Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:58:00 GMT

از شهر سنگ کرمانشاه چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۴۹۴۱

از شهر سنگ کرمانشاه چه خبر؟

ایسنا/کرمانشاه از چند سال قبل صحبت‌هایی مطرح بود که کرمانشاه صاحب "شهر سنگ" شود. محلی برای تجمیع واحدهای سنگ‌بری و فعالان عرصه سنگ که بتوانند کارهای خود از تولید تا عرضه را در یک محل مشخص انجام دهند.

با گذشت چند سال از این طرح هنوز هیچ اقدام اجرایی در زمینه راه‌اندازی شهر سنگ کرمانشاه انجام نشده و همچنان شاهد خام فروشی حجم قابل توجهی از سنگ‌های تزئینیِ کرمانشاه هستیم که به استان‌های دیگر و حتی گاهی خارج از کشور می‌رود و ارزش افزوده‌ آن عاید دیگران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سود در حالی از دست کرمانشاه می‌رود که ظرفیت سنگ تزئینی استان در اسلام آبادغرب، هرسین و... بسیار قابل توجه است.

عضو هیات مدیره خانه معدن استان کرمانشاه درباره آخرین وضعت شهر سنگ کرمانشاه گفت: هنوز هیچ خبر خاصی در این زمینه نیست و بعید است اقدام عملی برای راه‌اندازی شهر سنگ صورت گرفته باشد.

حیدر زرافشانی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه از چند سال قبل راه‌اندازی شهر سنگ برای کرمانشاه مطرح شده، افزود: راه‌اندازی این مرکز بسیاری از مشکلات واحدهای فعال در عرصه سنگ را مرتفع می‌کند.

وی از مشکلاتی که واحدهای  سنگ تزئینی در زمینه‌های مختلف دارند هم یاد کرد و ادامه داد: برخی واحدهای سنگ‌بری هنوز از نظر برق، دفع نخاله‌ها، دفع پساب، مسائل محیط زیست و... مشکل دارند و اگر شهر سنگ تاسیس شود ارائه خدمات و زیرساخت‌ها برای واحدها تجمیع خواهد شد.

عضو هیات مدیره خانه معدن کرمانشاه خاطرنشان کرد: به علاوه بسیاری از واحدهای سنگ‌بری دارای تجهیزات فرسوده با استهلاک زیاد و بازدهی کم هستند و اگر در یک محل مشخص تجمیع شوند امکان جذب سرمایه‌گذار برای کمک به آنها بیشتر خواهد بود.

به گفته زرافشانی اگر شهر سنگ راه‌اندازی شود، وضعیت حمل و نقل که اکنون برای برخی واحدهای سنگ‌بری دچار مشکل است، بهتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: شهر سنگ، واحدهای سنگ بری را از این پراکندگی و به هم ریختگی هم نجات می‌دهد.

عضو هیات مدیره خانه معدن کرمانشاه معتقد است، باید برای این شهر سنگ بخش‌های مختلفی مانند انبارسنگ، واحد فرآوری مدرن، نمایشگاه دائمی عرضه محصولات، محل بارگیری و تخلیه و... در نظر گرفته شود.

زرافشانی درباره مکان احتمالی این شهر سنگ نیز گفت: ما در دو منطقه هرسین(مرمریت) و اسلام آبادغرب (لایمستون) ظرفیت قابل توجهی از معادن سنگ تزئینی داریم که شهر سنگ بهتر است در نزدیکی این معادن باشد.  

وی عنوان کرد: دسترسی به سیستم حمل و نقل خصوصا حمل و نقل ریلی را نیز باید مد نظر قرار داد که می‌تواند بر کاهش هزینه‌ها اثر بگذارد.

به گفته زرافشانی محل شهر سنگ باید دسترسی مناسبی هم به بازارهای صادراتی و بازارهای داخلی فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رونق تولید معادن سنگ تزئینی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند

معاون وزیر راه‌وشهرسازی گفت: استان‌های کشور از مرحلۀ تأمین زمین در اجرای طرح ملی مسکن عبور کرده‌اند و ارزیابی ما در سفرهای استانی بر اساس واحدهای تحویل‌شده است، اما در لرستان پس از سه سال هنوز مسئلۀ تأمین زمین رفع نشده‌است! - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ارسلان مالکی، شامگاه شنبه، در جلسه شورای مسکن استانداری لرستان گفت: حدود 100هزار خانوادۀ فاقد مسکن در این استان شناسایی شده‌است.

او با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن خانواده‌های فاقد مسکن در لرستان، اضافه کرد: این موضوع نیاز به یک هم‌افزایی و هماهنگی بین‌دستگاهی دارد.

8800 واحد مسکونی در 440 هکتار شهرک جدید لرستان احداث می‌شود

معاون وزیر راه‌وشهرسازی یادآور شد: ظرفیت‌های لرستان برای تأمین زمین طرح ملی مسکن شناسایی شده‌‌ و سازمان جهاد کشاورزی در اجرای این طرح مشارکت بیشتری داشته باشد.

او با بیان اینکه طبق مادۀ 10 قانون جهش تولید مسکن می‌توان از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای تأمین زمین استفاده کرد، بیان کرد: اجرای طرح ملی مسکن باید به‌عنوان یک مسئله جدی در لرستان موردتوجه باشد.

مالکی با تأکید به اینکه 131هکتار از اراضی دانشگاه لرستان برای اجرای طرح مسکن شناسایی شده‌است، اضافه کرد: دستگاه‌های دولتی زمین‌های مازاد خود را برای ساخت‌وساز واحدهای مسکونی تحویل بدهند.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی با اعلام اینکه لرستان آخرین استان در ارزیابی‌های طرح ملی مسکن است، خاطرنشان کرد: تأمین زمین در این استان نیاز به هماهنگی بیشتری دارد.

او اعلام کرد: استان‌های کشور از مرحلۀ تأمین زمین در اجرای طرح ملی مسکن عبور کرده‌اند و ارزیابی ما در سفرهای استانی بر اساس واحدهای تحویل‌شده است، اما در لرستان پس از سه سال هنوز مسئلۀ تأمین زمین رفع نشده‌است!

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه، گروه‌های کارگری و واحدهای نمونه
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند