Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تعجب از دانشجویانی که از حضور سگ‌های ولگرد در دانشگاه نمی‌ترسیدند پرسیدیم که چرا کسی برای ساماندهی به این سگ‌ها کاری نمی‌کند؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زینب سادات میرسلطانی؛ مساله امنیت در دانشگاه‌ها مساله‌ای است بسیار پر اهمیت و مهم، خصوصا اگر دانشجویان از استان‌ها و شهر‌های دیگری برای تحصیل به آن دانشگاه آمده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هرکدام از ما در طول تحصیل شاهد حضور حیواناتی مانند گربه و یا پرنده در حیاط دانشگاه بوده ایم، گاهی هم با واکنش‌های ترس از دانشجویان اغلب دختر دانشگاه مواجه شده ایم. اما گربه یا کبوتر و یا حشرات موذی هیچکدام نمی‌توانند مخل امنیت و جان دانشجو شوند.

به دعوت از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در همین خصوص یعنی امنیت، به این دانشگاه رفتیم.

قبل از ورود به دانشگاه یعنی حدودا سال گذشته بود که در خبر‌ها شنیده بودیم که چند سگ به یک دانشجو حمله ور شدند و او را به شدت زخمی کرده بودند، دروغ چرا! شاید ماهم اول باور نکردیم و با خود گفتیم احتمالا این دانشجو در حال اذیت و آزار این سگ بوده که باعث حمله و زخمی شدنش شده است.

اما هنگامی که پایمان به محوطه دانشگاه یعنی همان محل تجمع سگ‌های ولگرد باز شد، تازه فهمیدیم چه خبر است و این حجم ارسال عکس و فیلم و خواهش و التماس دانشجویان این دانشگاه دور از واقعیت نبوده و اوضاع خیلی وخیم‌تر از آنچه که حدس می‌زدیم است.

با بعضی از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه گعده‌ای گرفتیم و شروع به صحبت کردن در مورد حضور سگ‌های ولگرد و گا‌ها وحشی و هار در محیط اصلی دانشگاه کردیم.

یکی از دانشجویان دختر که در حال فرار از گوشه حیاط به سمت سلف بود صدای مارا نشنید و مستقیم به طرف سلف رفت، اما گویا او ترم جدید دانشگاه محسوب می شد، زیرا دانشجویان دیگر شروع به خندیدن کردند و با حالت تمسخر او را ترم یکی خطاب کردند و یکی دیگر از دانشجویان باصدای بلند گفت: چیزی نیست چند وقت که بمونی عادت می‌کنی! حتی اسم هاشون رو هم حفظ میشی.

با تعجب از دانشجویانی که از حضور سگ‌های ولگرد در دانشگاه نمی‌ترسیدند پرسیدیم که چرا کسی برای ساماندهی به این سگ‌ها کاری نمی‌کند؟ یکی از دانشجویان در پاسخ گفت: آخه چرا ساماندهی کنند این سگ‌ها که کاری با کسی ندارند، گناه دارند، هرکس می ترسد از این دانشگاه برود.
اما این صحبت او با مخالفت‌های دیگر دانشجویان مواجه شد، یکی به او گفت: تو اگر سگ می‎خواهی همه را بردار و با خود ببر، یکی دیگر نیز گفت: ما اینجا امنیت نداریم. چند دقیقه در محوطه نمی توانیم بمانیم، حتی شب‌ها به ماشین هایمان حمله می‌کنند من حتی فیلم هم از این حمله‌ها دارم.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

یکی دیگر از دانشجویان دختر که زمان صحبت با ما چشمانش مضطرب و نگران و به دنبال سگ‌ها بود، گفت: یکی از همین سگ‌ها چند وقت پیش در حال راه رفتن همراه دوستم بودم چنان به ما حمله کرد که من و دوستم در حال فرار بودیم که روی زمین افتادیم و پای من زخمی شد. ما نمی دانیم چطور باید از خطر این حضور سگ‌های ولگرد در دانشگاهی که باید امنیت جان دانشجو را تامین کند در امان باشیم.چرا مسئولین برای حذف سگ های ولگرد کاری نکرده اند؟

در همان حین یکی از دانشجویان فعال در فضای مجازی پیامی را به ما نشان داد که دقیقا مرتبط با همین موضوع بود، ما از او درخواست کردیم تا عکس این پیام را برای ما ارسال کند تا بتوانیم در گزارش به کار ببریم.



با دانشجویان خداحافظی کردیم و به سمت سلف حرکت کردیم، راستش تمام ذهن من درگیر دانشجویی بود که با ترس و اضطراب از حضور سگ‌ها به سمت سلف دویده بود. رفتیم تا او را بیابیم.

داخل سلف شدیم از قضا آن دختر درست روبروی درب سلف نشسته بود، و مشغول غذا خوردن بود.

کنارش رفتم و شروع به صحبت با او کردم، از او علت فرارش را جویا شدم، غذا در دهانش ماند و همانطور خیره آن را بلعید و گفت: شما من را دیدید؟ ماهم علت حضورمان در دانشگاه را برایش شرح دادیم و او هم از ما و حضورمان استقبال کرد و گفت: من امسال تازه از شهرستان به این دانشگاه آمده ام، خیلی سخت توانسته ام رشته پزشکی قبول شوم و از طرفی نیز از سگ وحشت دارم. نمی دانم چطور می خواهم چند ترم اینجا بمانم، خانواده ام از وضعیت ناامن این دانشگاه اطلاعی ندارند، چند بار به فکر ترک تحصیل افتادم، اما باز هم ماندم.
نمی دانم تا کی قرار است شکل و ظاهر دانشگاه این طور باشد و امنیت در این مکان برقرار نباشد.
از وصف حال و روز این دانشجو از زبان او متاسف شدیم و با او خداحافظی کردیم و از درب سلف به سمت بیرون راهی شدیم که با صحنه‌ای عجیبی مواجه شدیم، صحنه‌ای که شاید برای ما و مخاطبین و کسانی که برای اولین بار به این دانشگاه می‌آیند عجیب باشد، اما برای دانشجویان آنجا به صحنه تکراری و همیشگی تبدیل شده است.



دانشجویان دیگری نیز بودند که ازاین وضع شکایت داشتند، اما برخی دیگر را هم مشاهده کردیم که حتی یک پرس یا دو پرس غذا را برای این سگ‌ها خریداری کرده و جلوی آن‌ها می ریختند و از آن‌ها فیلم و عکس تهیه و در اینستاگرام خود منتشر می‌کردند.

شاید یکی از دلایلی که این وضعیت ساماندهی نمی‌شود و سگ‌های ولگرد جمع نمی‌شوند، همین رسیدگی و غذا دادن دانشجویان به آن‌ها و یا عدم مدیریت دانشگاه در این موضوع بوده که پس از گذشت یکسال از حادثه حمله سگ‌های ولگرد به یک دانشجو در این دانشگاه کاری برای جمع آوری سگ‌های ولگرد انجام نشده است.

خبرگزاری دانشجو منتظر شنیدن پاسخ مسئولین این دانشگاه به این مساله و شکایت دانشجویان از این وضعیت خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمان سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۶۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری امروز ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حال برگزاری است.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: سازمان امور دانشجویان متولی سلامت جسمانی و سلامت روانی و مجموعه‌ای از خدمات متنوع رفاهی برای دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم است.

وی ادامه داد: رئیس سازمان امور دانشجویان با هدف‌گذاری‌هایی که برای ارتقا خدمات کمی و کیفی در بخش‌های مختلف داشته‌اند تلاش نموده تا دانشگاه‌ها را به سمت و سویی ببرد که روحیه نشاط، شادابی، پویایی و تحرک در دانشگاه‌ها کاملاً بروز یابد.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مهم سازمان برپایی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی است؛ اظهار کرد: ما بیش از ۳۰ میلیون گیمر فعال در کشور داریم که بخش زیادی از آن‌ها را دانشجویان تشکیل داده‌اند در نتیجه برای جذب حداکثری و جهت دهی به نیروی جوانی این دانشجویان عزیز باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی ۱۸ محور مسابقاتی دارد تا بتواند خلاقیت، پویایی و نشاط را در جامعه دانشجویی ایجاد کند و به استعداد یابی و هدایت آن‌ها بپردازد.

دکتر نعیمی با بیان اینکه هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها بررسی نظام مسائل دانشجویی است؛ تصریح کرد: احصاء نیازها، تبادل نظرها، شکل گیری دوستی‌ها، رفع ابهام و چالش‌ها، شناسایی نقاط قوت و ضعف و بسیاری از موارد دیگر از اهداف برگزاری این نشست است.

سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل ادامه داد: ما انتظاراتی از مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها داریم که از جمله آن‌ها حضور میدانی در خوابگاه‌ها و رستوران‌ها و تعامل چهره به چهره با دانشجویان است و از آنجایی که مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها از روحیه مدیریت جهادی برخوردار هستند مطمئن هستم این انتظارات به خوبی در دانشگاه‌ها در حال اجرا است.

دکتر نعیمی توانمندسازی مسئولین خوابگاه‌ها و امور رفاهی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار دارد و در این زمینه برنامه‌های مدونی را خواهیم داشت؛ تصریح کرد: مدیریت امور دانشجویی مدیریت عشق و علاقه و محبت است ما تلاش داریم تسهیلگری‌هایی را انجام دهیم تا خدمات امور دانشجویی را ارتقا کیفی دهیم.

کد خبر 6100614

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند