Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@00:32:50 GMT

مردی از جنس دانش که خستگی را خسته کرده

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۱۰۱۲۱

مردی از جنس دانش که خستگی را خسته کرده

بر فقیری و تهیدستی من طعنه مزن
ای که داری به جهان ثروت و زر بیش از من

سر تعظیم فرود پیش کسی می آرم
که بود در ره دانش قدمی بیش از من

انسان ها در طول زندگی خود با افراد زیادی آشنا می شوند.اما از برخی از این افراد تاثیر بیشتری می پذیرند.خداوند توفیق داد تا در مسیر زندگی با بزرگ مردی از جنس علم یعنی استاد فرزانه آقای دکتر محمود گلزاری آشنا شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این آشنایی در حوزه های مختلف از جمله اولین  همایش ملی آسیب های اجتماعی از منظر اسلام، شورای سیاستگذاری و علمی آسیب های اجتماعی شهرداری تهران، تهیه گزارش های علمی متعدد از جمله گزارش ملی خانواده، جلسات متعدد در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله خشونت و... بود.خاطرم هست در شروع  تحصیلم در مقطع کارشناسی مددکاری اجتماعی اولین بار ایشان را در همایش روز ملی مددکاری اجتماعی حدود سال های 1368 ملاقات کردم که سخنرانی تحلیلی عالی ارایه کرده بودند. بعد ها با مجلات مختلف رشد آشنا شدم و کتاب های مختلف منتشر شده توسط انتشارات رشد را برای دروس دانشگاهی مطالعه می کردم.البته اشاره کنم که آن زمان نمی دانستم ایشان مدیر انتشارات رشد هستند.
چند باری به همراه آقای دکتر براتی سده به کتابخانه منزل ایشان رفتیم و گفت وگوهایی داشتیم  و گاهی اوقات هم فرصت می شد در دفتر انتشارات و وزارت ورزش وجوانان و... خدمت شان می رسیدم و همیشه نکات جدیدی می آموختم.
انتشار ماهنامه سپیده دانایی هم در کنار فعالیت های پژوهشی، آموزشی، اجرایی، رسانه ایی و مشاوره ایی مختلفی که داشتند یکی از اقدامات خوب ایشان بود که همچنان هم ادامه دارد.لذا  فکر می کنم یکی از بارزترین ویژگی های ایشان کمک و بستر سازی برای تولید دانش و انتشار آن برای علاقمند بویژه در حوزه روانشانسی است. تاسیس انتشارات رشد و ماهنامه سپیده دانایی موید همین نکته است.طبیعتا پژوهش های ملی متعدد ایشان و تدریس در دانشگاه های مختلف، چاپ مقالات متعددی فارسی و لاتین، ایراد سخنرانی های علمی متعدد داخلی و بین المللی از ایشان یک چهره علمی برجسته ساخته است.از جمله ویژگی های دیگر ایشان «امیدوار بودن» است.
در سخت ترین شرایط هم هیچ گاه ناامید نمی شدند.چند باراتفاق افتاد از نامرادی هایی که در حق من می شد خسته می شدم ولی ایشان همیشه امید می داد ومی گفت نباید کنار بکشید. بسیار پر تلاش  هستند و شاید بتوان گفت که « خستگی را خسته  کرده است». انگیزه بالای ایشان برای فعالیت های علمی را می توان به عنوان  الگو قرار داد. در حالی که حوزه تخصصی ایشان روانشناسی و مشاوره هست ولی تسلط بین رشته ایی بسیار خوبی دارند.
همیشه توصیه می کرد برای انجام امور مشورت کنید و هیچ کس  از مشورت گرفتن ضرر نمی کند. یکی از سخت ترین لحظات من زمانی بود که ایشان دچار بیماری کلیوی شدند و فکر می کردم بیماری موجب شود که پویایی گذشته را نداشته باشد. ولی با انگیزه بالایی که دارد توانست بعد از بیماری هم به فعالیت های علمی خود ادامه دهد.صبوری هم از دیگر ویژگی های استاد هست. معلمی را دوست دارد و انگار زاده شده تا در حوزه تعلیم  تربیت و دانش و پژوهش فعالیت کند به همین دلیل استاد دکتر محمود گلزاری همیشه معلمی دوست داشتنی است که باید  اندیشه ایشان گرامی داشته شود چرا که معتقدم:
« آگاهی سرآغاز فرزانگی است و فرزانگی شایسته ملتی است که اندیشمندان خود را در صدر نشاند و اندیشه ناب ایشان را حرمت نهد».

لازم می دانم از خانواده محترم ایشان بویژه همسر محترم شان هم سپاسگزاری کنم که اگر نبود گذشت و همراهی و همکاری آنان، استاد نمی توانست با خیال راحت این همه فعالیت اثر بخش داشته باشد. برای استاد گلزاری و همه اساتید ایران زمین بهترین ها را از خداوند آرزو می کنم.

* رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

کد خبر 1318422

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نخبگان خبرآنلاین تعهدات ایران در برجام عراق باشگاه استقلال آژانس بین المللی انرژی اتمی ایالات متحده آمریکا شهرداری تهران ایران و آمریکا باشگاه پرسپولیس بازیگران سینما و تلویزیون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مرکز پژوهش، فناوری و نوآوری کوانتوم با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس‌جمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد.

روح الله دهقانی با بیان اینکه تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است، گفت: از ۱۰ دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.

عملیات «وعده صادق» از مصادیق توانمندی کشور در عرصه دفاعی و نظامی

وی با اشاره به نقش برجسته و پررنگ علم و فناوری در اقتدارآفرینی و امنیت کشور عنوان کرد: عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که یکی از مصادیق توانمندی و اقتدار کشور در عرصه دفاعی و نظامی است که بزرگی و هژمونی این عملیات بر دو رکن مهم اتکا دارد که نخستین و مهم‌ترین این ارکان، برخورداری ایران از دانش و فناوری بومی کافی برای اجرای چنین عملیاتی است. در حقیقت مصداق واقعی «العلم سلطان» به وضوح‌ در این عملیات، نمایان بود و جهان، توانمندی دانشی و فناورانه ایران و توانمندی در کاربردی سازی آن را به وضوح دریافت.

دهقانی ادامه داد: دومین رکن این عملیات را می‌توان بهره مند بودن کشورمان از موهبت فرماندهانی دارای شجاعت، وتدبیر و درایت استفاده و به کارگیری این توانمندی دانست. فرماندهان توانمندی که به مدد رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از چنین شجاعتی برخوردارند و این دو رکن در کنار هم، برای دوستان ایران مقتدر، امری تحسین برانگیز و برای دشمنانش، موضوعی هراسناک است.

معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشران‌های توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و توسعه فناوری‌های تحول‌آفرین و پیشران، موضوعی دلگرم کننده و زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا، معاونت علمی از تحقیقات، پروژه‌های تحقیق و توسعه و شکل‌گیری شرکت‌های نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت می‌کند.

معرفی ۱۱۰ استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»

رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران اظهار داشت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاه‌ها هستیم. بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت می‌گیرد و جایگاه آن‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کم اهمیت تلقی می‌شود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاه‌های کشور هستیم. انعقاد موافقت‌نامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیت‌های فناورانه ونوآورانه گام برمی‌دارند.

به اعتقاد معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه فراتر از آن‌که که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.

وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار می‌دهد.

دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل ۱۰۰۰ امتیاز است که تا ۴۰۰ امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانه‌ها و دریافت حمایت‌های دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.

روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی و فناوری رییس جمهور همچنین در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته ستاد توسعه فناوری های ابتیک و کوانتوم در معاونت علمی شکل گرفت که این ستاد بسیار قوی در حال کار کمک کردن به توسعه فناوری های کوانتومی در کشور است.

وی افزود: یکی از برنامه های این ستاد کمک به دانشگاه ها است برای اینکه مراکز نوآوری توسعه فناوری های کوانتومی در دانشگاه شکل بگیرد که در کنار آن هم دانشجویانی آموزش ببینند هم اساتید بتوانند تحقیق و پژوهش انجام بدهند و همچنین فناوری های مورد نیاز صنعت تامین بشود این مرکز که یک مرکز نو آوری خیلی خوب در دانشگاه علم و صنعت است که به کمک معاونت علمی و چندین نهاد مرتبط شکل گرفته و امروز افتتاح شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این مرکز در بحث شبکه ارتباطات امن کوانتومی که مربوط به بحث ارتقای امنیت و همچنین بحث شبکه سازی، افزایش کیفیت و ویژگی های دیگر فناوری است فعالیت می کند که امیدوار هستم سریع تر پاسخ هاو خروجی خیلی خوبی را برای صنعت کشور داشته باشد و حمایت ها ادامه پیدا کند که این مرکز یک مرکز شناخته شده در سطح جهان و منطقه باشد.

کد خبر 6092225

دیگر خبرها

  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • فدریکو والورده: مقابل منچسترسیتی تا سرحد مرگ خسته شده بودم
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم