Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مراسم ملی بزرگداشت روز ««کتاب، کتابخوانی و کتابدار» و تجلیل از مقام کتابداران کشور برای اولین بار در بیرون از پایتخت و به میزبانی یزد به عنوان پایتخت کتاب ایران برگزار می‌شود.

«مهدی رمضانی» معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در دومین نشست «شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب» این نهاد که با هدف برنامه‌ریزی برای برگزاری شایسته آیین گرامیداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در یزد برگزار شد، با بیان این که مراسم تجلیل از مقام کتابداران برای نخستین بار در استانی غیر از تهران برگزار می‌شود، تصریح کرد: یزد به دلیل انتخاب به عنوان پایتخت کتاب ایران در سال ۹۸ میزبان آیین بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» است و امیدواریم با همفکری و همدلی همه بخش‌های نهاد، شاهد میزبانی شایسته استان فرهنگی یزد از این مراسم ملی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این مراسم صبح روز پنجشنبه ۲۳ آبان‌ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، مقامات ارشد استان و جمعی از کتابداران سراسر کشور و به منظور بزرگداشت مقام کتابدار و تجلیل از کتابداران و کتابخوانان برتر کشور برگزار می‌شود.

رمضانی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت موضوع، دومین جلسه «شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب» نهاد کتابخانه‌های عمومی برای هماهنگی بیشتر این آیین ملی، در استان یزد برگزار شده است و در خصوص مباحث مختلف همچون اسکان میهمانان، ویژه‌برنامه‌های آیین تجلیل و تبلیغات و اطلاع‌رسانی مراسم بحث و تبادل خواهد شد.

«رقیه دوست فاطمی‌ها» مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان یزد نیز با تشکر از حضور معاونان و مدیران کل ستادی نهاد کتابخانه‌های عمومی در یزد، بیان کرد: این مراسم ملی با شعار «حال خوش خواندن» صبح روز ۲۳ آبان در سالن اجتماعات آموزشکده حضرت رقیه(س) شهر یزد برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از اعلام یزد به عنوان میزبان آیین ملی تجلیل از مقام کتابداران، برنامه‌ریزی برای اجرای شایسته این مراسم از حدود یک‌ ماه پیش در استان آغاز و کمیته‌های مختلفی متشکل از همکاران کارشناس در هر حوزه تشکیل شد که اعضای این کمیته‌ها به صورت مستمر پیگیر برنامه‌ریزی و اجرای مقدمات برگزاری این مراسم هستند.

در ادامه این جلسه که با حضور «اسماعیل شفاعی» معاون اداری مالی نهاد، «امین متولیان» معاون برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد، «هادی ناصری» مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد، «هادی آشتیانی» مدیر کل امور فرهنگی و «اصغر گودرزی» مدیر کل امور کتابخانه‌های نهاد برگزار شد، اعضای حاضر پیشنهادها و نقطه‌نظرات خود را در خصوص نحوه برگزاری این برنامه ارائه کردند. اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی همچنین از سالن برگزاری آیین گرامیداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» دیدن کردند.

۲۴ آبان ماه، سالروز رحلت مرحوم علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، مفسر بزرگ قران و صاحب تفسیر گران‌سنگ «المیزان»، به عنوان روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری روز کتاب کتابخوانی و کتابدار نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور پایتخت کتاب ایران يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۴۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان در آبان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این رویداد ادای دین به باورهای دینی مردم و جزو نوآوری‌های جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) است. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمحمد هاشمی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کارهای مردمی و اثرگذار پیش برود.

وی افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفت و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند؛ دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

قائم مقام وزیر فرهنگ اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی، کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳ با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باورهای دینی مردم کرده باشیم و کار مؤثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

وی عنوان کرد: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویدادهای مردمی اضافه شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ با بیان اینکه راهبری جشنواره دوره بیست‌ویکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است، عنوان کرد: امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 748336

دیگر خبرها

  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • ۱۰۰۰ معلم استان سمنان تجلیل می‌شوند
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود