Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@11:49:15 GMT

فروش اینترنتی دارو، همچنان ممنوع

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۱۷۳۴۲

دکتر محمدرضا شانه‌ساز در گفت‌وگو با ایسنا، ‌درباره اقدام برخی شرکت‌های پخش مبنی بر فروش آنلاین دارو، گفت: در دنیا هم هنوز اجازه فروش اینترنتی دارو داده نشده است. زیرا همانطور که در زمان معاینه پزشک، بیمار باید حضور داشته باشد، در زمان تحویل دارو هم حتما باید یکسری اطلاعات از سوی داروساز درباره بیمار دریافت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه البته در دنیا مجوز فروش اینترنتی برخی اقلام مانند کالاهای آرایشی- بهداشتی، مکمل‌ها و برخی اقلام OTC، داده شده است، افزود: ‌در کشور ما نیز در گذشته مجوزهایی برای فروش اینترنتی برخی اقلام آرایشی – بهداشتی و مکمل‌ها داده شده است، اما فروش اینترنتی دارو همچنان ممنوع است و در این باره تصمیم جدیدی گرفته نشده است.

شانه‌ساز تاکید کرد: دارو حتما باید از داروخانه گرفته شود.

کدام داروها به درب منزل بیماران ارسال می‌شود؟

رییس سازمان غذا و دارو درباره ارائه برخی داروهای خاص به درب منزل بیمارانی که مبتلا به بیماری‌های خاص هستند نیز گفت: در حال حاضر فقط شیرهای رژیمی به درب منازل بیماران داده می‌شود. حال این بحث وجود دارد که داروهای بیماران خاص در مرحله اول در داروخانه‌های منتخب ارائه شود و در مرحله بعد دارو برای بیماران ارسال شود، اما این طرح هنوز اجرا نشده است و در حال حاضر فقط شیرهای متابولیک را درب منازل بیماران عرضه می‌کنیم که تعداد بیماران این فرآورده مشخص بوده و برای طولانی‌مدت باید مصرف شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه

محمدی مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه گفت: در گام بعدی باید مجوز سازمان غذا و دارو کشور اخذ شود و تا زمانی که چنین مجوزی را نداشته باشیم، هیچ شرکتی نمی‌تواند به داروخانه هلال احمر دارو بدهد.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید پیگیری‌هایی برای اخذ مجوز سازمان غذا و دارو کشور انجام دهد، اما متاسفانه گویا تمایلی به پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر ندارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه یادآور شد: اگر دانشگاه علوم پزشکی بخواهد و با جدیت پیگیری کند، این مجوز از سوی سازمان غذا و دارو اخذ می‌شود.

محمدی با بیان اینکه کرمانشاه همچنان تنها مرکز استانی در کشور است که داروخانه هلال احمر ندارد، افزود: در حال حاضر ۳۸ داروخانه هلال احمر در کشور فعالیت دارند و برخی استان‌ها حتی چند داروخانه دارند.

وی احداث داروخانه هلال احمر را حق مردم کرمانشاه دانست و این امر را برای تامین دارو‌های تک نسخه‌ای و کمیاب خصوصا برای بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران سرطانی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: همین حالا نیز هلال احمر برای دارو بیماران نیازمند کمک‌هایی ارائه می‌دهد و چه بهتر است که این کمک‌ها از طریق داروخانه هلال احمر ساماندهی شود تا بتوان برخی دارو‌های بیماران نیازمند را رایگان در اختیار آنها قرار داد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • عرضه اینترنتی دارو به صورت آزمایشی
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • عین‌اللهی: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است
  • اجرای آزمایشی عرضه اینترنتی دارو
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است