Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@18:37:08 GMT

مهم‌ترین اقدامات وزارت بهداشت پس از وقوع زلزله

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۱۹۳۹

مهم‌ترین اقدامات وزارت بهداشت پس از وقوع زلزله

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، با اشاره به وقوع زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۵.۹ ریشتری در ۱۹ کیلومتری شهر ترک واقع در شهرستان میانه، استان آذربایجان شرقی، گفت: این زمین‌لرزه منجر به تخریب واحدهای مسکونی بافت فرسوده، ریزش کوه در محور میانه - بستان آباد و اردبیل - سرچم - میانه، آتش سوزی بر اثر شکستگی لوله گاز و اختلال شبکه تلفن همراه و ثابت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شدت این زمین لرزه به گونه‌ای بود که در استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و گیلان نیز احساس شد.

کولیوند از اهم اقدامات مرکز هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت  و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به اعلام وضعیت E۲ به قطب‌های دانشگاهی شمال غرب (تبریز) و شمال مرکز زنجان، تماس با مدیران آنکال حوزه سلامت و اعلام وضعیت اضطراری، اعزام تیم‌های ارزیاب به مناطق متاثر از دانشگاه‌های تبریز، سراب، ارومیه، زنجان و اردبیل اشاره کرد.

 وی در ادامه آماده باش ۱۰۰ درصدی به مراکز درمانی و بهداشتی موجود در منطقه برای پذیرش مصدومین احتمالی، آماده باش جهت اعزام تجهیزات لجستیکی و تیم‌های واکنش سریع حوزه سلامت به دانشگاه‌های زنجان، قزوین، گیلان، کردستان، ارومیه و اردبیل،  آماده‌باش جهت اعزام بیمارستان صحرایی به قزوین، چهارمحال و بختیاری و کردستان را از دیگر اقدامات مرکز هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت ذکر کرد.

 رییس سازمان اورژانس کشور افزود: با توجه به کوهستانی بودن منطقه و انسداد مسیر آبادی‌های موجود در منطقه، آماده باش به پایگاه‌های اورژانس هوایی تبریز، کرج، تهران و ارومیه جهت اعزام به منطقه در شرایط اضطراری اعلام شده است و پایش مستمر اطلاعات وقوع زمین‌لرزه از سایت‌های معتبر ایرانی و خارجی و اعزام اتوبوس آمبولانس از دانشگاههای اردبیل، زنجان و ارومیه به میانه و سراب انجام شده است.

 وی برقراری ارتباط ویدئو کنفرانس با بیمارستان امام خمینی (ره) سراب و بیمارستان خاتم الانبیاء میانه و دریافت آخرین آمار مصدومان و مراجعه کنندگان،  ارتباط مستمر با صدا و سیما جهت ارائه آخرین آمار مصدومان، ارسال توصیه‌های ایمنی در فضای مجازی و از طریق صدا و سیما در خصوص پس‌لرزه‌های احتمالی را از دیگر اقدامات این مرکز بر شمرد.

 کولیوند در بخش دیگری از گزارش خود به اعزام تیم‌های بهداشت و بیماری‌های واگیر به مناطق آسیب دیده، اعزام اورژانس هوایی تبریز در ساعت ۶:۳۰ جهت ارزیابی هوایی، استقرار ۶ دستگاه آمبولانس و ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس در ورنکش، ورزقان، میانه و سراب اشاره کرد.

 رییس سازمان اورژانس کشور در پایان اظهار کرد: ارتباط مستمر با موسسه ژئوفیزیک تهران در خصوص آخرین وضعیت منطقه، ارتباط مستمر با مرکز هشدار سریع سازمان هواشناسی در خصوص شرایط جوی منطقه، ارتباط مستمر با مرکز مدیریت راه‌های کشور در خصوص مسیرهای کوهستانی منطقه، ارتباط مستمر با EOC سازمان امداد و نجات هلال احمر در خصوص نتایج ارزیابی تیم‌های آن سازمان از مناطق متاثر و پایش اطلاعات از دیگر اقدامات سازمان اورژانس کشور در خصوص زلزله صبح امروز در استان آذربایجان شرقی است.

کد خبر 4766310 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: اورژانس زلزله شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش زلزله نیروی انتظامی یوم الله 13 آبان سازمان هواشناسی محسن هاشمی بارندگی کمیته امداد امام خمینی سازمان تامین اجتماعی مرتضی سلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟

طرح اصلاح قانون کار به صورت لایحه و همچنین بحث ضرورت ارتقای امنیت شغلی با اصلاح ماده هفتم این قانون پس از اظهارنظر مقام معظم رهبری در دیدار اخیر ایشان با کارگران، به یکی از موضوعات مدنظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدل شده است.

به گزارش خبرآنلاین، احمد غریوی یوسف آباد (مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت کار) با اشاره به اهمیت موضوع ارتقای امنیت شغلی کارگران و اصلاح ماده هفتم قانون کار در این رابطه توضیح داد: در خصوص امنیت شغلی که یکی از دغدغه‌های مهم کارگران و مقام معظم رهبری است، پیروی فرمایشات ایشان و تاکید رئیس جمهور، ما کارگروهی را در وزارت کار با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و استادان دانشگاه و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز پژوهش‌های راهبردی ریاست جمهوری و قضات دیوان عدالت اداری تشکیل دادیم تا این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: ما در این کارگروه تخصصی و فنی درخصوص موضوع امنیت شغلی ورود کردیم و مواد مربوط به امنیت شغلی در قانون کار را بررسی کرده و ساماندهی قرارداد‌های موقت کار مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت تعداد ۵ ماده در قالب پیش‌نویس مورد بازنگری واقع شده و در نهایت در قالب لایحه‌ای تقدیم دولت شد.

کارفرمایی که ۵ سال یک نیروی دارای قرارداد موقت را در مشاغل مستمر و مشاغل غیرمستمر (پروژه‌ای و..) به کار می‌گیرد، موظف است پس از آن قرارداد دائمی منعقد کند.

غریوی ادامه داد: از جمله این مواد، ماده هفتم قانون کار بود که درخصوص بحث قرارداد‌های مشاغل مستمر و غیر مستمر در آن صحبت شده است. در وضعیت کنونی کلیه افرادی که در فعالیت‌های غیرمستمر حضور دارند، تا چهار سال دارای قرارداد مدت موقت هستند و پس از این چهارسال قرارداد این افراد دائمی خواهد شد که این موضوع به تصویب هیات وزیران رسیده و لازم الاجراست.

این مدیرکل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تبصره بعدی ماده هفتم قانون کار درخصوص قرارداد‌های موقت مشاغل دارای ماهیت مستمر، همچنان در آن هیچ‌گونه سقف و محدوده‌ای پیش‌بینی نشده بود که ما تلاش کردیم هر دو تبصره این ماده قانونی را با هم تلفیق کرده و نهایتاً پیشنهاد ما برای هردو قسمت مشاغل مستمر و غیرمستمر تعیین سقف ۵ سال بود. یعنی کارفرمایی که ۵ سال یک نیروی دارای قرارداد موقت را در مشاغل مستمر و مشاغل غیرمستمر (پروژه‌ای و..) به کار می‌گیرد، موظف است پس از آن قرارداد دائمی منعقد کند.

وی تاکید کرد: روز شنبه هشتم اردیبهشت امسال آخرین جلسه مربوط به بررسی این لایحه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و پس از تکمیل نهایی همان روز تقدیم هیات وزیران شده و در این هیات در دولت مطرح خواهد شد. در صورت تایید و تصویب در این هیات، بحث اصلاح قانون کار در این حوزه به صورت لایحه به مجلس ارسال خواهد شد.

غریوی با ابراز خوش‌بینی و امیدواری به دلیل تاکیدات رهبر انقلاب درباره امنیت شغلی نسبت به تصویب این اصلاحیه، اظهار کرد: امیدواریم باتوجه به اظهارنظر دوباره رهبری در دیدار روز پنجم اردیبهشت امسال در ملاقات با کارگران کشور، نمایندگان مجلس نیز همکاری لازم در جهت تصویب این اصلاحیه را به عمل آورند تا کارگران از نظر آینده شغلی خود با دغدغه و نگرانی کمتری کار کنند.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت کار همچنین درباره موضوع اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در وضعیت کنونی سهم سه درصدی از حق بیمه بیکاری با کارفرمایان است و کارگران مبلغی را پرداخت نمی‌کنند. در وزارت کار پیشنهادی مطرح شده بود که کارگران نیز در این مورد مشارکت داشته باشند که این موضوع مورد تایید قرار نگرفت.

وی تاکید کرد: درباره قانون بیمه بیکاری نیز لایحه تکمیلی ما در مراحل آخر تدوین است و در هیات وزیران و سپس مجلس مطرح خواهد شد. ضمن اینکه بحث افزایش سهم کارفرمایان و میزان حق بیمه بیکاری هنوز در این جلسات مطرح نشده و در قالب پیشنهاد نیز وجود ندارد.

غریوی با تاکید بر آموزش و بازگشت بیکاران دریافت کننده مقرری بیمه بیکاری به بازار کار، اظهار کرد: محدودیت مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری در اصلاحات مدنظر ما کمتر می‌شود، اما میزان دقیق آن، چون هنوز درحال بحث و ارزیابی است، هنوز اعلام نخواهد شد. پیشنهاد ما کاهش زمان پرداخت آن از ۳۶ ماه به ۲۴ ماه برای افراد مجرد و کاهش آن از ۵۰ ماه برای افراد متاهل است، اما این پیشنهاد نیز باید به تایید هیات وزیران برسد.

این مقام وزارت کار با ابراز بی‌اطلاعی از موضوع افزایش و ترمیم مزد ۱۴۰۳ اظهار کرد: حق مسکن نیز هنوز همان رقمی است که در مصوبه مزدی اسفندماه سال گذشته به تصویب رسیده است. فعلا پیشنهاد جدیدی در رابطه با اصلاح این ردیف مطرح نشده و اگر این موضوع نیز در شورای عالی کار و بعد هیات وزیران مطرح شود، اصلاح نرخی رخ خواهد داد.

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • وقوع انفجار در مرکز ولایت بدخشان
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • وقوع حادثه رانندگی در قطب صنعتی شهرکرد با یک جان باخته و سه مصدوم
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • واژگونی خودروی سواری در خواف منجر به مصدومیت ۵ نفر شد