Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس انجمن فیزیوتراپی به تشریح چرایی تعویض مفصل و تبعات آن اشاره کرد و گفت: تغییر سبک زندگی لازمه کاهش آمار روز افزون جراحی‌های تعویض مفصل است. تاریخ انتشار: 08:08 - 18 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۵۰۸۷

اسماعیل ابراهیمی رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با تاکید بر ضرورت تغییر سبک زندگی با هدف داشتن مفاصل سالم، گفت: کم تحرکی یا فقدان تحرک از عواملی است که به ضعف مفاصل و در نتیجه تعویض آن منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اضافه وزن نیز از مواردی است که برای مفصل مشکل ایجاد می‌کند، افزود: آرتروز نتیجه کاهش فقر حرکتی یا حتی تحرک زیاد می‌تواند عملکرد فرد را مختل کند از این رو باید برای جلوگیری از آرتروز زودرس حرکت‌های مناسبی را در برنامه روزانه خود بگنجاند.


رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور با تاکید بر اینکه تحمیل بار اضافه به مفاصل اندام تحتانی می‌تواند خطراتی برای آن‌ها داشته باشد، تصریح کرد: در نتیجه آرتروز سایش مفصلی رخ می‌دهد که آغاز درد‌های فرد خواهد بود از این رو باید قبل از رسیدن به این مرحله پیشگیری لازم صورت بگیرد.

غالب سالمندان مشکلات مفاصل دارند
ابراهیمی با بیان اینکه بسیاری از سالمندان مفاصل پیچ خورده به سمت داخل دارند، گفت: تغییر شکل مفاصل زانو حتی ران و ستون فقرات را نیز درگیر می‌کند.


وی با تاکید بر اینکه تعویض مفصل در کشور ما افزایش یافته است، افزود: با توجه به سختی این نوع عمل و مراقبت‌های پس از آن باید سن این انجام نوع عمل را در کشور افزایش دهیم همان طور که در آمریکا میانگین سن این عمل به ۷۰ سال رسیده و حتی این هم در مسیر کاهش قرار گرفته است.

راهکار‌هایی برای پیشگیری از تعویض مفصل باید پیگیری شود
ابراهیمی با بیان اینکه راهکار‌های پیشگیری از تعویض مفصل باید پیگیری شود، تصریح کرد: هزینه‌های این نوع عمل نیز با توجه به وارداتی بودن مفصل‌ها بسیار بالا است و با توجه به اینکه مراقبت‌ها پس از عمل بسیار باید مدنظر باشد لازم است بیش از پیش به مفصل‌ها اهمیت داده شود تا نیازی به چنین عملی احساس نشود.


رئیس انجمن فیزیوتراپی با تاکید بر اینکه لازم است خانواده‌های ایرانی یک فیزیوتراپ خانوادگی داشته باشند تا در صورت لزوم مراقبت‌های لازم برای پیشگیری از بیماری‌های مفاصل را گوشزد کند، گفت: مراقبت از مفاصل برای کمتر شدن جراحی‌های تعویض مفاصل می‌تواند به کاهش بسیاری از هزینه‌ها و همچنین مشکلات فردی ناشی از آن منجر شود.


وی با بیان اینکه مفصل‌های مورد استفاده در جراحی‌ها عمدتا وارداتی است، افزود: با توجه به هزینه‌های بالا در این حوزه و همچنین مشکلات بسیار ناشی از آن باید سبک زندگی تغییر کند تا آمار این نوع جراحی‌ها در کشور کاهش یابد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مفصل استخوان سالمندان خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سیدامیر آل‌داوود اظهار کرد: امروزه سرطان‌های روده بزرگ جزء سرطان‌های شایع کشور بوده و موارد ابتلای آن نیز روز‌به‌روز در حال افزایش بوده و به همین رعایت موارد بهداشتی و پیشگیرانه بیشتر از هر زمان دیگری مورد تأکید است.

وی تصریح کرد: در اکثر موارد بیمار مبتلا به سرطان فاقد علائم بارز و آشکار بوده و همین موضوع بعضاً مردم را به اشتباه می‌اندازد و در شرایطی که حال عمومی و وزن و وضعیت اشتهایی خوبی دارند، آن علائم جزئی را جدی نمی‌گیرند و همین موضوع در آینده و در زمان آشکار شدن علائم وضعیت بدتری در فرد بیمار ایجاد می‌کند و بهتر است که با مشاهده هرنوع علائمی، هرچند کوچک، پیگیری و اقدام به‌موقع را داشته باشیم.

عضو هیأت علمی رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با مهمترین علائم سرطان روده بزرگ، بیان کرد: این بیماری علائم و نشانه‌های متعددی دارد که مهمترین آن‌ها ایجاد مشکل در اجابت مزاج، خون در مدفوع و کاهش به یک باره وزن بوده، به خصوص مشکل اجابت مزاج طولانی شود، و فرد چند هفته مداوم یبوست و اسهال داشت باید وضعیتش مورد بررسی قرار بگیرد؛ همچنین در خصوص کاهش وزن هم باید بگوییم که این شرایط بیشتر در زمانی بوده که بیماری به حالت پیشرفته رسیده و باید آن ۲ مورد دیگر را جدی‌تر بگیریم.

دکتر آل‌داوود اضافه کرد: همچنین باید به موضوع دفع خون مخفی هم به‌طور ویژه توجه کنیم و عمدتاً فرد بیمار دچار کم‌خونی مزمن بوده و اگر علائم مشکوک در زمان طولانی مشاهده شد باید حتماً به پزشک مراجعه شود.

وی تأکید کرد: کسانی که سابقه خانوادگی در ابتلای به انواع سرطان‌ها، از جمله سرطان روده بزرگ دارند باید حتماً تحت غربالگری قرار بگیرند، حتی به افرادی هم هیچگونه سابقه خانوادگی در این خصوص ندارند هم توصیه می‌کنیم که پس از رسیدن به سن ۵۰ سال غربالگری سرطان روده را داشته باشند و تست‌های آن به ۳ روش تست بررسی خون در مدفوع، خون مخفی در مدفوع و انجام کولونوسکوپی بوده است.

متخصص پرتو درمانی و رادیوتراپی با بیان اینکه با توجه به کاهش سن ابتلا به سرطان در زمان بیماری نباید در خصوص فرزندآوری اقدام نماید و باید این کار بین ۲ تا ۳ سال پس از بهبود بیماری باشد، خاطرنشان کرد: همچنین باید اشاره کنیم که پس از بهبود بیماری امکان انتقال سلول سرطانی به جنین وجود ندارد و در این خصوص دغدغه‌ای بابت بارداری و نگرانی زوجین وجود ندارد و فقط همانطور که اشاره شد باید از بارداری در دوره درمان بیماری خودداری شود.

دکتر آل‌داوود افزود: همه ما باید در راستای پیشگیری از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ به مواردی همچون تحرک و فعالیت بدنی مناسب روزانه، عدم چاقی و افزایش وزن، عدم مصرف غذا‌های پرچرب به‌خصوص فست‌فودها، عدم مصرف سیگار و دخانیات و عدم مصرف نوشیدنی‌های الکلی توجه نماییم، موضوعی که در افراد با سابقه خانوادگی در این خصوص بیشتر از سایر گروه‌های جامعه مورد تأکید بوده و هست.

وی در پایان گفت: باید همچنین به در پیشگیری از سرطان به موضوع آموزش و افزایش سطح آگاهی جامعه هم توجه کرد و اگر به این مهم نیز توجه شود شاهد آمار بالای تعداد مبتلایان به انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ و همچنین کاهش سن مبتلایان به این بیماری نخواهیم بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • نرخ بهره بین بانکی تغییر کرد + جزییات
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد