Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از آغاز طرح واکسیناسیون طیور بومی با هدف کاهش وقوع بیماری نیوکاسل در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در راستای طرح معیشتی روستائیان تاکنون ۱۵۰ هزار قطعه جوجه بومی در سطح استان توزیع شده است. ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی هنری صبح امروز در بازدید از طرح‌های واکسیناسیون اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی در راستای حمایت از طرح اشتغال معیشتی توزیع جوجه بومی اصلاح نژاد شده در سطح روستاهای استان، پشتیبانی، رصد و پایش طرح نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل دامپزشکی در زمینه اجرای طرح واکسیناسیون طیور بومی با هدف کاهش وقوع بیماری نیوکاسل در استان و محدود کردن ویروس در گردش بین طیور بومی و صنعتی اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: این طرح به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج از 14 آبان با همکاری گروه‌های جهادی آغاز و تا پایان هفته بسیج با همکاری شبکه دامپزشکی انجام می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: واکسیناسیون بیش از 80 درصد از طیور بومی روستاها در دستور کار است و در طرح مذکور بیش از 260 هزار قطعه طیور بومی در روستاها به صورت رایگان با واکسن خوراکی واکسینه می‌شود.

طرح جذاب برای اشتغال روستائیان بیکار/ 15 گاو تحویل بگیرید، سود زیاد ببریداصفهان| 1.5 میلیارد دلار تسهیلات برای اشتغال روستائیان و عشایر تصویب شد1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای رونق اشتغال روستائیان اختصاص یافت

هنری بیان کرد: آموزش میدانی در روستاها نیز با همکاری دامپزشکی و اداره ترویج جهادکشاورزی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در راستای طرح اشتغال معیشتی روستائیان با گذشت 10 ماه از شروع طرح بیش از 150 هزار قطعه جوجه بومی در بین روستائیان توزیع شده و خانوارهای زیادی در زمینه تولید تخم مرغ به خودکفایی رسیده‌اند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: این طرح به دنبال بازگشت روستاها به دوران قبل که به صورت مولد بوده و اکثر نیازهای خانوارها در روستاها تأمین می‌شد اجرا می‌شود و برای تکمیل زنجیره توزیع دستگاه جوجه‌کش 200 تایی که توسط یکی از هم استانی‌ها اختراع شده در برخی از روستا توزیع شده است.

هنری اظهار داشت: رایزنی برای اخذ مجوز بسته بندی تخم مرغ محلی انجام شده است.

انتهای پیام/ ت

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!