Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون تولید نانونقره برای جلوگیری از تشکیل بخار آب در شیشه عقب خودروها دست یافته‌اند که علاوه بر تجاری‌سازی این محصول برخی از شرکت‌های فناور درصدد صادرات آن به کشور ترکیه هستند.

به گزارش ایسنا، خمیرهای رسانا از ترکیب فلزات گرانبهای سنگین چون نقره ساخته شده و در صنایع مختلف به خصوص صنایع الکترونیک بسیار کاربردی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خمیرها یکی از متداول‌ترین خمیرهای رسانا هستند که در ساخت پنل­‌های خورشیدی و فتوولتائیک، مدارات الکتریکی موبایل و بیسیم‌­ها و همچنین به عنوان مدار گرمکن در وسایل حمل و نقل زمینی، ریلی، دریایی و هوایی به کار می‌روند.

این ماده یکی از نیازهای اساسی خودروسازان و شیشه‌­سازان خودرو در چاپ مدار گرمکن بر روی شیشه عقب و تولید شیشه‌­های ایمنی خودروها است؛ چرا که در روزهای سرد به دلیل فرایند میعان، بر روی شیشه خودرو، بخار آب موجود در داخل خودرو تبدیل به مایع شده و بر روی شیشه به‌صورت قطرات آب نمایان می‌شود و این امر بر روی دید راننده اثر منفی گذاشته و به تصادف منجر خواهد شد.

در شیشه جلو به دلیل وجود بخاری در قسمت جلوی خودرو این پدیده اتفاق نمی‌افتد و تنها این مشکل در شیشه عقب خودرو اتفاق می‌افتد. استفاده از نانوذرات در ساخت خمیرهای رسانا موجب کاهش مقاومت الکتریکی و در نتیجه افزایش بازده انتقال جریان این مواد می­‌شود.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۲ در زمینه تولید پودرهای نانو سایز و میکرو سایز فلزات گرانبها و تولید خمیر نقره رسانا آغاز کرد و در حال حاضر این شرکت تنها تولیدکننده خمیر نقره رسانا در ایران است که در شیشه عقب خودروها جهت گرمکن عقب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اعمال این خمیر به شیشه موجب هدایت الکتریکی و کاهش مقاومت شیشه در برابر الکتریسیته می‌شود و این امر منجر به بهبود عملکرد گرمکن شیشه عقب خودرو می‌شود. مقاومت به سایش و خراش مکانیکی و کاهش مقاومت عبور جریان از خواصی است که با افزودن این خمیر به شیشه عقب خودرو ایجاد می‌شود.

در حال حاضر این محصول دانش‌بنیان از سوی ۸ شرکت‌ شیشه‌سازی کاربردی شده است، به گونه‌ای که در سال گذشته دو تن خمیر نقره به مشتریان تحویل داده‌ شد و این در حالی است که ظرفیت این شرکت دانش‌بنیان در سال سه تن است.

در خمیر نقره تهیه شده با پودر نانوساختار، به علت ساختار نانومتری، امکان چاپ با شابلون در خطوط با عرض میکرونی و ارتفاع میکرونی دقیق امکان‌پذیر است. در این خمیر خطوط چاپ شده لبه‌های صاف و یکنواختی را به‌وجود می‌آورند که در چاپ مدارهای خیلی دقیق کاربرد دارد. تولید پودر نقره نانوساختار دارای سطح ویژه بالا و خلوص فوق‌العاده و اندازه ذرات کروی تقریبا یکنواخت است. این پودر به‌عنوان پیش‌ماده ساخت خمیر هادی جریان، گریس‌های انتقال جریان، رنگ‌های پوششی شیلد الکترومغناطیسی و چسب‌های هادی جریان کاربرد دارد.

خمیر نقره هادی نانوساختار، خمیر هدایت‌کننده جریان الکتریسیته با کمترین مقاومت انتقال الکتریسیته است. مواد تشکیل‌دهنده این خمیر شامل پودر "نقره نانوساختار"، "ترکیب‌های شیشه‌ای با سایز زیرمیکرون"، "مواد آلی" به‌عنوان بایندر و افزودنی‌های اصلاح‌کننده است.

محققان این شرکت در حال حاضر برای توسعه بازار، به دنبال جذب مشتریانی ازخارج از کشور هستند؛ از این رو رایزنی‌هایی با یک شرکت از کشور ترکیه انجام داده و امیدوارند به‌زودی سفارش از سوی این مشتری ثبت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شیشه عقب خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

برادران نامه‌ ۱۰ انجمن صنعتی درباره نرخ ارز را منتسب به جریان تورم‌ساز خواند و گفت: انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت می‌کنند اما ارز را می‌خواهند ۶۰هزار تومان بفروشند

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفتگو با ایسنا در واکنش به نامه اخیر برخی تولیدکنندگان بزرگ کشور به مقام معظم رهبری درخصوص بازگشت ارز صادراتی و فروش آن به نرخ بالاتر از نیما با تاکید براینکه این نامه جای ابهام دارد، اظهار کرد: در واقع اینها جریان تورم ساز کشور هستند. جریان تورم گرایی که سومدیریت خود را با کاهش پول ملی تنظیم می‌کنند. اینها شرکت‌هایی هستند که برخی از آنها به جای اینکه به بهره‌وری تولید فکر کنند هر ساله در این فصل با بازی با صورت های مالی و قیمت سازی، سودهای کلان گزارش می‌کنند؛ مثلا شرکتی که سال گذشته 105 همت سود گزارش کرده است چرا باید چنین نامه‌ای بنویسد؟

اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست

وی ادامه داد: به عنوان نمونه انجمن نساجی یا صنعت کفش که این نامه را امضا کردند باید بررسی شوند که آیا اساسا ارزی آورده‌اند که در کانال 40 هزار تومان فروخته باشند؟ اینها که ارز خود را در کانال های بالاتر می‌فروشند.

برادران تصریح کرد: شرکتی که تولیدش کمتر شده چرا سودش زیاد شده است؟ این سوال بنده باعث ناراحتی بسیاری شده بود، اما واقعا 105 همت سود چه معنایی می‌دهد؟‌ اصلا چه مشکلی بزرگی وجود داشت که به رهبری نامه نوشته‌اند؟‌ از این بیشتر می‌خواستند سود کنند؟ اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست اما نه صنایع بالادست.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت با اشاره به دخالت بی‌مورد بورس کالا در این موضوع، تاکید کرد: بورس کالا یک شرکت خصوصی است و نباید در حوزه سیاست‌گذاری دولت وارد شود که در این صورت تخلف آن محرز است. بورس کالا کارمزدش را بگیرد تا در آن بستر معاملات صورت بگیرد.

چرا حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان نمی‌دهند؟

وی تصریح کرد: سهامدار بورس کالا شرکت مس است و معلوم است این شرکت یا شرکت فولاد می‌خواهند بیشتر بفروشند. اینها می‌خواهند بیشتر سود کنند و به همین دلیل چنین کاری کرده‌اند. تصور کنید شرکت فولاد در سال گذشته 108 همت سود کرده است؛ از جیب مردم و از جیب زنجیره پایین دست مثل لوازم خانگی که باید سود می‌کرد اما در واقع با خام فروشی سود کرده است! در حال حاضر هم کالا را داخل کشور گران‌تر می‌فروشند و حالا می گویند ارز صادراتی را با نرخ بالاتر بفروشیم!

برادران ادامه داد: آقایان انرژی را با دلار 10 هزار تومان، نیروی انسانی را با دلار 15هزار تومان و بنزین را با دلار هزار تومان می‌گیرند؛ بعد کالا را با نرخ 50 هزار تومان بفروشند؟ چرا باید اینگونه باشد؟ مگر اینکه بگوییم حقوق مالکانه دولت را با نرخ 60 هزار تومان پرداخت کنند و همینطور انرژی و ... را سپس در این شرایط ارز صادراتی را با نرخ 60 هزار تومان بفروشند. 

چرا هر سال در اردیبهشت ماه جریان‌سازی می‌کنند؟

به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت، متوسط مواد اولیه این شرکت‌ها کمتر از 30 هزار تومان است؛ مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار 60 هزار تومانی می‌دهند که می خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟!

وی با تاکید براینکه جریانی پشت پرده است که هر سال اردیبهشت ماه جریان سازی می‌کنند و امسال بورس کالا هم ایدئولوگ آنها شده است، تصریح کرد: رهبری قبلا پاسخ اینها را داده‌اند که شرکت های بزرگ دولتی که مواد اولیه را از دولت می‌گیرند چرا برنامه‌ها و سیاست‌های خود را با دلار تلگرامی تنظیم می‌کنند؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده