Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهادکشاورزی،کرم گلوگاه و آفتاب‌سوختگی را مهمترین معظل باغداران انار دانست و گفت: سالانه یک میلیون تن انار در کشور تولید می‌شود. ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۸ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

محمدعلی طهماسبی در حاشبه  سفر خود به بادرود در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، ضمن اشاره به تولید انار باکیفیت در کشور اظهار داشت: سالانه یک میلیون تن انار در کشور تولید و روانه بازار داخلی و خارجی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در راستای شناسایی ظرفیت انواع تولید انار کشور افزود: واحد تحقیقات جهاد کشاورزی در راستای شناسایی انواع انارهای کشت شده در کشور اقدامات و تلاش‌های فراوانی را انجام داده است که علاوه بر عرضه داخلی برای صادرات نیز استفاده می‌شود.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی ضمن اشاره به دلایل ضایعات انار در این محصول گفت: ضایعات انار یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های باغداران است که عمده این ضایعات به خاطر وجود کرم گلوگاه، آفتاب سوختگی و سرما زدگی است.

یزد | دومین جشنواره بزرگ انار تفت برگزار می‌شودخراسان رضوی| فصل برداشت یاقوت سرخ آغاز شد؛ انار بجستان آماده حضور در بازار جهانیاصفهان| دومین جشنواره انار شهرضا برگزار شد؛ جشنی برای حفظ اصالت یاقوت‌های سرخ

وی با بیان اینکه برای از بین بردن کرم گلوگاه انار علاوه بر موضوعات دارویی همت جمعی را می‌طلبد، تصریح کرد: برای آفتاب‌سوختگی انار، وزارت جهاد کشاورزی، تسهیلات مناسبی به کشاورزان ارائه می‌دهد.

وی ضمن ارائه پیشنهاداتی ویژه کاهش هزینه ها و عدم ریزش قیمت خرید انار گفت: برای پایین آمدن هزینه‌های جاری برای کشاورزان و همچنین عدم ریزش قیمت خرید انار توسط خریدار، باید تعاونی و اتحادیه‌هایی در منطقه بادرود شهرستان نطنز تشکیل شود.

طهماسبی با بیان اینکه جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای سیستم‌های نوین آبیاری، سایه بان، فرآوری محصولات و تسهیلات خوبی به کشاورزان بدهد، تصریح کرد: جشنواره انار بادرود باید به سمت و سوی اهداف بلند مدت برای حمایت از کشاورزان گام بردارد و متولیان جشنواره نیز تلاش کنند تا کشاورزان محصولات تولیدی خود را به شایستگی به فروش برسانند.

انتهای پیام/ ع

R7760/P1494/S6,1369/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان