Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه طرح فناورانه پژوهشگاه مواد و انرژی، با حضور دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه مرکزی رونمایی شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر باقری از طرح‌های فناورانه" ذره روب صوتی به‌منظور زدایش و سیلان ذرات اندازه میکرو در کاربردهای صنعتی"، " تولید دانش فنی و تجاری سازی ساخت پوشش‌های سد حرارتی نانو ساختار بر پایه ysz " و " تولید نیمه صنعتی ترکیب کلسیم منیزیم استات(CMA) به عنوان یخ‌زدای دوستدار محیط زیست" رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مراسم رونمایی طرح‌ها، با بیان اینکه در شرایط تحریم پژوهشگاه‌ها می‌توانند از دانش فنی و ظرفیت‌های موجود به بهبود کیفیت کالاهای ایرانی و کمبود قطعات و مواد موردنیاز صنعت کشور کمک کنند، اظهار داشت: امروز در پژوهشگاه مواد و انرژی شاهد رونمایی از سه دستاورد مهم بودیم که تولید آن‌ها می‌تواند بخش مهمی از نیازهای کشور را پوشش دهد و کشور را از خرید این محصولات بی‌نیاز کند. این پژوهشگاه با توجه به سابقه طولانی و وجود متخصصان باتجربه می‌تواند در تأمین نیازهای کشور نقش مؤثری ایفا کند.

دکتر باقری با اشاره به ظرفیت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور افزود: با توجه به فضای ایجاد شده و تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در فعال‌سازی پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی کشور به سمت پایلوت‌سازی و تجاری‌سازی محصولات پژوهشی پیش می‌روند.

قائم مقام وزیر علوم، ظرفیت‌های پژوهشگاه مواد و انرژی را مفید توصیف کرد و گفت: شروع خوبی را در این مجموعه شاهد هستیم و درصدد آن هستیم که همه مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی با توجه به سوابق و توانمندی‌های خود بیش از گذشته به ترمیم مشکلات و رفع نیازهای کشور کمک کنند چرا که می‌بایست با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، کمبود قطعات مورد نیاز صنایع کشور را مرتفع کنیم و تلاش براین است تا به سمت تولید دانش‌بنیان حرکت کنیم و در این میان پژوهشگاه مواد و انرژی می‌تواند در تامین نیاز صنایع داخلی پیشگام باشد.

دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از بخش‌های مختلف پژوهشگاه مواد و انرژی همچون آزمایشگاه‌های محیط زیست، تبدیل و ذخیره انرژی، ساخت قطعات، شناخت مواد، TEM، شیمی فلزی، پایلوت تولید یخ زدایی، کارگاه ریخته‌گری نورد، کارگاه سرامیک، کارگاه پلاسما اسپری، نمایشگاه تجهیزات و دستاوردهای فناورانه، ساختمان سبز و همچنین محل کارخانه نوآوری پژوهشگاه بازدید کرد.

گفتنی است در پایان، دکتر باقری از طرح‌های فناورانه " ذره روب صوتی به‌منظور زدایش و سیلان ذرات اندازه میکرو در کاربردهای صنعتی "، با مسئولیت دکتر محمد امینی و دکتر حسین قدمیان، " تولید دانش فنی و تجاری سازی ساخت پوشش‌های سد حرارتی نانو ساختار بر پایه ysz "، با مسئولیت دکتر محمدرضا رحیمی پور و " تولید نیمه صنعتی ترکیب کلسیم منیزیم استات(CMA) به عنوان یخ زدای دوستدار محیط زیست "، با مسئولیت دکتر بهزاد آقابراری، با اهدای هدیه و لوح سپاس، از روسای پژوهشکده‌ها و مجریان این طرح‌ها فناورانه تقدیر کرد.

 

بیشتر بخوانید: لزوم ارتقاء سامانه جامع گمرکی برای مقابله با قاچاق کالا فعالیت های پژوهشی منطبق با اولویت های استان باشد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی شیمی علوم تحقیقات و فناوری مشکلات مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • معمای بنزین در ایران
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌