Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: رئیس‌جمهور در نیمه نخست امسال دستور امحاء ۱۴۰ هزار تُن ذرت آلوده که در انبارهای گمرک بندر امام خمینی خوزستان موجود است را صار کرده اما تاکنون اقدام عملیاتی در این خصوص صورت نگرفته است. ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

امیر خجسته نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: ذرت های آلوده به سم آفلاتوکسین توسط 9 شرکت دولتی و خصوصی در سال 95 از کشور برزیل وارد کشور شد و پس از گذشت 3 سال از ورود این محموله به انبارهای بندر امام خمینی در خوزستان در کمیسیون اصل نود مجلس مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در واکنش به واردات ذرت‌های آلوده به سم آفلاتوکسین، اظهار داشت: با بررسی گزارش ارسالی به کمیسیون اصل نود مجلس، پس از بازدید و بررسی از بندر امام خمینی در خوزستان، رئیس‌جمهور در نیمه نخست امسال دستور امحاء این ذرت‌ها را صادر کرد که با گذشت چند ماه از تشکیل کمیسیون همراه با وزرای اقتصاد، کشاورزی و "صمت"، طی بررسی‌های متعدد و رسانه‌ای شدن موضوع، اقدام عملیاتی در این خصوص صورت نگرفته است.

رحمانی: ذرت‌های آلوده صادر نمی‌شوندانتقاد یک نماینده مجلس از امحاء نشدن 140 هزار تُن ذرت‌ آلودهبررسی آخرین وضعیت واردات 140 هزار تن ذرت آلوده در کمیسیون اصل 90 مجلس

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس همچنین با اشاره به اینکه آلوده بودن ذرت‌ها توسط اداره استاندارد استان خوزستان با نمونه‌گیری و آزمایش بیش از 2 هزار بار از ذرت‌ها تأیید و از ترخیص آن جلوگیری شده است، گفت: افزایش ماندگاری این محموله در گمرک میزان سموم آن را افزایش خواهد می‌دهد و در صورت مصرف دام، این سم از طریق مواد غذایی همچون محصولات لبنی و غیره... می‌تواند انسان را آلوده کند. 

خجسته افزود: بیش از 200 میلیارد تومان هزینه برای امحاء این ذرت‌ها و بین 700 تا 1000 روز و 7 هزار کامیون سنگین برای حمل و نقل این کالا لازم است و با تخمین میزان آلودگی محیطی، فضای کافی برای امحاء از طریق آتش زدن این محموله نیز وجود ندارد.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در پایان با بیان اینکه ذرت‌ها با ارز دولتی به ارزش 35 میلیون دلار وارد کشور شده است، گفت: با گزارش وزرای دولت به رئیس‌جمهور و حساسیت سلامت مردم، انتظار می‌رود که 140 هزار تُن ذرت آلوده در انبار بندر امام خمینی پس از قریب 4 سال، تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط امیر خجسته کمیسیون اصل نود نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امیر خجسته کمیسیون اصل نود نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس امیر خجسته کمیسیون اصل نود نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود

آیت الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما، گفت که هیئت مرکزی نظارت، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان انتخابات خبرگان، از آنها برای شرکت در افتتاحیه دعوت می‏ کند. رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات گفت که مراسم افتتاحیه در "ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی" برگزار می‌شود. ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری پس از انتخابات ۱۱ اسفند پارسال، نمایندگان خود را شناخت. بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، دوره نمایندگی خبرگان رهبری ۸ ساله است و ۸۸ نماینده دارد. قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.  قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، خبرگان منتخب مردم، وظیفه تعیین رهبر و همچنین بررسی و مشورت درباره شرایط رهبر را برعهده دارند.  ساختار مجلس خبرگان رهبری از هیئت رئیسه و ۷ کمیسیون از جمله "کمیسیون بررسی راه‏‌های پاسداری و حراست از ولایت فقیه‏، کمیسیون تحقیق و کمیسیون اقتصادی" تشکیل شده است.  رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات همچنین گفت که پیام رهبر انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری خوانده خواهد شد.  آیت الله مدرسی یزدی افزود: در جلسه افتتاحیه اول خرداد، هیئت رئیسه سنی تشکیل می‌شود. هیئت رئیسه سنی ۴ نفر هستند که یک رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی دارد و سپس هیئت رئیسه دائم تشکیل می‌شود. هیئت رئیسه دائم مجلس خبرگان رهبری، ۷ نفر است و یک رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز دارد.

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است