامه داد: در فاز نخست شناسایی درست مسائل و آسیب های اجتماعی در سطح بخش دیشموک در دستور کار ویژه است.

وی افزود: بخش دیشموک دومین شهری بوده که پس از یاسوج طرح ملی گفتگوی خانواده در آن برگزار شده است.

بخش دیشموک با بیش از ۲۳ هزار نفر جمعیت یکی از بخش های محروم شهرستان ۱۳۱ هزار نفری کهگیلویه است.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد آسیب های اجتماعی دیشموک یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد آسیب های اجتماعی دیشموک یاسوج کهگیلویه و بویراحمد آسیب های اجتماعی دیشموک یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با اشاره به تأثیرگذاری پررنگ بانوان در جامعه، گفت: بانوان باید در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی پررنگی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حسن ناهیدی امروز _ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده اظهار کرد: ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی در جامعه ضروری است و بدون این امر نمی توان مشکلات را حل کرد.

وی افزود: نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمی هستیم تا با هماهنگی بین دستگاه ها اجرایی شود.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: هر چقدر ریشه یابی و شناخت آسیب ها بهتر انجام شود، درمان و پیشگیری بهتری صورت می گیرد.

ناهیدی با اشاره به نقش سلامت اجتماعی در زندگی افراد و تاثیر آن بر کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: در این راستا برنامه محور بودن از ضروریات است و در پیشگیری از اختلال و آسیب ها موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار باشد و اولویت‌بندی آسیب. ها و ارائه راهکار برای کاهش آسیب مورد توجه قرار بگیرد.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی نقش آفرینی بانوان استان در تمام عرصه ها و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی را مهم خواند و افزود: در حوزه بانوان ظرفیت و فرصت های خوبی وجود دارد و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نیز نقش بانوان موثر است.

کد خبر 749521

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند