Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پویا محمودیان شامگاه پنجشنبه در گفتگو با رسانه ها با اشاره به سفر خود به استان لرستان و جاذبه های بی نظیر این استان گفت: به عنوان یک ایرانی به خود می بالم که در کشوری زندگی میکنم که ظرفیت های مختلف آن به خصوص در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استانی مثل لرستان تا این اندازه بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهانه سفر من به لرستان بازدید از جشنواره ملی فرهنگ اقوام لرستان بود که از ۱۶ تا ۲۰ آبانماه در کنار دژ تاریخی و با شکوه قلعه فلک الافلاک در حال برگزاری است.

حضور ۲۷ استان در جشنواره ملی فرهنگ اقوام به میزبانی لرستان

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به حضور ۲۷ استان کشور با قابلیت های و توانمندی های مختلف در این جشنواره تصریح کرد: این جشنواره در این سطح و به صورت ملی با این توانمندی ها و وسعت برای اولین بار است که در لرستان برگزار می شود.

محمودیان در خصوص برنامه های معاونت صنایع دستی برای ارتقای این صنعت اظهار داشت: برای صنایع دستی از ابتدای زنجیره تولید تا فروش با نگاه تجاری سازی برنامه ریزی شده است.

وی ایجاد اشتغال در حوزه صنایع دستی را یکی از هدف گذاری های این وزارت خانه دانست و افزود: یکی از مزیت های اشتغال در صنایع دستی نیاز به سرمایه کم برای ایجاد کسب و کار پایدار نسبت به بقیه کسب و کارها است.

۴ بازارچه کفایت فروش محصولات ۵۲ رشته صنایع دستی لرستان را نمی کند

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعداد بازارچه های دائمی فروش صنایع دستی استان را ۴ مورد برشمرد و تاکید کرد که قطعا این تعداد بازارچه کفایت فروش محصولات ۵۲ رشته صنایع دستی استان را ندارد، بنابراین ایجاد بازارچه های فروش صنایع دستی، سایت های تجارت الکترونیک و ترویج صنایع دستی با ابزار و روش های مختلف یک ضرورت به نظر می رسد.

محمودیان وظایف اصلی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی را سیاست گذاری، حمایت و نظارت دانست و تصریح کرد: ما به عنوان دولت در سیاست گذاری موظف هستیم برای تسهیل کسب و کار، برای فرصت سازی به جهت اشتغال و رونق اقتصادی برای ذینفعان این حوزه که بالغ بر ۲ میلیون نفر را شامل می شود فعالیت کنیم.

وی افزود: در طرح تجاری سازی که با اولویت در سال ۹۷ آغاز شده است در جهت پیشبرد طرح شبکه سازی تمامی زنجیره تولید، آموزش، ترویج و فروش صنایع دستی مدنظر قرار گرفته است.

بخش اعظمی از صادرات صنایع دستی به صورت چمدانی است

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میزان صادرات صنایع دستی را بر اساس آمار گمرکات کشور ۲۸۹ میلیون دلار در سال گذشته دانست و گفت: این در حالی است که بخش اعظمی از صادرات صنایع دستی به صورت چمدانی است که روشی برای سنجش آن وجود ندارد.

محمودیان طرح خانه ایرانی را یکی از طرح های وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جهت ترویج و فروش صنایع دستی دانست و اظهار داشت: در این طرح، تمامی وسایل خانه حدالامکان از محصولات صنایع دستی استفاده خواهد شد.

پیگیری برای ثبت بروجرد به عنوان شهر جهانی ورشو

وی با تاکید بر حرکت در جهت ثبت جهانی شهرهای ملی گفت: در سال گذشته ایران در زمینه ثبت شهرها و روستاها با فاصله زیاد مقام اول جهان را کسب کرد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در گفتگوی خبری سخن می گفت، در خصوص ثبت بروجرد به عنوان شهر جهانی ورشو نیز گفت: حضور بنده و تیم کارشناسی وزارت خانه در جهت رفع نواقص و کارهای اصلاحی و تکمیلی به منظور کمک در جهانی شدن این شهر است.

کد خبر 4765882

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خرم آباد صنایع دستی یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان شهرکرد پدافند غیرعامل بیرجند مشهد بارش باران قزوین تئاتر کودک و نوجوان شهادت امام رضا ع شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۶۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام

فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام اظهار کرد: مجوز ایجاد پنج کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های نقاشی سفال زیر لعابدار، حصیربافی، زیورآلات سنتی، نقاشی سفال و خراطی چوب برای فعالیت صنعتگران علاقه‌مند به این رشته‌ها در شهرستان آبدانان صادر شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف در این شهرستان فعالیت دارند، عنوان کرد: مجوز تأسیس کارگاهی مجوزی است که برای راه‌اندازی و ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، اشتغال، توسعه و تکمیل ظرفیت‌های موجود در یک رشته مصوب صنایع‌دستی صادر می‌شود و بیانگر پیش‌بینی ظرفیت و نوع تولید محصولات است.

وی تصریح کرد: صنایع‌دستی جزو مشاغلی است که از مزایای آن می‌توان تجهیزات ارزان، سهولت دسترسی، بازار فروش و آموزش سریع آن را نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود