Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اطلاعات آماری را مبنی بر رضایت مندی ۷۶ درصدی مردم از اقدامات دستگاه قضا منتشر و سخنگوی قوه قضائیه آن را نقل و مشاور رئیس جمهور آن را نقد نموده است. به نظر می‌رسد آشنا از رضایتمندی مردم ناراحت شده است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزارت اطلاعات آماری را مبنی بر رضایت مندی ۷۶ درصدی مردم از اقدامات دستگاه قضا منتشر و سخنگوی قوه قضائیه آن را نقل و مشاور رئیس جمهور آن را نقد نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد آشنا از رضایتمندی مردم ناراحت شده است.

رویکرد‌های بی سابقه قوه قضائیه در برخورد همه جانبه با فساد، بدون سوگیری‌های سیاسی و بدون سایر ملاحظات آنچنان واضح و شفاف بوده است که نیازی به تبلیغ و پروپاگاندای رسانه‌ای داشته باشد. اما متاسفانه شاهد بودیم که حسام الدین آشنا از این دست آورد‌های امید بخش دستگاه قضا نه تنها خوشحال نشد، بلکه با نقد بی اساس و هوایی زدن‌های فضای مجازی اقدام به منحرف کردن افکار عمومی از اصل ماجرا نمود. 
آشنا در توئیتی در صفحه‌ی شخصی خودش نوشت: اگر می‌خواهید مردم ادعا‌ها را باور کنند نام و سابقه مؤسسات نظرسنجی، جامعه نمونه، مدل نمونه‌گیری، حجم و پراکنش نمونه، سوالات و داده‌های خام نظر سنجی‌ها را در دسترس عموم قرار دهید و نتایج را به صورت کامل منتشر کنید. نظرسنجی دماسنج و فشار سنج اجتماعی است آنرا بی اعتبار نکنید.
این درحالیست که اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه منبع آمار رضایتمندی مردم از دستگاه قضا را وزارت اطلاعات معرفی کرد و گفت: براساس افکار سنجی اخیر وزارت اطلاعات، بیش از ۷۶ درصد از شرکت کنندگان در این افکار سنجی اقدامات اخیر قوه قضاییه را در توسعه عدالت و برخورد با مفاسد اقتصادی را پسندیده‌اند و اظهار رضایت نموده‌اند.
حسام الدین آشنا قبل از اینکه جزئیات نظرسنجی وزارت اطلاعات را از قوه قضائیه مطالبه کند بهتر است به سوالات زیر پاسخ دهد:
آیا از رضایتمندی مردم از اقدامات فسادستیزانه دستگاه قضا ناراحت هستید؟
شما که خودتان وزارتی هستید بهتر نبود به جای توئیت کردن یک تماس با همکارانتان در وزارت اطلاعات میگرفتید تا جزئیات نظر سنجی را در اختیارتان قرار دهند؟
آیا مواضع اخیر شما در مقابل دست آورد‌های قوه قضائیه منبعث از دادرسی بدون ملاحظه برادر رئیس جمهور و دختر آقای وزیر سابق نیست؟
انتقاد شما به نتایج مثبت نظرسنجی است یا نفس نظرسنجی؟
آیا دولت را در رقابت با دستگاه قضا میبینید؟
بهتر نیست این رقابت در راستای خدمت به مردم باشد نه تخریب سایر دستگاه ها؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قوه قضائیه حسام الدین آشنا مردم ایران رضایت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: امروز وحدت در جامعه اسلامی مهمترین رکن پیشرفت محسوب می‌شود، بنابراین هر قلمی و هر قدمی و هر کلام و اقدامی در فضای واقعی و مجازی که بخواهد خللی در وحدت جامعه ایجاد کند، خیانت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام علی عبداللهی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان قزوین که در محل سالن اجتماعات مرکز آینده پژوهی دانشگاه بین‌المللی امام(ره) قزوین برگزار شد، اظهار داشت: توقع از همه مسئولین خاصه مسئولین قضایی، انضباط کاری، وقت‌شناسی و معطل نکردن مراجعین به دستگاه‌ها است.

وی ادامه داد: بازداشت کردن افراد آخرین کار است و ما در دستگاه عدلیه باید تلاش کنیم افرادی را که مرتکب خطا و جرمی شده‌اند، اگر ضرورت اقتضاء نکرد به زندان نفرستیم.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه یادآورشد: اولین ملاک قضات در دستگاه عدلیه اقتدار است، یاحکمی صادر نمی‌شود یا اگر صادر شد بدون هیچ گونه رودربایستی اجرایی شود.

عبداللهی افزود: اگر احکام قضایی قطعیت یافته و در مقابل قاضی قرار گرفت نسبت به اجرای آن هیچ تعللی نکنند، چنانچه تعللی در اجرای حکم انجام شود ممکن است ثبات و اقتدار نظام آسیب ببیند.

وی تصریح کرد: تاکیدات ریاست قوه قضائیه در درون و بیرون از مجموعه دستگاه قضائی بر صیانت است، اگر چه فردی حریم ها و حرمت‌ها را شکست و در انجام به وظایف محوله خودش کوتاهی کرد برخورد با وی به عنوان یک راه مقتدر مبارزه با فساد ضروری است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: مبارزه با فساد و قائل نبودن تبعیض در مکتب دستگاه عدلیه حرام است و یکی از اساسی‌ترین موضوعاتی که همواره رئیس قوه قضائیه به آن تاکید کرده و در سند متعالی قوه نیز نسبت به آن تاکید شده است این موضوع است.

وی در ادامه عنوان کرد: یکی از خواسته های مقام معظم رهبری تامین امنیت روانی در سطح جامعه است چرا که (جهش تولید، با مشارکت مردم) جز با امنیت روانی و آرامش روانی میسر نیست.

عبداللهی تصریح کرد: هر کسی، در هر لباس و جایگاهی بخواهد امنیت روانی جامعه را به هم بریزد، دستگاه قضائی در کنار دستگاه های امنیتی و انتظامی در مقابل او خواهند ایستاد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تاکید بر وحدت در جامعه این چنین اذعان داشت: امروز وحدت در جامعه اسلامی مهمترین رکن پیشرفت محسوب می‌شود، بنابراین هر قلمی و هر قدمی و هر کلام و اقدامی در فضای واقعی و مجازی که بخواهد خللی در وحدت جامعه ایجاد کند، خیانت است. 

وی تاکید کرد: در طول سنوات پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره ثابت کرده‌ایم که نسبت به وفاداری به خون شهدا و تاسی در ولایت‌مداری پایبند هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته