Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول اتحادیه مردمی تشکل‌های قرآن و عترت کشور اگر میان نهادها یک بستر هم‌افزا و رویه تعریف‌شده وجود نداشته باشد و فعالیت‌های قرآنی، هدفمند و با سیاستگذاری واحد نباشد، هم پوشانی و تزاحم خواهیم داشت. ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۵ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، نشست علمی با موضوع «چرایی بازاریابی دین با رویکرد جذب مخاطبان مؤسسات قرآنی» با حضور مدیران قرآنی و اساتید خبره کشور در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه، محمد قاسمی‌شوب مدیر این نشست علمی دانشگاهیگفت: در راستای پیگیریِ تحقق مطالبات قرآنی مقام معظم رهبری از جامعه قرآنی کشور، کمیته علمی-مطالعاتی «مدیریت مراکز دینی و مؤسسات قرآنی» دانشکده فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) ضمن شناسایی و احصای مسائل مرتبط با حوزه مدیریت امور قرآنی کشور، یکی از مهمترین مسائل در این خصوص را بازاریابی مؤسسات قرآنی شناسایی و در این راستا به منظور افزایش کمّی و سطح کیفی فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور، پژوهش‌های استراتژیک و نشست‌های علمی نخبگانی با حضور مدیران قرآنی کشور و دعوت از اساتید صاحب نظر اجرا و برگزار می‌کند.

وی برخی از مهم‌ترین مسائل قابل طرح در این زمینه را راهکارهای جذب و نگداشت مخاطب و استقلال مالی مؤسسات قرآنی برشمردند.

مصباح‌الهدی باقری پژوهشگر مرکز رشد و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)حوزه‌های بازاریابی مضاف مثل بازاریابی سیاسی، بازاریابی سبز و بازاریابی دین را از عرصه‌های بدیع و نیازمند به مباحثات نخبگانی دانست و گفت: موضوع بازاریابی باید از منظرهای مختلف دانشی که مرتبط با ساخت هر یک از این حوزه‌هاست مثل اقتصاد، حقوق، جامعه‌شناسی و ارتباطات، مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ضمن بیان نکاتی در خصوص روش‌شناسی ورود به بحث، اشاره داشت که بازاریابی دینی، ذیل حاکمیت دینی و غیر دینی متفاوت است و در حاکمیت دینی هر آنچه از طرف حکومت ظهور و بروز کند،  اندوخته‌ای مثبت یا منفی  در جهت بازاریابی برای جریان دینی خواهد بود. یکی از بهترین واژه‌های جایگزین برای واژه «بازاریابی» در عرصه‌های مضاف که  معارف و ادبیات دینی ما برای آن حرف و نظر دارد کلمه «دعوت» است.

حامد رضایی استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) در ادامه این نشست بیان داشت: این دومین جلسه از سلسله نشست‌های بازاریابی دین با هدف جذب، نگهداشت و افزایش وفاداری مخاطبان مؤسسات قرآنی کشور است. محور این جلسه، چرایی استفاده از بازاریابی به عنوان ابزار تبلیغ دین با رویکرد جذب مخاطبان مؤسسات قرآنی است.

  وی ضمن اشاره به اهمیت رقابت در فضای تجاری، به تشریح ابعاد رقابت در حوزه‌های مربوط به دین پرداخت. پس از آن، مفهوم مبادله در بازاریابی دین مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس، بدیل‌های مختلف در عرصه‌های دینی تشریح  و در نهایت نیز به ادبیات حوزه ضرورت و اهمیت استفاده از ابزار بازاریابی در تبلیغ دین پرداخته شد.

حسن محمدی مسئول اتحادیه مردمی تشکل‌های قرآن و عترت کشوربا اشاره به اینکه تا قبل از انقلاب به اندازه کمتر انگشتان دست مؤسسات قرآنی ثبت شده داشتیم، افزود: هم اکنون 5 هزار مؤسسه قرآنی ثبت شده در کشور داریم.

قره‌شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف شد

وی مؤلفه‌ها و ملاحظات متعددی را در حوزه فعالیت‌های قرآنی کشور قابل توجه دانست و گفت: در حوزه فعالیت‌های قرآنی میان نهادهای مختلف، الزامات ظریفی باید مورد توجه قرار گیرد و اگر میان نهادها یک بستر هم‌افزا و رویه تعریف‌شده وجود نداشته باشد و فعالیت‌های قرآنی، هدفمند و با سیاستگذاری واحد نباشد، هم‌پوشانی و تزاحم خواهیم داشت و نگاه‌ها جزیره‌ای و منفک از هم خواهد بود.

محمدی همچنین اشاره داشت در حوزه بازاریابی مؤسسات قرآنی باید از فضای سنتی(همچون کرسی های تلاوت) و مدرن توأمان استفاده کرد؛ چون هر کدام کارکردهای خاص خود را دارند.

انتهای‌پیام/

R1392/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط قرآن کریم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قرآن کریم قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری دمکراتیک سوسیالیستی سریلانکا در حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی و رانیل ویکرماسینگه روسای جمهور دو کشور، 5 سند همکاری در حوزه‌های «همکاری‌های فرهنگی، علمی، فنی، رسانه‌های گروهی و ورزش و جوانان»، «همکاری میان کتابخانه‌های ملی دو کشور»، «همکاری اتاق تعاون ایران و شورای ملی تعاون سریلانکا»، «همکار‌ی‌های رسانه‌ای و جهانگردی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و وزارت رسانه، جهانگردی و هواپیمایی سریلانکا» و «همکاری در زمینه صنعت فیلم بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و شرکت ملی فیلم سریلانکا» امضا کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است