Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:00:49 GMT

رواج بازی‌های رایانه‌ای در میان کودکان آفتی بزرگ است

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۱۳۲۷۷

رواج بازی‌های رایانه‌ای در میان کودکان آفتی بزرگ است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدتقی مصباح یزدی ظهر پنجشنبه در همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که در مصلای قدس شهر قم برگزار شد، گفت: یکی از نظریات در جامعه شناسی این است که پدیده های اجتماعی مانند پدیده های فردی یک پیدایش و افولی دارد و طرفداران این تئوری درباره انقلاب اسلامی ایران نیز چنین تصوری داشتند که روزی به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیاری از شخصیت‌های دنیا از این جهت که انقلاب به ۴۰ سال دوم نمی‌رسد اطمینان داشتند، افزود: این بیانیه با نام گام دوم انقلاب خط بطلانی بر روی نیت‌های پلید دشمنان و توطئه گران کشید.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: برخی ادعا می کنند که منظور از گام دوم این است که نتایج گام اول را در مرحله دوم میبینیم در حالی ‌که اینگونه نیست و گام دوم ادامه گام اول است و پیشرفت های چشمگیرتری را در این گام شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی برای برداشتن قدم های بلند در راه رسیدن به اهدافش بسیار توانمند است.

وی اظهار داشت: برای برداشتن گام دوم نباید تنها به دستاوردهای گام اول متکی بود بلکه باید تلاش بیشتری شود تا به اهداف بلند و متعالی در بیانیه گام دوم رسید.

آیت الله مصباح یزدی با تأکید بر اینکه نباید سرمایه های خود را راکد بگذاریم، افزود: باید در راه گام دوم انقلاب این سرمایه ها را مورد استفاده قرار دهیم.

وی با اشاره به لزوم جلوگیری از فعالیت‌های دشمن برای از بین بردن سرمایه‌های کشور افرود: آمریکا در عصر پهلوی با ایران همانند برده رفتار میکرد.

وی اظهار داشت: قبل از انقلاب غربی‌ها در مقابل سلاحی که به ما می‌دادند، پول می‌گرفتند و در عین حال منت هم می‌گذاشتند و مسئولان کشور را وادار می‌کردند که این سلاح‌ها را علیه دشمنان غربی به کار ببرند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه امام راحل واژه ما می توانیم را در جامعه نهادینه کرد، افزود: مهم ترین سرمایه ما سرمایه ایمانی بود که امام ما را نسبت به آن آگاه کرد.

وی بیان کرد: ایمان مردم در روزهای قبل از انقلاب ضعیف بود، اما امام خمینی(ره) زمینه رشد ایمان در میان مردم را به خوبی شناخت و آن را تقویت کرد.

وی رواج برنامه‌های رایانه‌ای را در بین کودکان آفت بزرگی دانست و افزود: این برنامه‌ها می‌تواند سرمایه ایمانی نسل آینده را به باد دهد.

آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: در گذشته کودکان به جای بازی‌های رایانه ای در محافل و نماز جماعت ها شرکت می کردند.

وی با تاکید بر اینکه دشمن امروز در  فضای بازی های رایانه‌ای آسیب‌های بزرگی را قرار داده است، افزود: اگر سرمایه ایمانی از جوانان ما گرفته شود، آن ها در مقابل دشمنان مبنایی برای مقابله نخواهند داشت و این خطر جدی است و آینده ما را تهدید می‌کند.

کد خبر 4765690

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب آیت الله مصباح یزدی قم گام دوم انقلاب یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان شهرکرد بارش باران پدافند غیرعامل بیرجند قزوین مشهد تئاتر کودک و نوجوان شهادت امام رضا ع سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود

لاله جعفری نویسنده حوزه کتاب کودک، درباره وضعیت کتاب کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه امروز طیف وسیعی از کتاب‌ها در بازار نشر وجود دارد اما در مقابله با تالیف‌های خارجی که مخاطب زیادی دارند نویسندگان ایرانی کار سختی پیش رو دارند چون باید به نحوی بنویسند تا بچه‌ها فقط به دنبال کتاب‌های ترجمه نروند و به دنبال تالیفات داخلی نیز باشند.

وی افزود: همچنین گستردگی سبک‌های ادبی در حوزه کودک زیاد است و تنوع خوبی وجود دارد. ما داستان‌های تخیلی، ترسناک، طنز، علمی و… را داریم و این تنوع باعث می‌شود تا بچه‌ها به طرف کارهای تألیفی جذب شوند. البته که هنوز فاصله بسیاری با آثار خارجی داریم، چرا که گرانی کاغذ و چاپ باعث شده تا ناشران محدودتر کار کنند و این محدودیت‌ها برای نویسندگان نیز به‌وجود می‌آید. امیدوارم این مشکلات حل شوند و آثار تألیفی در کنار ترجمه بچه‌ها را به سمت خود جلب کنند.

نویسنده کتاب «چوم چوم» درباره یافتن ایده برای نگارش و همراهی با کودک امروز گفت: سعی می‌کنم تجربه‌های میدانی زیاد داشته باشم و با بچه‌ها کار کنم. حواس پنجگانه خود را در مواجه با بچه‌ها تقویت کنم. در پارک، خیابان، مترو و هر جایی‌که کودکی می‌بینم شش دانگ حواسم را جمع کنم تا ببینم عکس‌العملش در مقابله با مسائل چگونه است و سعی می‌کنم ایجاد ارتباط کنم و ببینم مدل حرف‌زدن‌شان تا چه اندازه نسبت به بچه‌های دوره خودمان تغییر کرده است. در کنار این مشاهده میدانی سعی می‌کنم کتاب‌های پرفروش دنیا را بخوانم و نکات قابل توجه آن را درک کنم. از سوی دیگر تلاش می‌کنم تا در فیلم‌ها، انیمیشن‌ها یا حتی بازی‌های رایانه‌ای جستجو کنم ببینم آثار پرطرفدار چه نکاتی به همراه دارند که بچه‌ها به سمت آن‌ها جلب می‌شوند.

جعفری به چگونگی ترغیب بچه‌ها برای مطالعه و فرهنگ‌سازی در راستای مطالعه گفت: بازاریابی مهم‌ترین مساله است. تبلیغات اثر بسیار زیادی دارد و فکر می‌کنم رسانه‌ها حرف اول را در این میان می‌زنند. امروز بین دو فیلم برای پخش، رقابت و تبلیغات گسترده‌ای وجود دارد، چه در شبکه‌های داخلی و چه فارسی زبان خارجی؛ در حالی‌که برای کتاب ما هیچ تبلیغی نداریم. فکر می‌کنم سهل‌الوصول‌ترین راه، همین تبلیغ است. هرچند که هزینه‌بر است، اما رسانه‌های داخلی مانند تلویزیون، به نوعی جزو مایملک مردم ایران به شمار می‌آید و باید از آن استفاده شود. ما در طول روز همه نوع تبلیغی در رسانه می‌بینیم، غیر از کتاب.

وی ادامه داد: از سویی فکر نمی‌کنم در مدارس هیچ تمرکزی روی این مسئله وجود داشته باشد. این اتفاق در حالی است که بیشترین زمان را فرزندان ما در مدرسه و در کنار هم می‌گذرانند و می‌توان برای آن‌ها ساعت مطالعه، یا زنگ کتاب تعریف کرد و به هزار نوع، نه به شکل خشک و اجباری بلکه با بازی و سرگرمی تبلیغ کتاب کرد تا فرهنگ مطالعه در میان بچه‌ها ایجاد شود.

این‌نویسنده گفت: ناشران به دنبال کتاب‌هایی همراه با بازی و سرگرمی هستند و وجه بازی برای‌شان غالب است. درست است که بازی نقش مهمی در زندگی کودک دارد، اما ادبیات نیز جایگاه خودش را دارد و باید این جایگاه حفظ شود. ناشران مجبور هستند برای فروش کتاب دست به هر کاری بزنند و کالایی تولید کنند که روی دست‌شان نماند. اما کتاب‌هایی که ادبیات خالص هستند و به جشنواره‌های داخلی و خارجی راه پیدا می‌کنند هر روز کمرنگ و کم‌تعداد شده‌اند و این را من از سفارش‌هایی که به خودم ارائه می‌شود، می‌بینم. ناشر از من می‌خواهد که سری کاری کنم در حالی که باید بذر آگاهی در ذهن کودک کاشته شود و این با یک اثر خوب اتفاق می‌افتد، اما امروز این گونه نیست. وی در پایان گفت: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا نویسنده آنچه که دلش می‌خواهد را بنویسد و تنها سفارشی کار نکند.

کد خبر 6090973 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • خیزش بزرگ دانشجویان بیان انزجار از تحرکات حمایتی حاکمان امریکایی و اروپایی است
  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند