Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبر کوتاه بود؛ دو نوجوان که سوار بر موتورسیکلت بودند در جاده روستای سوته به فریدونکنار در اثر برخورد با کمباین دچار حادثه می‌شوند. شاید این چند دهمین حادثه‌ای است که در این جاده رخ می‌دهد و مشخص نیست که این سناریو تکراری چه زمانی باید به اتمام برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بلاغ، از مهمترین عللی که در تصادفات رانندگی به آن اشاره می‌شود نامناسب بودن جاده‌ها است که در کشور ما این موضوع همواره وجود داشته و انگار پایانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جاده سوته یا جاده ترس!

در چند روز گذشته خبر تصادف دو نوجوان در جاده روستای سوته فریدونکنار که منجر به فوت یکی از آن‌ها و وضعیت نامشخص نفر بعدی که هنوز در بیمارستان است موجی از تأسف را به وجود آورده و دوباره مشکلات این جاده را زنده کرده است.

خبر کوتاه بود؛ دو نوجوان که سوار بر موتورسیکلت بودند در جاده روستای سوته به فریدونکنار در اثر برخورد با کمباین دچار حادثه می‌شوند. شاید این چندمین حادثه‌ای است که در این جاده رخ می‌دهد و مشخص نیست که این سناریو تکراری چه زمانی باید به اتمام برسد.

 

در کمربندی فریدونکنار به بابلسر جاده‌ای قرار دارد که معروف به "جاده سوته" است و به چند روستا از جمله سوته، فرم و حیدرکلا منتهی می‌شود، دو طرف این جاده زمین‌های شالیزاری قرار دارد که موجب پیچ‌های تندی شده و هیچ خبری از علایم رانندگی، معابر روشنایی و شانه خاکی نیست که سرنوشت بسیاری از حوادث در این جاده سقوط در اراضی کشاورزی یا برخورد با وسیله نقلیه‌ای است که کمتر از ثانیه‌ای از پشت پیچ‌ها ظاهر می‌شوند.

بی‌توجهی مسئولان به پر رفت و آمدترین جاده فریدونکنار

سیدجلال موسویان، رئیس شورای روستای سوته فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: درحالی که این جاده راه دسترسی 4 روستای اصلی سوته، فرم، ملاکلا و حیدرکلا فریدونکنار است و همچنین اهالی روستاهای شرامتان و رزکنار بابلسر برای رفت و آمد به فریدونکنار از این راه استفاده می‌کنند، می‌توان گفت شلوغ‌ترین جاده شهرستان است اما متاسفانه توجهی به آن نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در پیگیری‌هایی که برای رفع مشکل این جاده از سوی شورای روستای سوته صورت گرفت، با این پاسخ مسئولان مواجه شدیم که به خاطر اینکه این مسیر بین مزارع است نمی‌توان اقدام خاصی برای آن انجام داد.

 

رئیس شورای روستای سوته تصریح کرد: به علت تجاوزاتی که از سوی برخی از کشاورزان صورت گرفته، این جاده شانه خاکی خود را از دست داده و خطرات آن افزایش پیدا کرده است.

موسویان افزود: با پیگیری اداره راهداری شهرستان و با حکم دادستانی قرار شد تا از دو طرف جاده به عرض 4 متر که در اراضی کشاورزی قرار دارد بازپس گرفته و به شانه خاکی تبدیل شود که البته متاسفانه درحال حاضر به هر مسئولی رجوع می‌کنیم با پاسخ کمبود بودجه مواجه می‌شویم.

عدم نصب چراغ در جاده برای آرامش صیادان

وی با اشاره به مشکل عدم وجود معابر روشنایی در این جاده گفت: به دلیل وجود تالاب در نزدیکی جاده، نصب چراغ با اعتراض دامگاه‌داران روبه‌رو می‌شود.

این مسئول راه برون رفت مشکل جاده روستای سوته و کمتر شدن حوادث را تعریض جاده عنوان کرد و یادآور شد: تنها اقدامی که می‌تواند موجب کمتر شدن حادثه در این جاده شود تعریض آن است، البته رانندگان وسایل نقلیه باید موارد احتیاط و ایمنی را درنظر داشته باشند.

رئیس شورای روستای سوته با بیان اینکه برخی از کشاورزان با تعریض جاده مخالفت می‌کنند اظهار کرد: متاسفانه مخالفت تعدادی از کشاورزان با تعریض جاده موجب شده که نتوانیم با جدیت پروژه را دنبال کنیم.



برنامه خاصی برای جاده سوته نداریم!

پوپک محمدی بخشدار مرکزی فریدونکنار نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: باتوجه به اینکه هر دو طرف این جاده زمین‌های شالیزاری است نمی‌توان برنامه خاصی برای آن اجرا کرد و درحال حاضر فقط ما تلاش می‌کنیم که از تجاوزات جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه حدود 4 هزار نفر از این مسیر رفت و آمد می‌کنند، خاطرنشان کرد: وجود صیدگاه پرندگان در این مسیر اجازه نصب هرگونه چراغ را به ما نمی‌دهد.
بخشدار مرکزی فریدونکنار با بیان اینکه اجرای پروژه عمرانی سنگین در شرایط فعلی مقدور نیست تصریح کرد: یکی از ضروریاتی که اهالی منطقه باید در شرایط موجود به آن توجه کنند انجام رانندگی با احتیاط است.

محمدی، نصب علائم راهنمایی در این جاده را ضروری دانست و یادآور شد: حداقل کاری که باید در این مسیر انجام شود نصب چراغ‌های چشم گربه‌ای است.

 



به گزارش بلاغ، به راحتی می‌توان گفت که در ماجرای جاده روستای سوته فریدونکنار، همه چیز به غیر از جان آدمی مهم است و برای آن ارزش قائل می‌شوند.

درحالی که به گفته اهالی منطقه ماهانه حوادث زیادی در این منطقه رخ می‌دهد اما انگار سایه کسب درآمد بیشتر با تجاوز به جاده، احترام به صیادان پرنده و بیخیالی به علت کمبود اعتبار بر روی جان انسان‌ها سنگینی می‌کند.

انتهای پیام/

ی دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و همچنین محرومیت زدایی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسن رضایی،مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون به ۱۲۰ روستا آبرسانی شده است ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به دو دهستان باشت و بهمئی نیز توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.

رضایی گفت:اهداء دو هزار جهیزیه به نوعروسان، اعزام پنج گروه جهادی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خدمات رسانی ۸۵ گروه جهادی، ساخت ۳۰۰ باب خانه عالم، برپایی سفره افطاری برای ۲۰۰ هزار نفر، توانمند سازی ۵۰ مدرسه در طرح شهید عجمیان، توزیع ۳۰۰ تبلت بین دانش آموزان مناطق محروم، توزیع دو هزار و ۱۱۵ لوازم نوشت افزار، توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، غرس ۵۷ هزار درخت مثمر و غیر مثمر، تشکیل ۷۰۸ صندوق خرد خانگی، اهداء ۷ هزار فقره تسهیلات در زمینه جهاد روشنایی، تکمیل ۱۰ مصلی، تکمیل فاز دوم کتابخانه بهمئی، زمین چمن مصنوعی، تکمیل فاز نخست اورژانس بین جاده‌ای موشمی زیلایی، خاکبرداری فرهنگسرای لنده، ساخت پایگاه سلامت مادوان، تکمیل و تجهیز مسکن و ابنیه مدیریت بحران در بهمئی، یاسوج و توزیع هزار تن قیر رایگان بین شهرداری ها، راهداری و نیری انتظامی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان عنوان کرد. 

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از انعقاد تفاهم نامه برای ساخت و نصب ۵۰۰ تابلوی شهید استان در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این طرح به مناسبت دومین کنگره ملی شهدای استان انجام می‌شود.

رضایی از تهیه شناسنامه شهدای روستا‌های استان خبر داد و افزود: در این شناسنامه مشخصات روستا‌ها با تعداد شهدای آن دیده شده است. 

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از ارائه خدمت به روستای سیوکی جلیل خبر داد و گفت: این روستا در هشت سال دفاع مقدس بیشترین تعداد شهید نسبت به جمعیت را داشته است. 

 رضایی افزود: زمین چمن مصنوعی و آبرسانی به این روستا نیز انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان ایلام باز است
  • تمام محور‌های مواصلاتی استان یزد باز است
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • اجرای بیش از ۷۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی