Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@23:04:57 GMT

انتقاد از سریال تلویزیونی گیله وا

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۵۶۷۱

انتقاد از سریال تلویزیونی گیله وا

محمدحسن اصغرنیامسئول مرکز بازشناسی نهضت جنگل در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: متاسفانه برخی آگاهانه یا ناآگاهانه تاریخ و فرهنگ، هنر، مشاهیر و افتخارات ملی و اسلامی را نشانه رفته‌اند که نمونه‌اش سریال گیله‌وا است.

این مجموعه تلویزیونی اخیراً در شبکه سه به روی آنتن رفته است و متاسفانه علی‌عسگری مسئول صداوسیما، نمایندگان قوای مجریه و قضاییه و مقننه، با بی‌تفاوتی خود بر آنچه می‌گذرد مهر خموشی بر لب، و بدور افکندن بیان و بنان را پیشه ساخته‌اند؛ ولی چشم خود را بر روی حقایق و وقایع بستن و خود را به گنگی زدن دیری نخواهد پایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا قرار است تاریخ را با ساختن فیلم‌های ارزان و با بکارگیری نویسندگانی کم‌مایه بازسازی کنیم؟ عدم بهره‌مندی از مورخان صاحبنظر و صاحبنظران خردمند و هنرمندان مجرب و کارآزموده به چه معناست؟ آیا نباید برای ساخت فیلم‌های تاریخی و به تصویر کشیدن چهره‌های ملی به مراکز علمی و تخصصی و آرشیو‌ها و مراکز اسنادی و کتب معتبر رجوع کرد؟

«مرکز بازشناسی نهضت جنگل» با داشتن محققان و پژوهشگرانی، چون روبرت واهانیان، فتح‌الله کشاورز، شایسته، پناهی، کیانوش کیانی و ریاست شورای عالی مرکز استاد سید جعفر مهرداد، و مورخان و صاحبنظران عالیقدری، چون دکتر گلشنی و دکتر رواسانی که سالهاست به صورت تخصصی و حرفه‌ای بر روی نهضت انقلابی و مردمی جنگل کار علمی کرده است، در ساخت «گیله‌وا» به هیج وجه مورد مشورت قرار نمی‌گیرند.


غرضم از این نوشتار کوتاه خدمت اعضاء معزز گروه نهضت جنگل این است که عرض کنم تا ما در پیشگاه تاریخ شرمنده و مردود تلقی نگردیم. میرزا کلیه مکاتباتش را با «هوالحق» شروع می‌کرد؛ ما نیز حقگرا باشیم ولو به ظاهر به ضررمان تمام شود؛ بفرموده حضرت امیر علیه‌السلام، قل الحق ولو علی نفسک.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال گیله وا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا

 نبی پور عضو هیات رییسه و دبیر اتاق اصناف مرکز استان یزد گفت: بر اساس اعلام مرکز پایش و بهبود مراکز کسب و کار کشور همه اصناف باید تا این تاریخ با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و بارگذاری مدارک لازم این شناسه را دریافت کنند.

وی افزود: دریافت این شناسه به منزله پروانه کسب الکترونیکی آنان خواهد بود و اصنافی که تا تاریخ یاد شده این اقدام را انجام ندهند از همه خدمات دولتی از جمله امور بانکی و تامین اجتماعی محروم خواهند شد.


در حال حاضر بالغ بر ۵۱ هزار پروانه کسب کاغذی در استان یزد وجود دارد که باید به شناسه یکتا تغییر کنند و تاکنون تنها کمتر از ۲۰ درصد صاحبان صنوف برای این کار اقدام کرده اند.


شفافیت مالی و پیشگیری از سوء استفاده از مجوز‌های کسب اصلی‌ترین دلیل این اقدام ملی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ