Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش‌آموزان سال‌های پایانی دهه ۴۰ مدرسه روستای سعیدآباد وقتی امروز جمعه و در یک روز تعطیل وارد دبیرستان شدند و خیلی زود به خاطره بازی و مرور قصه‌های فراموش نشدنی غیر قابل وصف در مدرسه پرداختند.

در جمع دانش‌آموزان موسفید کرده کلاس کسی نبود که از خاطرات مدرسه بی‌خبر باشد، مرور آن ماجراها دوباره روزهای خوش نوجوانی را برایشان زنده کرد، همه سرو پا گوش شده‌ و یاد دوران قدیم برای آنها زنده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای آخرین بار در قامت دانش آموز، پشت میز و نیمکت‌های چوبی نشسته و دوستی و رفاقت گذشته را به یاد آوردند.

حالا ۵۰ سال بعد از آخرین زنگ، اگرچه فرمول‌های ریاضی و شیمی را از یاد برده‌اند و گرد پیری روی چهره‌شان نشسته، اما نمره رفاقت‌شان هنوز ۲۰ است. رفاقتی که با گذر عمر، مثل چین و چروک‌های روی پیشانی‌شان، وقتی در حیاط مدرسه دور هم جمع می‌شوند، عمیق و عمیق‌تر می‌شود. 

دبیر برگزاری پنجاهمین سالگرد تاسیس مدرسه روستای سعیدآباد، هدف از برگزاری این مراسم را قدردانی از گذشتگان، معلمان و خیران بیان کرد و گفت: نسل امروز باید از این مراسم درس بگیرند که همیشه قدردان گذشتگان خود باشند چرا که این بخشی از آیین ما ایرانیان است.

حبیب فضلی افزود: با فراخوانی که انجام شد و برنامه ریزی ۶ ماهه توانستیم با تشکیل ستادی به همین نام تمام مدیران، معاونان، دبیران و دانش آموزان ۵۰ سال گذشته را در مدرسه‌ای که در آن تدریس می‌کرده یا درس می‌خواندند جمع کنیم و علاوه بر ایجاد یک روز با نشاط و یادآوری آن روزهای زیبا از آنان قدردانی کنیم.

 در این مراسم محمدباقر همایونیان مدیر دبیرستان ۵۰ سال گذشته که امروز ۷۶ سال سن دارد و موسس این دبیرستان است هم حضور داشت. 
وی گفت: این مدرسه  تنها دبیرستان دولتی آن روزهای سعید آباد بود که هنوز هم پذیرای دانش‌آموزان این محله است و من امروز را یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام می‌دانم.
تجلیل از قدیمی‌ها و قدردانی از آنهایی که تا به امروز فداکاری کرده‌اند تا دبیرستان پا بر جا بماند، بخش پایانی مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس دبیرستان روستای سعید آباد بود.

در این گزارش در کنار دورهمی دلنشین و خاطرات شیرین‌ دوران مدرسه پیرمرد و پیرزنهای ۷۰ ساله امروز و دانش‌آموزان دبیرستانی دیروز مدرسه روستای سعیدآباد بخش مرکزی ساوجبلاغ نشستیم که بسیار جالب و لذت بخش بود.

برچسب‌ها ساوجبلاغ شادی در مدارس البرز مدرسه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوجبلاغ شادی در مدارس البرز مدرسه ساوجبلاغ شادی در مدارس البرز مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • جنبش حامی فلسطین به دبیرستان‌های فرانسه کشیده شد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • مرور خاطرات دوران تحصیل پس از ۴۵ سال
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان